Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug is een flexibele en krachtige die je gebruiken kan alsof deze helemaal op maat gemaakt is. De plug is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam siliconen om ervoor te zorgen dat je comfortabel en veilig kunt spelen. Dit maakt Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug een van de meest veelzijdige opblaasbare op de markt.

Kenmerken van de Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug

• Gemaakt van hoogwaardig, duurzaam siliconen
• De drukventielen maken de buttplug krachtig en flexibel
• Kan makkelijk opgezogen worden voor een stevigere penetratie
• Lengte plug is 7 cm, omtrek max. 10 cm
• Compatibel met water- en siliconen based glijmiddel
• Perfect voor zowel beginners als gevorderden

Wat is een opblaasbare butt plug?

De Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug

De Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug is het perfecte seksspeeltje voor personen die willen experimenteren met anale stimulatie. Deze plug heeft drukventielen aan de zijkanten, waardoor de plug krachtig en flexibel wordt. Hierdoor kun je de buttplug optimaal aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en behoeften. De omtrek kan maximaal 10 cm bereiken zodra je de plug volledig opzugt, waardoor je een meer intense ervaring kan ervaren in plaats van een comfortabele stimulatie.

Hoe Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug te gebruiken?

Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug is een eenvoudig seksspeeltje dat gebruikt kan worden voor beginners die hun anale avonturen willen starten tot gevorderden die hun ervaring willen verdiepen. Om de plug te gebruiken, smeer je de buitenkant in met een water- of siliconen based glijmiddel. Plaats de plug vervolgens zachtjes bij het invoeren. Voor een meer intense ervaring, kun je de drukventielen aan de zijkanten gebruiken om de plug op te zuigen.

Voor wie is Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug bedoeld?

Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug is bedoeld voor personen die anale stimulatie willen ervaren. Door de drukventielen kunnen gevorderden hun ervaring verdiepen en is hij eveneens geschikt voor beginners. De plug is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam siliconen, waardoor hij comfortabel, veilig en flexibel is.

Hoe verbetert Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug je seksleven?

Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug kan je seksleven verrijken door verschillende manieren. Ten eerste kan door de verschillende intensiteiten die je kunt bereiken met de drukventielen, het mogelijk maken voor zowel beginners als gevorderden om een uitdagende, intieme ervaring te ervaren. Ten tweede zorgt het krachtige en flexibele design van de plug ervoor dat je deze kan gebruiken alsof hij op maat gemaakt is om jou anale behoeften te vervullen.

Met welke andere speeltjes en toys is de Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug te gebruiken?

De Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug kan gebruikt worden met andere speeltjes en toys die ontworpen zijn om extra stimulatie en seksueel plezier te beleven. Bijvoorbeeld, een of een anale kralenketting kunnen gebruikt worden in combinatie met de plug om nog meer verfijning en intensiteit te bereiken. De opties zijn eindeloos met Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug.

Hoe te reinigen Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug?

Om ervoor te zorgen dat je Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug kan blijven gebruiken, is het belangrijk dat je deze grondig reinigt na elk gebruik. Neem een mild reinigingsmiddel en een lauwwarme water en maak de buitenkant van de plug grondig schoon. Laat de plug vervolgens drogen en voeg er wat siliconen glijmiddel aan toe alvorens je deze opbergt.

Probeer de Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug te proberen

Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug is een flexibele en krachtige buttplug die voor iedereen geschikt is. De hoogwaardige productie zorgt ervoor dat je op een comfortabele en veilige manier kunt experimenteren met verschillende intensiteiten van anale stimulatie. Wil jij ook wat meer avontuur in je seksleven ervaren? Probeer dan Air Pump Booty 5 – Opblaasbare Butt Plug en koop die vandaag nog in onze seksshop LadyKiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4061504038551