Agave – Oplaadbare is een stijlvol, oplaadbaar en compact sextoy dat de seksuele intimiteit voor stellen, personen met een handicap en alleenstaanden op een comfortabele manier verhoogt. Met een afmeting van 15 cm is de oplaadbare vibrator van Agave ideaal voor genitale, clitorale, vaginale of anal stimulation en heeft het een ergonomische, zachte vorm waardoor de vibrator altijd prettig zit. Ook kan je met een meegeleverd afstandsbediening de intensiteit van de beweging van de vibrator bepalen. Hierdoor is Agave – Oplaadbare Vibrator voor elke gebruiker perfect te bepalen.

De voordelen van Agave – Oplaadbare Vibrator:
• 9 Ingebouwde vibratie patronen
• 5 Intensiteitsniveaus
• Waterdicht glijvlak
• Oplaadbaar door middel van usb

Wat is Agave – Oplaadbare Vibrator?

Agave – Oplaadbare Vibrator is een vibrator uitgebracht door Agave, een sextoy bedrijf dat staat voor stijlvolle en luxueuze sextoys die makkelijk in gebruik en oplaadbaar zijn. Agave – Oplaadbare Vibrator van Agave is een krachtige vibrator met 9 verschillende vibratie patronen en 5 verschillende intensiteitsniveaus. De vibrator is 15 cm lang en is voorzien van een zacht waterdicht glijvlak. De oplaadbare vibrator is zowel handmatig als met behulp van een afstandsbediening te bedienen.

Hoe wordt Agave – Oplaadbare Vibrator gebruikt?

Agave – Oplaadbare Vibrator van Agave is voor verschillende seksuele stimulatie te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld de vibrator gebruiken voor clitorale, vaginale of anal stimulation. De vibrator kan worden gebruikt voor solo- of partnerspel, afhankelijk van wat u wenst te bereiken. U kunt de vibrator ook gebruiken op andere gevoelige plekken zoals de borst, schouders en voeten.

Voor wie is Agave – Oplaadbare Vibrator?

Agave – Oplaadbare Vibrator van Agave is geschikt voor zowel stellen als alleenstaanden en is eveneens een goede optie voor personen met een handicap. De vibrator is compact en stijlvol en werpt een romantische sfeer. De ergonomische vorm voelt comfortabel en het waterdicht glijvlak kan makkelijk worden schoongemaakt zodat het spel hygiënisch kan plaatsvinden.

Hoe kan Agave – Oplaadbare Vibrator je seksleven verbeteren?

Agave – Oplaadbare Vibrator van Agave biedt je de mogelijkheid om je seksleven te verbeteren door een extra dimensie toe te voegen. De oplaadbare vibrator heeft verschillende vibratie patronen en intensiteiten die je genitale, clitorale, of vaginale stimulatie mogelijk maken. Experimenteer met contrasterende vibraties om verschillende sensaties te ervaren. Door het variëren van het tempo en de kracht van je bewegingen kun je perfecte erotische momenten creëren die je seksleven op een nieuw niveau zullen brengen.

Welke andere sextoys en toys kun je combineren met Agave – Oplaadbare Vibrator?

Agave – Oplaadbare Vibrator van Agave kan worden gecombineerd met verschillende sextoys en speeltjes. U kunt bijvoorbeeld een koppelstang, een penisring en/of een slipje met een stimulator combineren met de Agave – Oplaadbare Vibrator. Natuurlijk kun je ook kiezen voor andere sextoys, afhankelijk van je verlangens en behoeften.

Hoe kan ik Agave – Oplaadbare Vibrator reinigen?

Agave – Oplaadbare Vibrator moet na gebruik grondig worden gereinigd met een milde zeep en warm water. Veeg de oplaadbare vibrator af met zo'n milde zeepoplossing en droog hem vervolgens af met een schone handdoek. Gebruik nooit agressieve reinigingsmiddelen omdat dit de materialen van de vibrator zou kunnen beschadigen.

Koop Agave – Oplaadbare Vibrator in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een comfortabele, stijlvolle en oplaadbare vibrator die je seksleven kan verbeteren, is de Agave – Oplaadbare Vibrator van Agave precies wat je zoekt. De vibrator combineert stijl met kracht en biedt de perfecte combinatie van luxe en functionaliteit. Koop de Agave – Oplaadbare Vibrator online in onze webwinkel Ladykiller.nl en ervaar de verrijkende ervaring die deze stijlvolle vibrator te bieden heeft.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522531518