Kom en ervaar de heerlijk solo- en duo beleving en waardeer jezelf met de Bong String van Ladykiller.nl

Het is zoals we allemaal weten, de intieme momenten die je alleen of samen met je partner deelt, kunnen je ervaring helemaal compleet maken en verbeteren. Wat het nog meer spannend maakt, is door nieuwe toys en tools aan je toolkit toe te voegen. Welkom bij Ladykiller.nl, hier bieden we je het beste van het beste aan als het gaat om het verkrijgen van uitzonderlijke levensplezier. Onze specialiteit ligt in -accesoires en tools die alle seksuele ervaringen naar een totaal nieuw, extatisch niveau drijven. Dat gezegd hebbende, laten we beginnen met een van onze meest populaire producten – De Ladykiller Bong String.

De Bong String

De Bong String is ons meest populaire product bij Ladykiller.nl. De Bong String is een curved vibrator gemaakt van medische silicones en is smart-verstelbaar sterk elastisch, wat maakt dat de vibrator perfect bij elk figuur past. Het klaarleggen en gebruik van de Bong String is heel eenvoudig:

Uw functies en voordelen van de Bong String

• Gebruiksvriendelijk en draagbaar.
• Gemaakt van hoogwaardig, medisch silicona en geurloos.
• Mogelijkheid voor directe stimulatie door intelligente justeaare.
• Verstelbaar, zachte elastische pasvorm.
• Bad water bestendig
• Oplaadbaar via USB
• Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Bong String is een revolutionaire curved vibrator, ontworpen om een ​​ongekende solo-ervaring gecombineerd met de fenomenale te bieden voor je partner. Dankzij zijn creatieve design heeft de Bong String een gekromde vorm, die de prostaat en de clitoris precies raakt voor een betere stimulate. Het is ontworpen om de vrouwelijke en mannelijke erogene zones op de juiste manier te raken, en heeft 7 modi van stimulatie voor een zo optimaal mogelijke beleving.

Hoe wordt de Bong String gebruikt?

De Bong String is zeer eenvoudig te gebruiken – manageer uw seksuele behoefte met een enkel knopje voor eenvoudige bediening. Uitgerust met een vleugje glijmiddel is de Bong String klaar om te gaan. Voordat u begint met het gebruik ervan, raden we u aan het product volledig te reinigen met een toy cleaner. Vervolgens moet je alleen het knopje drukken om de Bong String te activeren en te genieten van het heerlijke trillen en pulserende effecten.

De Bong String is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een krachtige vibrator voor een solo- of duo-ervaring. U kunt de Bong String gebruiken om de prostaat te stimuleren bij mannen voor een ongelooflijke orgasme. Vrouwen kunnen genieten van directe plus een gevoel van vulling dat heerlijk is. Door de intelligente vorm van de Bong String wordt het anders verwachte draai effect gemakkelijk gevoeld met al het trillen en stoten, wat resulteert in intense orgasmen voor alle gebruikers.

Hoe verbetert de Bong String jouw leven?

De Ladykiller Bong String is de perfecte seksspeeltje voor individuele en partnerplezier. Intrigerende besturingstechnieken, zoals intelligente justeaare, helpen bij het krijgen van directe stimulatie naar de juiste positie en keuze. Het is waterbestendig en kan dus gebruikt worden zowel in en uit bad.

De Bong String is ook geweldig om te pair met andere speeltjes in onze winkel, zoals deProgressieve Dildos, die kan helpen om verschillende seksuele posities en plezier te bereiken. Na gebruik is het zeer eenvoudig om de Bong String te reinigen, gewoon even afspoelen met warm water en milde zeep.

Waarom de Bong String proberen?

Ladykiller.nl biedt een breed scala aan speeltjes in onze winkel aan, waarmee klanten hun leven in de slaapkamer spannender kunnen maken. Of het nu gaat om , dildos, kralen of ballen, we hebben ze allemaal. Daarom raden we aan om de Bong String te proberen, een innovatief seksspeeltje dat je intieme momenten veel spannender maakt.

De Bong String is een revolutionaire curved vibrator die je alleen of samen met je partner kan gebruiken voor heerlijke stimulerende ervaringen. Uitgerust met 7 demonstraties en intelligente justeaare, is de vibrator geschikt voor zowel mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een meer bevredigende, levendige ervaring. Beleef de zoetheid van het leven en waardeer uzelf met de Bong String van Ladykiller.nl.

Merk

,

Materiaal

Verpakking in cm

Kledingmaat

, ,

Kleur

,

Barcode

845830074599, 845830074605, 845830085298, 845830085304