Achelois – & is een revolutionaire sextoy bestemd voor vrouwen die willen genieten van clitorale en/of G-spot stimulatie. Deze zorgvuldig ontworpen vibrator heeft een afgeronde kop, waardoor deze geavanceerde sextoy de perfecte oplossing is voor vrouwen die zowel clitorale als G-spot stimulatie willen. Met Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator kunt u uw seksleven revolutioneren; deze zalige sextoy biedt een geraffineerd evenwicht tussen intensiteit en een rustige stimulatie om u te helpen ervan te genieten en er het beste van te maken.

Eigenschappen van de Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator:
– Anatomisch ontworpen kop die intensieve clitorale en G-spot stimulatie biedt
– Verstelbare trillingen die van zacht naar sterk kunnen worden ingesteld
– Gemakkelijk te bedienen knop voor intuïtieve bediening
– Kleine, gebruiksvriendelijke en draagbare vorm
– Eenvoudig te reinigen

Wat is de Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator?

De Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator is een revolutionary sextoy gemaakt voor vrouwen die willen genieten van gerichte stimulatie van hun clitoris en/of G-spot. De Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator is ergonomisch ontworpen om het genot van perfecte stimulatie te bieden; de vibrator biedt intense vibraties met verschillende frequenties die kunnen worden aangepast voor een geraffineerd evenwicht tussen intensiteit en rustige stimulatie.

Hoe kan je de Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator gebruiken?

De Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator kan op verschillende manieren worden gebruikt. De anatomisch ontworpen afgeronde kop maakt het eenvoudig om te gericht de clitoris of G-spot te stimuleren. U kunt de vibrator op de juiste plek plaatsen en de verschillende vibratiestaarten gebruiken voor een combinatie van spanning en plezier. De vibrator heeft een intuïtieve bediening voor gemakkelijk aanpassen van de vibratiestandaarden, deze gecontroleerde en verfijnde stimulatie geeft vrouwen het plotselinge intense genot waar ze naar verlangen.

Voor wie is de Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator bedoeld?

De Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator is ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar gerichte clitorale en G-spot stimulatie. Het is een klein, draagbaar en gebruiksvriendelijk sextoy waar veel vrouwen baat bij hebben; het combineert intensiteit en geraffineerde stimulatie voor een sensueel seksleven. Dit sextoy is een perfecte toevoeging voor vrouwen die op zoek zijn naar meer variatie en genot.

Hoe kan de Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator je seksleven verbeteren?

De Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator is de perfecte sextoy om je seksleven te verbeteren; de gerichte clitorale en G-spot stimulatie biedt een uniek scala aan sensaties en genot dat anders moeilijk is te bereiken. De vibrator is verfijnd genoeg om je seksleven helemaal te veranderen; het aanbieden van gerichte stimulatie en controle over de vibratiestandaarden kan verder helpen om intense genotervaringen te creëren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator gebruiken?

De Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator is ook perfect te combineren met andere speeltjes en toys die voor extra plezier zorgen. Koppel de vibrator aan bijvoorbeeld een , Cockring, of Kit om zo een nog krachtigere ervaring te creëren. Of gebruik de vibrator in combinatie met een anal toy voor een bijzonder verrijkend seksleven.

Hoe reinig je de Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator?

Het is zeer belangrijk om de Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator na elk gebruik te reinigen. U kunt de vibrator eenvoudig reinigen met een zachte doek of zeem en een milde seksspeeltjesreiniger. Zorg ervoor dat de vibrator volledig is gedroogd voordat deze opnieuw wordt gebruikt.

Aanraden om de Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator te proberen

De Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator is een revolutionaire sextoy om je seksleven meer dimensie te geven en je te laten genieten van voortdurende clitorale en G-spot stimulatie. We raden iedereen aan om de Achelois – Clitoris & G-Spot Vibrator te proberen. Deze sextoy is exclusief verkrijgbaar in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

7423522566510, 7423522566541, 7423522566558