Afrodisia Body Mist – 100 ml, het leven in de slaapkamer veranderen!

De Afrodisia Mist is een krachtig speeltje uit onze webwinkel Ladykiller.nl dat uw leven in de slaapkamer naar een hoger niveau kan tillen. De mist is perfect gepositioneerd om volledige lichaamsverzorging te bieden maar ook om mogelijk te maken. De Afrodisia body mist is vervaardigd uit Spaanse leer met een metalen naald. De Mist laat een betoverend aroma vrij wat ervoor zorgt dat uw relatie naar een hoger niveau wordt gebracht. Naast de standaard functies, bied de Afrodisia bodymist ook rustgevende geuren waardoor spanning en stress binnen een relatie wordt verminderd.

Functies en Voordelen

De Afrodisia Body Mist is ontworpen om vele voordelen te bieden. Hier zijn er een aantal:

  • Zacht materiaal voor plaatsing en comfort
  • Waterdicht voor eenvoudig onderhoud en
  • Ideaal om uw liefdeservaring te verlengen en intenser te maken
  • Verhoogt je vitaliteit en verdient je zelfvertrouwen
  • Kan worden gecombineerd met andere speeltjes om nieuwe ervaringen te creëren

Wat is de Afrodisia Body Mist?

De Afrodisia Body Mist is een speeltje dat ontworpen is om je liefdeservaring te verlengen en intenser te maken. De mist is volledig waterdicht voor eenvoudig onderhoud en verzorging. Het is 40 cm lang en is vervaardigd uit top kwaliteit Spaanse leer. De Afrodisia body mist wordt geleverd met een metalen naald, die er op is gericht om uw partner ademloos te maken.

De body mist kan worden gebruikt om disciplinaire spelletjes te spelen. Het is een van de meest romantische speeltjes die er zijn. U kunt de mist ook gebruiken om uw partner een massage te geven of een massage van uw partner te ontvangen. Het laat een betoverend aroma vrij wat ervoor zorgt dat uw relatie naar een hoger niveau wordt gebracht. Naast de standaard functies, bied de Afrodisia bodymist ook rustgevende geuren waardoor spanning en stress binnen een relatie wordt verminderd.

Het gebruik van de body mist is ook een goede manier om je zelfvertrouwen te vergroten. Door een massage te geven of te ontvangen, maak je je persoonlijkheid sterker. De mist is zo ontworpen dat het erg comfortabel aanvoelt op je huid wanneer je het gebruikt.

Hoe gebruik je de Afrodisia bodymist?

Het is erg eenvoudig om de bodymist te gebruiken. Begin met het reinigen van de mist met milde zeep en warm water voordat je hem gaat gebruiken. Gebruik het speelgoed elke keer opnieuw op dezelfde plaats. Eenmaal gereinigd, plaats de mist op je rug en zorg dat de naald bij je voorhoofd is.

Bedek je lichaam vervolgens met een handdoek of een zachte doek. Voor hete plekken, leg de mist over je , schouders en rug. Adem daarna diep in door je en adem langs de naald, waardoor de mist een betoverend aroma vrijlaat.

Voor wie is de Afrodisia Body Mist geschikt?

De Afrodisia body mist is geschikt voor alle koppels die op zoek zijn naar manieren om het leven in de slaapkamer op te vrolijken. De mist is zeer eenvoudig te gebruiken en kan je ervaringen in de slaapkamer tot hele nieuwe niveaus tillen.

Het is ook aan te raden voor stellen die op zoek zijn naar een manier om manieren om spanningen te verlichten en zelfvertrouwen op te bouwen; De Afrodisia bodymist biedt geuren die kalmeren, rusten en je .

Hoe de Afrodisia bodymist je leven kan verbeteren

De Afrodisia bodymist verbetert zowel het persoonlijke als het seksuele leven van een stel. Door het te gebruiken voordat je begint aan het spelen, kan een stel ontspannen en een verbeterde intimiteit ervaren die een aantrekkelijke afleiding is van de dagelijkse stress.

De mist is ook perfect om meer stimulatie te bieden, idel voor liefdesavonturen met meer dan twee partners. De geur die de mist vrij maakt verhogen de verleiding en valt in de smaak van alle partner die meespelen.

Je kunt de Afrodisia bodymist ook combineren met andere speeltjes uit onze webwinkel Ladykiller.nl. Onze winkel heeft meer dan honderd voordelige speeltjes die je een nog betere ervaring in de slaapkamer kunnen laten beleven.

Onze aanbeveling

De Afrodisia bodymist is een uitstekend speeltje dat je leven in de slaapkamer naar een hoger niveau kan tillen. Als je op zoek bent naar een manier om je liefdeservaring te verlengen en intenser te maken, dan is dit het perfecte speeltje voor jou en je partner.

Onderzoek eens in onze webwinkel Ladykiller.nl voor vele andere categorieën aan speeltjes om je leven in de slaapkamer spannender te maken. In onze winkel vind je speeltjes voor mannen, vrouwen, stellen en zelfs voor ervaren seksspeeltjes liefhebbers. Ga verder en ontdek onze selectie van seksspeeltjes, lingerie, benenkappen, speelgoed, , DVD's, erotische films en nog veel meer.

Neem de tijd om Olie, crèmes, en intieme verzorgingsproducten te ontdekken om je Afrodisia bodymist te combineren met andere speeltjes voor een nog betere liefdeservaring.

Maak een bezoek aan onze webwinkel Ladykiller.nl en de Afrodisia bodymist gebruiken om je seksualiteit te verbeteren.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562010058