Klaar om een spannende backdoor avontuur aan te gaan? Met de Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit maakt je je seksleven nog spannender en beleef je alles wat je maar kunt bedenken. De kit bevat verschillende kwalitatief hoogwaardige anaaltoys die al je wildste fantasieën waar kunnen maken.

De Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit bevat:
• 2 Butt Plugs: een plug van middelgrote grootte en een plug in de vorm van een unicorn
• 2 : een stuk met vijf kleine kralen en een stuk met twee grote kralen
• 1 Anal : een stevige en gladde phallische vorm
• 1 Lubricant: een

Wat is de Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit?

De Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit is een compleet setje anaaltoys waarmee je alles kunt uitproberen wat er in jouw seksleven mogelijk is. Je kunt verschillende kwaliteitsplezierspelletjes spelen die nog spannender worden met behulp van de Backdoor Adventure Kit. Deze kit bevat maar liefst 7 verschillende anaaltoys, waaronder een plug, anal beads, een dildo en nog veel meer. Al deze toys zijn gemaakt van supergladde materialen en zijn geïmproviseerde vormen voor extreme comfort. Het set bevat ook een speciale glijmiddel die gebaseerd is op waterbasis, zodat je de toys gemakkelijk en comfortabel kunt installeren.

Hoe kun je de Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit gebruiken?

De Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit is ontzettend veelzijdig. Je kunt de toys gebruiken voor:
spelen – de kit heeft verschillende anal toys wat geschikt is voor beginners en voor ervaren anaal spelers
• Stimulatie – met de verschillende vormen en structuren van de toys, kun je experimenteren met verschillende vormen van stimulatie
• Gepersonaliseerde seksuele ervaring – je kunt je seksuele ervaring compleet afstemmen op jouw voorkeuren en ervaring.

Voor wie is de Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit bedoeld?

De Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een set nieuwe, kwaliteitsanal toys. Het is ook uitermate geschikt voor beginners in anal spelen, omdat deze set alles bevat wat je nodig hebt om te starten. Ook voor ervaren anaal spelers is het een ideaal product, omdat je met de verschillende silicone structuren van de toys eindeloos kunt experimenteren.

Hoe kan de Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit je seksleven verbeteren?

De Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit is een echte gamechanger. Met deze kit verrijk je je seksleven met een ongelofelijk veelzijdige en krachtige set anal toys. Met de toy's heb je de mogelijkheid om urenlang te spelen met je partner of alleen. Je kunt elk spel precies op jouw voorkeuren afstemmen, waardoor je nog meer plezier kunt hebben.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit gebruiken?

Je kunt de Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit gebruiken met een andere speeltjes en toys die je kunt vinden in onze seksshop Ladykiller.nl. Hier vind je een breed assortiment aan toys, van en dildo's tot anus-tongen en SM-materialen. Met deze toys krijg je nog meer mogelijkheden van je seksleven.

Hoe moet de Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit gereinigd worden?

Om de Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit goed te reinigen moet je eerst alle stukken controleren op barsten, breuken of beschadigingen. Als je de toys hebt bekeken, maak je de toys schoon met een milde seksuele cleaner. Gebruik geen schoonmaakmiddelen die oplosmiddelen of alcohol bevatten, want deze kan het materiaal van de toys aantasten. Spoel daarna de toys grondig met warm water en dep het droog met een schone doek of tork. Daarna kun je de toys opbergen in een schone, droge plaats.

Probeer de Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit nu uit via Ladykiller.nl!

Maak je seksleven compleet! Probeer de Backdoor Adventure Kit – Anal Toys Kit en beleef avonturen die je nog nooit geloven kon. Bestel deze kit nu voor een eerlijke prijs in onze seksshop Ladykiller.nl. Je krijgt hier niet alleen de beste prijs, maar ook hulp bij informatie, klantenservice en meer. Koop deze kit vandaag nog en maak je seksleven nog avontuurlijker.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518039934