Het Achelois-merk is de ultieme ervaring voor iedereen die opzoek is naar een intense seksuele avontuur. De Oplaadbare van Achelois brengt je op geweldige nieuwe hoogten van genot. Let op, na het gebruik van de vibrator wil je nooit meer anders. Hier komt deze échte showstopper:

Eigenschappen Achelois – Oplaadbare Vibrator
• Geen batterijen nodig, 100% oplaadbaar
• Gemaakt van verfijnd siliconen
• 12 verschillende vibraties voor ultiem genot
• Aanpasbare controle over de verschillende niveaus
• Gezellig smooie ergonomische vorm
• Volledig waterdicht
• Compact formaat en licht gewicht

Achelois – Oplaadbare Vibrator is een sekstoy die is ontwikkeld om je lichaam intens te laten genieten van deze revolutionaire technologie. Het compacte ontwerp en de lichte vibraties zorgen voor een ongelooflijk plezierige sensatie. De vibrator heeft een intutieve bediening die zorgt voor heden verrassingen. Achelois – Oplaadbare Vibrator heeft verschillende vibratiemodi disponibel, wat je grote controle geeft over Intensiteit en kracht van de vibratie.

Hoe werkt de Achelois – Oplaadbare Vibrator?

De Achelois – Oplaadbare Vibrator sluit makkelijk aan op een USB-poort op uw computer of op een USB-stekker, zodat je best de vibrator kunt opladen als hij leeg is. Daarna kun je het siliconeelement aansluiten op de basis die je met behulp van de drukknop start. Door het siliconenoppervlak voelt het materiaal zacht en koel aan tegen je huid. Met de twee knoppen aan de rechterkant kun je de verschillende vibratiemodi activeren en de intensiteit aanpassen. Met deze mogelijkheiden heb je de absolute controle over je vibratie-ervaring.

Voor wie is de Achelois – Oplaadbare Vibrator?

Achelois – Oplaadbare Vibrator is een must-have voor zowel beginnende als gevorderde spelers die comfortabel zijn met technologie, die op zoek zijn naar een fantastische vibratie ervaring. Het is belangrijk om te weten dat de vibrator zowel intern als extern kan worden gebruikt. Intern gebruik betekent dat het direct gericht is op de meest intieme delen van het lichaam. Extern gebruik met de , buik of borst betekent dat je gemakkelijk de krachtige vibraties kunt op voelen. Achelois – Oplaadbare Vibrator is perfect voor zowel alleen gebruik, als ook voor samen gebruik.

Hoe verbetert de Achelois – Oplaadbare Vibrator je seksleven?

Achelois – Oplaadbare Vibrator is de ultieme manier om je seksuele genot op een nieuw niveau te brengen. Met de hi-tech technologie en aanpasbare vibraties die de vibrator biedt, kunnen je new erogene zone's verkennen.De vibraties zijn sterk genoeg om je hele lichaam loom te maken, terwijl de zachte en sensuele silicone oppervlakte je intiemste plekjes zal verrukken met deze revolutionaire vibrator.

Welke andere speeltjes en toys kun je gebruiken met de Achelois – Oplaadbare Vibrator?

De vibrator is multidimensionaal en eenvoudig te gebruiken in combinatie met andere speeltjes en toys. Geniet meer genot als je de vibrator combineerd met andere speeltjes. Structuurververzorgers, of een , zorg ervoor dat je je gebied extra verwend voelt. Jij bepaalt de manier waarop je het meest optimaal genot ontfangt.

Hoe moet je de Achelois – Oplaadbare Vibrator reinigen?

Het reinigen van de Achelois – Oplaadbare Vibrator is eenvoudig. Je kunt de vibrator gebruiken met een condoom. Als dat het geval is, maak het vibrator dan met een speciaal geprepareerd of toy cleaner. Zorg ervoor dat je de vibrator na elk gebruik schoonmaakt, zodat je je volgende ervaring optimaal kan genieten.

Koop de Achelois – Oplaadbare Vibrator bij Ladykiller.nl!

Wees trots op jouw nieuwe spannende vibe-ervaring met de Achelois – Oplaadbare Vibrator! Vibreer mee naar spannende avontuur die u zal helpen om de meest intens orgastisch gevoel te realiseren. Maak kennis met de krachtige vibratie van Achelois – Oplaadbare Vibrator en kopen de vibrator vandaag nog bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522531501