Cock & Ball Strap – L is een verrassend stijlvol ontworpen en eenvoudig te gebruiken sextoy dat gebruikt wordt om plezier te beleven en om de penis gemakkelijker aftel bespannen. Boners Cock & Ball Strap – L is een gemakkelijke manier om je penis er steviger, dikker en veelzijdiger uit te laten zien tijdens verschillende seksuele avonturen met je partner.

Eigenschappen van Boners Cock & Ball Strap – L:

• Gemaakt van lichtgewicht en zacht materiaal, zacht op je huid
• Versterkt de penis en verlengt de markering
• Volledig verstelbaar, past bij iedere gewenste vorm
• Geeft je langer seksueel plezier
• Kan gemakkelijk opgeruimd worden

Wat is de Boners Cock & Ball Strap – L?

De Boners Cock & Ball Strap – L is een relatief nieuwe innovatieve seksuele tool die wordt gebruikt om je penis er steviger, dikker en veelzijdig uit te laten zien en ervoor te zorgen dat je een langer seksueel plezier kunt beleven. Het ligt past perfect om je penis tijdens penetratiegerelateerde activiteiten. De Boners Cock & Ball Strap – L zorgt ook voor extra stimulatie aan je geslachtsdelen. Het geeft je ook een gevoel van diepe seksualiteit en zelfvertrouwen wanneer je het draagt. De Boners Cock & Ball Strap – L is volledig verstelbaar en helpt je penis er steviger uit te laten zien tijdens penetratie. Het is ook gemakkelijk om op te ruimen en is gemaakt van een zacht materiaal dat zacht is op de huid.

Hoe gebruik je Boners Cock & Ball Strap – L?

Het gebruik van Boners Cock & Ball Strap – L is eenvoudig. Eerst mea je je penis met een condoom om er zeker van te zijn dat alles hygiënisch is. Daarna kun je het om je penis wikkelen en het verstellen naar de gewenste stijfheid. De Boners Cock & Ball Strap – L kan gemakkelijk aangepast worden aan de vormen van de gebruiker.

Voor wie is de Boners Cock & Ball Strap – L bedoeld?

De Boners Cock & Ball Strap – L is een sextoy die ingericht is voor mannen en vrouwen die ervoor kiezen om meer plezier te hebben tijdens een intieme avond. Het is ook uitstekend geschikt voor mannen die hun erectie willen verbeteren. Boners Cock & Ball Strap – L helpt ook om je penis er steviger uit te laten zien en het moment van ejaculatie uit te stellen.

Hoe Boners Cock & Ball Strap – L je seksleven kan verbeteren?

De Boners Cock & Ball Strap – L is een uitstekend product als je je seksleven waar je je partner wilde verrassen wil verbeteren. Het verbetert je seksuele prestaties door je langer te laten genieten van je sekspartner met meer controle over je erectie. Het verhoogt je seksuele opwinding door je meer seksueel plezier te laten beleven. Het zorgt ook voor een langere afscheiding en geeft mannen meer zelfvertrouwen en een gevoel van diepe seksualiteit.

Met welke andere sextoys en speeltjes kan je Boners Cock & Ball Strap – L gebruiken?

De Boners Cock & Ball Strap – L kan gebruikt worden met vele andere sextoys en . Het kan gecombineerd worden met , , anale speeltjes en andere hulpstukken om je seksleven spectaculairder te maken. De Boners Cock & Ball Strap – L kan ook samen met andere penismarkeringen of worden gebruikt om je seksuele ervaring te verhogen en de penis langer stevig te houden.

Hoe moet je de Boners Cock & Ball Strap – L reinigen?

Goede hygiëne is belangrijk bij het gebruik van elk sextoy. Na gebruik, was de Boners Cock & Ball Strap – L met warm water en milde zeep en laat het goed drogen voordat je het opslaat. Gebruik ook een toy cleaner om ervoor te zorgen dat het product volledig hygiënisch blijft.

Waarom je Boners Cock & Ball Strap – L moet proberen en in Ladykiller.nl moet kopen?

De Boners Cock & Ball Strap – L is een veelzijdig sextoy dat je helpen pijnloos en effectief je erotische ervaring te verbeteren. De luchtige hechting en de intense stimulatie die het biedt, maken het een perfecte keuze als je wilt genieten en tevreden bent met je seksuele prestaties. In Ladykiller.nl hebben we een breed scala aan kwaliteit sextoys zoals de Boners Cock & Ball Strap – L. Als je Boners Cock & Ball Strap – L wilt hebben, koop het hier in Ladykiller.nl met een veilig betalingsproces en ontvang het binnen 3-7 dagen. We garanderen ook 100% discretie voor al onze klanten.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719497665204