Het getrouwe vriendje van iedereen op seksueel gebied: de A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator

Met deze unieke sextoy laat je al je seksuele dromen uitkomen en kan je eindelijk het ultieme orgasme ervaren. De A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator brengt je de volgende unieke features:

• Oplaadbare met 12 verschillende vibratiestanden
• Gemaakt van silicoon, gezond voor het lichaam
• Kan waterbestendig worden gebruikt
• Discreet te verplaatsen, niemand merkt dat je de A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator bij je hebt
• Klaar om direct te beginnen, zodra je de A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator hebt gekocht

Wat is de A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator?

De A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator is een vibrator voor enkele of . Deze sextoy is gemaakt van hoogwaardig silicoon en is daarom gezond voor het lichaam. De A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator is waterbestendig, waardoor je hem zonder zorgelijk over je lichaam kunt bewegen. De vibrator heeft 12 verschillende vibratiestanden, waardoor je de intensiteit en de duur van de stimulatie zelf kunt bepalen.

Hoe kan je de A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator gebruiken?

De A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator is gemaakt om te worden gebruikt voor je seksueel plezier. Door middel van de verschillende vibratiestanden kan je de stimulatie gerichter maken op het moment dat je het meeste plezier wilt hebben. Je kunt de vibrator over de , en andere erogene zones bewegen voor ongekende seksuele plezier.

Voor wie is de A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator bedoeld?

De A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator is gemaakt voor vrouwen, mannen en koppels die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun seksleven te verbeteren. De vibraties stimuleren je lichaam zodat je een intens orgasme kunt bereiken. De vibraties beschermen ook tegen het gevoel van een “afgevlakt” orgasme, een gemeenschappelijk probleem waar veel stellen mee worstelen.

Hoe de A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator je seksleven kan verbeteren

De A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator kan je seksleven verbeteren voor meerdere redenen. Door middel van de verstelbare vibraties kun je de intensiteit en duur van je orgasme controleren. Daarnaast kunnen koppels de toy gebruiken voor meer avontuurlijke fantasieën, waarbij ze met elkaar experimenteren, variëren en verkennen.

Met welke andere sextoys en speelgoed kun je A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator gebruiken?

De A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator kan gebruikt worden met andere speeltjes, zoals klemmen, , extenders en . Met de stimulatoren compatible kun je je seksleven op verschillende manieren opleuken.

Hoe de A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator te reinigen

De A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator moet na elk gebruik grondig gereinigd worden. Daarom is het belangrijk dat je na elk gebruik de vibrator ontkoppelt en met warm (geen heet) water en een toy cleaner. Spoel de vibrator grondig af en laat het daarna opdrogen voordat je de A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator opbergt.

Aanbeveling naar de klant

We raden iedereen aan de A-Mazing 1 – A-Spot Stimulator uit te proberen. Deze unieke en innovatieve sextoy biedt een brede waaier aan mogelijkheden, van singleplayer tot diverse fantasiespelletjes met je partner. Als je de toy online wil aanschaffen, doe dit dan in onze seksshop Ladykiller.nl voor een veilige en discrete bestelling.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4061504018317, 4061504018324