De meest intense vibratie-ervaring voor twee: de Deluxe Dual Vibrating Head Teaser heeft alles om samen te genieten van een nog indringendere en intieme seksuele ervaring. Deze unieke double headed stimulatie-instrument biedt een nooit eerder ervaren sensatie.

Voordelen:

– De verbazingwekkende sensatie van flitsende vibraties die twee personen tegelijkertijd beleven
– Het unieke ontwerp met twee uiteinden dat een toegankelijke ervaring biedt voor zowel als
– Het siervormige uiteinde met de verhoogde rand geeft extra stimulatie
– Meerdere vibratiepatronen offrerende motor
– Oplaadbaar en waterdicht voor externe gebruik
– Gemaakt van hoogwaardige siliconen, vervaardigd volgens de strengste veiligheidsnormen

Wat is de Deluxe Dual Vibrating Head Teaser?

De Deluxe Dual Vibrating Head Teaser is een revolutionair dubbel uiteindige vibrator waarmee je en je partner twee keer dezelfde intensiteitswaarden ervaren. Het bijzondere uiteinde met zijn verhoogde rand is ideaal voor stimulatie, terwijl de andere kop ideaal is voor directe G-spot stimulatie. De Dual Vibrating Head Teaser is een flexibel product dat een groot gebied bedekt en een afgerond en comfortabel gebied om te houden biedt. Je krijgt een overvloed aan alternatieve vibratiepatronen, waardoor je je seksuele ervaringen steeds weer kunt variëren.

Hoe gebruik je de Deluxe Dual Vibrating Head Teaser?

Het gebruik van de Deluxe Dual Vibrating Head Teaser is eenvoudig. Voordat je hem gebruikt laad je de Teaser op voor optimaal gebruiksgemak. Daarna kun je je lief met liefde tegemoet treden. Bij solo bezigheden raad ik je aan om iets slijpmiddel te gebruiken om een comfortabele en smeerbare ervaring te hebben. Plaats de Teaser in de juiste positie en voel de intense vibraties die beide punten metalen. Speel met de traditionele snelheidsinstellingen of probeer pulsatiepatronen om je genot naar een nog hoger niveau te tillen. Je zult op magische wijze verrast worden.

Voor wie is de Deluxe Dual Vibrating Head Teaser?

De Deluxe Dual Vibrating Head Teaser is bedoeld voor iedereen die gelukkig maken. Of je nu op zoek bent naar een weg om je seksleven naar een hoger niveau te verschuiven of meer avontuur wil ervaren; de Dual Vibrating Head Teaser maakt het mogelijk. De ideale combinatie uit sensatie en functionaliteit maken de Teaser ideaal voor vrouwen, mannen en koppels in hun speeltje exploratie. Of je nou een sterke orgasmische ervaring op zoek bent of gewoon iets nieuws wil uitproberen, de Teaser is je perfecte metgezel. De Teaser is ook waterdicht, waardoor het ook perfect geschikt is voor badkamer activiteiten.

Hoe verbetert de Deluxe Dual Vibrating Head Teaser je seksleven?

De Deluxe Dual Vibrating Head Teaser biedt je letterlijk en figuurlijk twee keer zoveel genot. Het verheft je seksleven naar een ingrediënt waarmee je verdwaald, verliefd zal worden.

De gepatenteerde mix van multi speed dual vibraties in combinatie met intelligente uiteinden zorgen voor een bijna magische ervaring. Je partner zal diepe, intense verlichting ervaren terwijl je samen laat verbonden worden, zelfs als de Teaser niet actief is.

 Met welke andere sextoys kun je de Deluxe Dual Vibrating Head Teaser gebruiken?

Met de Deluxe Dual Vibrating Head Teaser heb je oneindig veel mogelijkheden voor sextoy exploratie. Probeer een klassiek seksspeeltje zoals een of en combineer de Teaser met een om je orgasmes naar niveaus te verhogen die je nooit eerder hebt ervaren.

De mogelijkheid om te experimenteren met de vele vibratiepatronen die de Teaser je biedt maakt het ook perfect voor SM-spelletjes. Wees creatief en verken nieuwe manieren om je seksleven naar nieuwe dieptes te verhogen.

Hoe reinig je de Deluxe Dual Vibrating Head Teaser?

Reiniging van de Deluxe Dual Vibrating Head Teaser is eenvoudig. Was het oppervlak voor en na het gebruik stevig met warm water en een milde zeep of antibacteriële toy cleaner. Gebruik geen oplosmiddelen of bleekmiddelen. Omdat de Teaser waterdicht is, kun je hem zonder probleem gebruiken in de douche of bad.

Schakel de Teaser uit als je klaar bent met het reinigen en verwijder de batterijen als je de Teaser langere tijd niet gebruikt. Als je een AA-batterij gebruikt, kun je deze ook vervangen om de batterijcapaciteit te verlengen.

Koop de Deluxe Dual Vibrating Head Teaser in Ladykiller.nl

De Deluxe Dual Vibrating Head Teaser is een revolutionaire dubbeluiteindige vibrator die twee personen gelijktijdig intens genot kan bezorgen. Wil je een nooit eerder ervaren seksuele ervaring waar je spieren steeds stijver aan gaan voelen? Probeer dan de Deluxe Dual Vibrating Head Teaser vandaag nog. Bestel de Ladykiller.nl sextoy shop en ervaar de meest intensieve vibratie-ervaring aller tijden.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518043054