De Bangin Bench – Extreme Sex Kruk, voor een explosieve ervaring in bed!

Heb je wel eens iets totaal nieuws geprobeerd in bed? Ben je op zoek naar een stukje wilde opwinding? Lijkt het je interessant om jouw partner compleet nieuwe belevenissen te laten meemaken in de slaapkamer? Dan is de Bangin Bench – Extreme Kruk het perfecte sex speeltje voor jullie!

De Bangin Bench maakt het mogelijk om positie te wisselen en is ontworpen om meer spannende, extreme seks te ervaren. Of je nu actief of passief bent, solo of met een partner, de Bangin Bench biedt een unieke ervaring. En met de Bangin Bench kan je tien bewegingen beleven. Niet alleen maakt het extra stevigheid bieden, maar het is ook perfect voor name alle standjes in verticale positie uit te proberen. Vanuit deze positie kan je vaak een stuk dieper gaan!

Met de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk ervaren jullie meer spanning dan ooit tevoren, met de volgende voordelen:

  • Compleet nieuwe opwinding en ervaringen
  • Makkelijk in gebruik
  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal
  • Stevigheid en duurzaam
  • Uitwisselbare onderdelen
  • Verschillen mogelijkheden
  • Stimulatie op nieuwe hoogtes
  • Geschikt voor solo en partners
  • Compact en gemakkelijk op te bergen

Wat is de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk?

De Bangin Bench – Extreme Sex Kruk is een innovatief product waarmee je het seksleven volledig kan opnieuw uitvinden. Met een strakke vormgeving en een degelijke kwaliteit is dit product precies wat je nodig hebt om je extreme sekservaring extra spannend te maken. Of je nu actief of passief bent, solo of met een partner, de Bangin Bench maakt het mogelijk om extreem seksueel genot mee te maken. In tegenstelling tot andere seksbanken, is deze bank licht en makkelijk te verplaatsen.

Hoe gebruik je de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk?

De Bangin Bench – Extreme Sex Kruk is eenvoudig te gebruiken. Je kunt het alleen, of met je partner gebruiken. De bank is ook makkelijk in elkaar te stellen: het enige waar je rekening mee moet houden is de hoogte. De bank heeft verschillende instellingsmogelijkheden, waardoor hij gemakkelijk kan worden ingesteld op je lichaam en voorkeuren. Als je de bank hebt ingesteld, kunnen jullie een myraid aan posities uitproberen in de bank. Van extreem diepe stoten tot wilde kneepjes, jullie zullen dol zijn op de vele nieuwe manieren om seks te hebben!

Voor wie is de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk geschikt?

Bangin Bench – Extreme Sex Kruk is geschikt voor iedereen van 18 jaar of ouder. Of je nu voor het eerst een seksspeeltje wilt gebruiken, of een avontuurlijk seksueel paar bent – met de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk kan je willen bereiken wat je wil. Als je kan genieten van seks met name postities, dan is de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk het sexspeeltje waar je naar op zoek bent. Geniet samen met je partner van een opwindende en spannende ervaring waar jullie beiden jullie fantasieën kunnen beleven.

Hoe kan de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk jouw leven verbeteren?

De Bangin Bench – Extreme Sex Kruk biedt veel mogelijkheden waardoor jullie de seksuele ervaring kunnen upgraden of volledig kunnen vernieuwen. Probeer naast de standaard seks posities ook de verticale positie die de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk zo stevig maakt. Geniet van een diepe stoot diep in je partner. Enkel daarom al is de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk zo interessant. Kortom, de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk biedt je de kans om meer avontuur te beleven in de slaapkamer.

Compatibel met andere speeltjes

De Bangin Bench – Extreme Sex Kruk is ook perfect te combineren met andere speeltjes die je in onze winkel Ladykiller.nl vindt. Denk bijvoorbeeld aan knijpers, paarsrode vingers en andere props die je gebruikt voor meer spannende stellen. De Bangin Bench – Extreme Sex Kruk biedt de mogelijkheid een wild seksavontuur te beleven, dus waarom het niet toevoegen van specifieke props die nog meer genot helpen teweeg brengen voor hem of haar?

Gebruik en reiniging van de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk

De Bangin Bench – Extreme Sex Kruk is bestand tegen wat stoeien in de slaapkamer. De bank wordt geleverd met een stoffen bekleding die je met gemak kan reinigen na gebruik Methode om hem schoon te houden -leg er een handdoek over of gebruik wat milde babyzeep en reinig dan met een doek je bank.

Nu je meer weet over de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk, is het moment aan gekomen om het te proberen! Koop de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk in onze winkel Ladykiller.nl en ervaar zelf deze wilde reis in de slaapkamer! Daarnaast bieden we ook speeltjes aan van overige categorieën, zoals , penis ringen en bevestigingsspeeltjes.

Dus als je op zoek bent naar een sekspeeltje waarmee je jouw intieme tegenstellingen en extra climaxen kunt meemaken, koop dan de Bangin Bench – Extreme Sex Kruk. Samen kunnen jullie een unieke ervaring beleven die jullie nooit eerder hebben meegemaakt. De Bangin Bench – Extreme Sex Kruk is de perfecte oplossing om ordinaire seks naar dolle seks te brengen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518026187