BUBBLES by Oxballs – Black

Bij Ladykiller.nl bieden wij je de ideale seksspeeltjes om je seksuele ervaringen nu naar een heel ander level te brengen. Of je nu jezelf of je partner wilt verrassen met een aangename verrassing, het is bewezen dat gebruik maken van speeltjes in bed een sexy boost geeft aan je relatie. Een van die seksspeeltjes die uitstekend in een seksueel spel paste is BUBBLES by Oxballs – Black de perfecte helper voor wie op zoek is naar wat avontuur.

De BUBBLES by Oxballs – Black is gemaakt van zacht maar sterk silicone. De draaiende bubbels geven je een heerlijke tintelende sensatie wanneer je hem penetreert waardoor jouw orgasme naar nieuwe hoogte wordt getild. Eigenschappen van de BUBBLES by Oxballs – Black zijn:

– Gemaakt van luxe, zachte en sterke silicone
– Waterafstotend
– Kan gebruikt worden met of zonder glijmiddel
– Pogingen pijn te voorkomen dankzij het unieke bubbels ontwerp
– Afmetingen Lengte is 18 cm, omtrek 11 cm, penetratie lengte is 16 cm
– Geschikt voor zowel anal, als vaginal gebruik

Hoe Gebruik Je BUBBLES by Oxballs – Black?

Wat is BUBBLES by Oxballs -Black?

BUBBLES by Oxballs – Black is een uniek en flexibel seksspeeltje dat gemaakt is voor extra stimulatie, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De flexibele bubbels geven je hierbij de gevoeligheid die je anders niet zou ervaren. Door de flexibiliteit kun je het seksspeeltje zo gebruiken als jij wilt. Zo kan je het single-handedly gebruiken door het mee te nemen in bed, of optillen en laten zakken terwijl je er staande mee speelt of draaiende bewegingen maken met de bubbels tijdens penetratie.

Voor Wie is BUBBLES by Oxballs – Black Bedoeld?

BUBBLES by Oxballs – Black van Oxballs is de perfecte aanvulling voor twee of meer personen. Het is gemaakt voor alles, mannen, vrouwen, koppels, -ers en polyamoorzielen. Het speeltje is heerlijk als extra stimulans tijdens solo-handelingen met vingers of andere seksspeeltjes. Daarnaast is het perfect te gebruiken tijdens het spelen met koppels.

Hoe BUBBLES by Oxballs – Black je Seksleven Kan Verbeteren

BUBBLES by Oxballs – Black is een revolutionerend speeltje dat perfect kan helpen bij het verbeteren van seksuele ervaringen. Het geeft een ongekende mate van stimulatie en gevoeligheid met zijn samensmelting van bubbels. De draaiende bubbels verhogen de intensiteit van de bewegingen zoals af en toe zachtjes aantikken, kloppen en draaien, wat resulteert in een intensere orgasme. Knoppen en nopjes kunnen ook worden gebruikt. Elke beweging die je maakt met dit seksspeeltje, zal je seksleven verrijken.

Met Welke Andere Speeltjes en Toys Kan Je BUBBLES by Oxballs – Black Gebruiken?

BUBBLES by Oxballs – Black is een multifunctionele seksspeeltje. Zo kan het gebruikt worden in combinatie met vibratoren, aaien, 's. Massageolie of lotion maakt het extra special omdat het heerlijk glijdt over de bubbels. Om je het meeste plezier te geven, raden wij aan enkele zoals waterbasis of oliebasis te gebruiken. Je kunt er eindeloos creatief mee zijn, wat resulteert in heerlijke seksuele ervaringen.

Hoe Reinig Je BUBBLES by Oxballs – Black na Gebruik?

Het is belangrijk het seksspeeltje na gebruik te reinigen. BUBBLES by Oxballs – Black heeft een waterafstotende structuur, waardoor je het simpelweg schoon kan houden met warm water en een mild afwasmiddel. Je kunt het ook een kort bad in een desinfecterende oplossing geven, zoals een mengsel van 3 delen water met 1 deel bleach. Laat het bad vervolgens luchten en spoel het speeltje goed schoon. Droog het speeltje vóór opslag goed af met een handdoek om het hygiënisch te houden.

Koop BUBBLES by Oxballs – Black in Ladykiller.nl

BUBBLES by Oxballs – Black is een uniek speeltje dat je een rijker seksleven kan geven. Wij raden aan om deze zachte silicone speeltje vandaag nog uit te proberen en te kopen in onze online seksshop Ladykiller.nl. Laat je inspireren per onze uitgebreide collectie seksspeeltjes, waaronder ook BUBBLES by Oxballs -Black om je seksavonturen naar een hoger level te brengen. Speciaal ontworpen om je een onvergetelijke seksuele ervaring te geven.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5056341210368