Alexios – Butterfly en is een revolutionaire sekstoy waarmee je kunt genieten van heerlijke G-spot stimulatie. Met deze vibrator open je een nieuw hoofdstuk in je seksleven waarmee je zult ontdekken welke geweldige sensatie seksgerelateerde technologie je kan bieden. Hieronder volgen enkele eigenschappen van de Alexios – Butterfly en G-Spot Vibrator:

• Speeltjes dat je lichaam flink kan laten trillen met trillingen met een gerichtheid op de G-spot
• Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
• Vibratiesinstellingen variëren van zachte trillingen tot krachtige
• Waterdicht en oplaadbaar
• Afmetingen L x B x H: 230 x 55 x 35mm
• Gewicht 139 gram

Wat is de Alexios – Butterfly en G-spot Vibrator?

De Alexios – Butterfly en G-Spot Vibrator is een seksspeeltje dat je lichaam heerlijk laat trillen met fantastische trillingen die gericht zijn op je G-Spot. Deze innovatieve vibrator heeft een gevormde top met een kleine uitstekende ‘butterfly' vleugel die je lekker gaat stimuleren. De van deze trillende sextoy is ook bekleed met zachte en aangename ribbels waardoor je genot éxtra versterkt wordt.

Deze vibrator is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren, kun je kiezen tussen trillingen met een variërende intensiteit die je lichaam kunt verwennen. Van zachte vibraties tot krachtige stoten die je seksuele verlangens zullen vergroten.

Hoe kan ik de Alexios – Butterfly en G-spot Vibrator gebruiken?

De Alexios – Butterfly en G-Spot Vibrator is veilig om te gebruiken en waterdicht. Voordat je de vibrator gebruikt, zoals elk seksspeeltje, raden wij je aan om je genitale omringende gebied eerst te reinigen. Dit is vooral belangrijk als je van plan bent het speeltje regelmatig te gebruiken.

Vrij voordat je de vibrator gaat gebruiken, is het belangrijk om de vibrator op te laden. Gebruik hiervoor enkel het meegeleverde oplaadkabel. Volg de meegeleverde gebruikershandleiding als je meer informatie nodig hebt.

Als je klaar bent, kun je de vibrator plaatsen waar je het meeste plezier aan zult beleven. Gebruik wat glijmiddel voor je comfort en je voelt hoe je jouw orgasme regelt met de verschillende knoppen op de bedieningspaneel. Wil je lekker rustig gaan, kies dan voor een lage of matige vibratie, of voer de tempo verder op als je klaar bent voor wat echt hete actie.

Voor wie is de Alexios – Butterfly en G-spot Vibrator bedoeld?

De Alexios – Butterfly en G-Spot Vibrator is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een vibrator die gericht is op de G-spot. Deze revolutionaire seksspeeltjes kunnen worden gebruikt door zowel beginners als ervaren G-spot fanaten. Of je nu alleen bent of met je partner bent, deze Alexios vibes bieden een krachtig sensueel orgasme waar je met volle teugen van kunt genieten.

Hoe kan de Alexios – Butterfly en G-spot Vibrator je seksleven verbeteren?

De Alexios – Butterfly en G-Spot Vibrator zal je seksleven op meerdere manieren verbeteren. De intensiteit van de trillingen zal je leiden naar een diepere bevrediging. Door alleen of met je partner te experimenteren met directe en intensieve G-Spot massages, zal je op magische wijze opwinden.

Of je nu een vrijgezel bent of een getrouwde, deze seksspeeltjes zullen zeker je seksleven verrijken. Door te experimenteren met het vele aan instellingen van deze sextoy, zal je ontdekken wat je perfecte orgasme is en je zult je vervolgens koesteren in een diep gevoel van welzijn.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Alexios – Butterfly en G-spot Vibrator gebruiken?

Uw Alexios – Butterfly en G-Spot Vibrator kan worden gecombineerd met andere, slimme speeltjes en toys. Bijvoorbeeld, probeer eens een kleine te gebruiken op je clitoris terwijl je de Alexios vibes gebruikt op je G-spot. Ook kun je allemaal G-spot stokjes gebruiken om hierna verder te gaan met je vibrator.

Kortom, de Alexios – Butterfly en G-Spot Vibrator is een seksspeeltje dat je nesten van genot en wellust mag bezorgen als je gaat experimenteren met een jong seksspeeltje. Je kunt proberen te variëren met de intensiteit en sterkte waarmee de trillingen je lichaam verwarmen.

Hoe moet ik mijn Alexios – Butterfly en G-spot Vibrator reinigen?

Om hygiënische redenen, en om het leven van je seksspeeltje zo lang mogelijk te verlengen, raden wij je aan je genitale omringende gebied en seksspeeltjes te reinigen na elk gebruik.

Gebruik alleen speciale seksspeeltjes desinfecteermiddelen om uw sextoy schoon te maken. Altijd controleer of het product compatibel is met het type materiaal en voeg geen agressieve of schurende producten toe. Afhankelijk van het materiaal kun je het speeltje behandelen met een gevoelige toy cleaner of het voorzichtig schoonmaken met lauw water en een milde zeep. Laat het speeltje goed drogen voordat je het weer gebruikt.

Probeer de Alexios – Butterfly en G-spot Vibrator vandaag nog in Ladykiller.nl!

Ben je opzoek naar een nieuw, revolutionair seksspeeltje waar je flink mee kunt trillen met trillingen die gericht zijn op je G-spot? Dan raad ik je aan om de Alexios – Butterfly en G-Spot Vibrator te proberen. Deze seksspeeltjes kunnen je seksleven op een meer intiem niveau brengen waar je al je verlangens kunt bevredigen tot je het uiterste genot bereikt.

Bestel de Alexios – Butterfly en G-Spot Vibrator vandaag nog op Ladykiller.nl en geniet van al het genot wat deze seksspeeltjes heeft te bieden. Met deze vibes kun je alleen of met je partner elke keer de mosterd halen bij je lekkerste seksuele momenten!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

7423522564554, 7423522564592