Gezellig, jij bent dus op zoek naar een nieuwe manier om jouw seksleven te verrijken, maar je weet nog niet waar je moet beginnen? Dan is de Working Man – Jouw Tatoeëerder – 23 cm jouw perfecte partner in crime! Deze revolutionaire dildo is de perfecte manier om je seksleven naar een hoger niveau te tillen en is de ideale combinatie van realistisch en stimulerend.

De Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm is:

• 23 cm lang en gemaakt van zacht materiaal, voor een realistische ervaring.
• Voorzien van realistische tattoos en piercings voor een sensuele, visuele stimulatie.
• Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.
• Weerbestendig en waterdicht.

Wat is de Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm?

De Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm is een unieke dildo voorzien van meerdere tattoos en piercings. Het meelevende materiaal voegt sensationele realisme toe, waardoor het een ultieme zintuiglijke ervaring wordt. De illusioneer van een echte man wordt meteen duidelijk en je waant je in een korte tijd compleet in een erotische fantasie. De Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm is namelijk voorzien van tattoos op verschillende plekken van het lichaam. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren is er voor ieder wat wils.

Hoe kan je de Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm gebruiken?

De Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm is het beste te gebruiken bij anale stimulatie of als vaginale penetrator. Door de zachte, weerbestendige materialen is de Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm geschikt voor aangepaste temperatuur. Door de realistische tattoos en piercings is er voor iedereen wat wils. Probeer de realistische ervaring te combineren met een van onze waterbasis .

Voor wie is de Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm bedoeld?

De Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm is perfect voor iedereen die nieuwsgierig is naar nieuwe manieren om van seks te genieten, of voor iedereen die op zoek is naar een intensere seksuele ervaring. Het is ook de perfecte toy voor gevorderde gebruikers en ervaren spelers.

Hoe kan de Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm je seksleven verbeteren?

De Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm is begrijpelijk de perfecte manier om je verbeelding de vrije loop te laten en je seksleven een nieuwe boost te geven. Door de revolutionaire tattoos en piercings ben je in staat moet om compleet op te gaan in de seksuele ervaring. Door de flexibele en ervaring van de Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm kun je genieten van een intense sensatie.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm gebruiken?

De Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm kan gecombineerd worden met verschillende soorten speeltjes. Als je méér intense sensaties wil ervaren, kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm te combineren met onze andere revolutionaire toys, zoals anale pluggen of klemmen. Onze toys zijn gemaakt van de beste materialen en hebben allemaal verschillende fancy functies, dus er is voor iedereen wat wils.

Hoe moet ik de Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm reinigen?

Om hygiënisch te blijven, is het belangrijk dat je je seksspeeltjes goed reinigt na ieder gebruik. De Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm is makkelijk te reinigen met lauwwarm water en een milde zeep of toy cleaner. Het is ook aan te raden om je toy na het reinigen nog even te ontsmetten met een desinfecterend middel.

Probeer de Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm vandaag nog uit en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl

De Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier van seksueel kinky genot. Wil jij weten wat deze revolutionaire dildo jou te bieden heeft? Bestel de Working Man – Jouw Tatoeëerder Dildo – 23 cm dan vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar het ultieme seksuele plezier.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518043061