Met de Bong String – L/XL kun je een seksueel leven introduceren dat je nog nooit eerder hebt ervaren. De Bong String – L/XL combinatie is een uiterst comfortabel speeltje dat al je fantasieën bevrijdt en je seksleven op de volgende niveau tilt. Deze dildo is speciaal ontworpen om extreme sensaties te ervaren. Met de Bong String – L/XL krijg je langer en dieper gevoel zoals nooit tevoren.

Eigenschappen Bong String – L/XL

• Gemaakt van 100% medische siliconen, zowel flexibel als stevig
• Geproduceerd met uitgebreide maatvoering: L/XL
• Perfect ontworpen voor verbluffende stimulatie
• Pruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardig synthetisch haar
• Sierlijke romantiche details met een perfect afgewerkte afwerking
• Gemakkelijk en hygiënisch te reinigen

Wat is Bong String – L/XL

De Bong String – L/XL is een innovatieve seksspeeltje ontworpen om het seksleven aan te vullen. Deze combinatie van een string en een dildo, gemaakt van 100% lichaamvriendelik mediische siliconen, brengt jouw ´s naar een hoger niveau. Deze dildo heeft een meerdere intensiteitsstanden om je al je erotische behoeftes te bevredigen. Afhankelijk van je maat heb je de L/XL variant. Deze variant is ontworpen om de juiste druk en intensiteit uit te oefenen op je G-spot.

Hoe gebruik je Bong String – L/XL?

Eenmaal in je string aangesloten, is het gemakkelijk jezelf te verheugen met de Bong String – L/XL. Breng de string aan die je hebt gekocht. Sluit de dildo aan door middel van het speciale vakje aan de achterzijde van de string. Dit zal ervoor zorgen dat de dildo goed op zijn plaats blijft zodra de string gedragen wordt. Zodra je dit hebt gedaan kun je gaan genieten van een onvergetelijke ervaring. Er zijn verschillende manieren waarop je de Bong String – L/XL-combinatie kunt gebruiken. De dildo heeft een extern gedeelte waardoor je comfortabel, rustig en veilig kunt penetreren bij iedere stand. Gebruik het externe deel om je sensatiestimulatie te versterken. Je kunt ook het externe deel gebruiken om te verdelen naar je g-spot, als je de dildo meer dan enkele centimeter kunt voelen.

Voor wie is Bong String – L/XL?

De Bong String – L/XL is perfect voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier om seksueel plezier te beleven. Perfect voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een dildo die hun seksleven naar het volgende niveau tilt. De L/XL variant is specifiek ontworpen voor koppels die op zoek zijn naar een dildo die een grotere en langere stimulatie biedt, waardoor je zal gaan twijfelen aan iedere andere seksspeeltjes die je daarvoor bezit.

Hoe kan Bong String – L/XL je seksleven verbeteren?

De Bong String – L/XL is ideaal als je op zoek bent naar een dildo die meer dan traditionele speeltjes biedt. Je kunt deze combinatie gebruiken om je erotische behoeften te vervullen met meer stimulatie dan je met een normale dildo zou kunnen verkrijgen. De string en de dildo kunnen je G-spot stimuleren om je diepste verlangens te vervullen. Met de Bong String – L/XL ontvang je diepgaande sensaties voor iedere stand, van rustig en liefdevol tot intens, heftig en compromisloos.

Met welke andere speeltjes kan ik de Bong String – L/XL gebruiken?

Je kunt de Bong String – L/XL gebruiken in combinatie met een om een diepe en intense G-spot stimulatie te verkrijgen. Een andere speeltjes die je kunt gebruiken is een . Deze toevoeging aan je collectie zal je helpen om een stap verder te gaan dan je normaal bij sekssessies bereikt. Als je van houdt dan biedt de Bong String – L/XL ook een uitstekende manier om je fantasieen te verwezenlijken.

Hoe reinig ik mijn Bong String – L/XL?

Je kunt de Bong string – L/XL gemakkelijk en hygiënisch reinigen met een milde zeep of een speciaal seksspeeltjes reinigingsmiddel. Breng het reinigingsmiddel aan met een milde, droge doek of spons en spoel af met warm water. Laat het speeltje volledig drogen voordat je het opbergt in een donkere en afgesloten plaats.

Probeer de Bong String – L/XL bij Ladykiller.nl

Voor ultieme G-spot stimulatie en diepgaande sensaties is de Bong String – L/XL een uitstekende keuze. De L/XL varianten zijn perfect voor koppels die het beste uit hun seksleven willen halen. Je kunt deze unieke combinatie in onze seksshop Ladykiller.nl bestellen. We garanderen je dat na het gebruik van de Bong String – L/XL, je seksuele ervaringen nooit meer hetzelfde zullen zijn. Ben je op zoek naar een meer intense manier van erotische stimulatie, probeer dan vandaag nog de Bong String – L/XL.

Merk

,

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

,

Barcode

845830086868, 845830086875, 845830086882, 845830086899