De Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit is een veelzijdige sextoy die zowel vanuit technisch, alsook visueel oogpunt uniek is. Door middel van luchtdruk worden de eenvoudig te bedienen opblaasbare vibratorarmen warm en zacht, wat leidt tot een natuurlijke ervaring. De opblaasbare vibratorarmen kunnen op een discreet verzendbaar 24x12x6 cm formaat inflaten, zodat je hem makkelijk meenemen naar je volgende seksavontuur.

Eigenschappen:
• Opblaasbaar
• 8 verschillende programma's
• 12 standen van
• 12 standen van trillende stimulatie
• Bedienbaar met een knop of app
• Goed schoon te maken

Wat is de Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator?

De Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator is een letterlijk opblaasbaar seksspeeltje dat is ontworpen om met luchtdruk in te pompen. Het veelzijdige seksspeeltje combineert trillende en roterende bewegingen om je in extase te brengen. De vibratoruleerarmen van de Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator zijn opblaasbaar, zacht en warm, waardoor je zelfs je meest intieme plekjes zorgeloos kunt beleven.

Hoe wordt de Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator gebruikt?

Dankzij de Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator is je seksleven nooit meer saai. Door middel van luchtdruk worden de eenvoudig te bedienen opblaasbare vibrerende armen warm en zacht. De vibratorarmen kunnen volledig ingepompt worden tot 24x12x6 cm formaat, met vibrerende motoren die tegelijkertijd roteren of trillen met 12 standen in ieder. De Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator is ook compatibel met de meeste bestaande en opkomende Bluetooth-sturingen voor optimaal gebruiksgemak.

Voor wie is de Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator ontworpen?

De Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator is perfect voor iedereen die zoekt naar sensuele stimulatie. Of je nu solo of met je partner speelt, deze unieke sextoy is de perfecte manier om seks te verfraaien. Je kunt de vibratorarmen zo circulair bewegen dat je meerdere gevoelige plekjes tegelijkertijd kunt beleven. Maar ook als je alleen bent, kun je genieten van de geluiden, trillingen en vibrerende motoren van deze Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator.

Hoe kan de Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator je seksleven verbeteren?

De Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator verbetert je seksleven zowel visueel als technisch. De opblaasbare vibratorarmen vullen je intieme plekjes op en de zachte en warme materialen zorgen ervoor dat jouw ervaring natuurlijk blijft. Met de vibratorarmen kun je meerdere manieren van stimulatie tegelijk ervaren, waardoor je op een veilige en sensuele manier kunt experimenteren met nieuwe manieren van genieten.

Met welke andere sextoys kan ik de Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator gebruiken?

De Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator is perfect te combineren met andere sextoys. Het seksspeeltje is een van de weinige sextoys die goed combineerbaar is met andere sextoys zoals kubussen, afstandsbedieningen en andere opblaasbare seksspeeltjes. Bovendien heeft de Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator verschillende standen die kunnen worden bediend met een knop of een app – waardoor er een oneindig aantal combinaties mogelijk zijn.

Hoe reinig ik de Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator?

Het reinigen van de Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator is makkelijk. Maak de buitenkant van het seksspeeltje voorzichtig schoon met lauw water en wat zeep. Gebruik nooit spirituele alcohol, bleekmiddel of andere agressief reinigingsmiddel om ervoor te zorgen dat het speeltje hygiëne behoudt. De Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator moet gereinigd worden voordat en na elk gebruik.

Probeer de Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator nu uit en koop hem bij Ladykiller.nl!

De Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator is de perfecte ervaring voor zowel beginner als avonturier. Schaf dit unieke sextoy nu aan bij Ladykiller.nl en geniet van een heerlijk seksavontuur zoals nooit tevoren. Koop je de Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator nu bij Ladykiller.nl, dan ontvang je gratis verzending bij bestellingen boven de €50. Met de Air Pump Bunny 5 – Opblaasbare Rabbit Vibrator ben je maar een paar klikken verwijderd van een niveau van comfort en genot dat je nog nooit eerder hebt ervaren.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4061504038537