Gezwollen lippen, heftig gekreun en natte fluisteringen. Kom gemakkelijk in de zone met The Damsel – Breathable Ball Gag. De Damsel is een gesloten mondstuk gemaakt van ademend materiaal, wat betekent dat je de van je partner gemakkelijk kunt bedekken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over veiligheid.

Hier zijn de eigenschappen van de Damsel – Breathable Ball Gag:

– Gemaakt van een ademend materiaal, veilig voor langere tijd gebruik
– Mondstuk van 12 cm breed met elastische hoofdband
-Gesloten kogelvormig mondstuk voor middelmatige druk
– Verkrijgbaar in zwart en rood

Wat is The Damsel – Breathable Ball Gag?

The Damsel – Breathable Ball Gag is een gesloten mondstuk dat gebruikt wordt om de mond van je partner te bedekken. De Damsel is gemaakt van ademend materiaal, wat betekent dat het een veilige oplossing is voor langer duurzaam gebruik zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Het kogelvormige mondstuk is 12 cm breed en bevat een elastische hoofdband zodat het comfortabel op je partner past. Verschillende maten zijn beschikbaar, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij je partner. De Damsel is verkrijgbaar in zwart en rood.

Hoe gebruik je The Damsel – Breathable Ball Gag?

Om te beginnen moet je ervoor zorgen dat je The Damsel – Breathable Ball Gag correct past. Meet de omtrek van de hoofd van je partner met een stuk lint, en zorg ervoor dat de elastische hoofdband niet te strak zit. Als de hoofdband strak is, zal je partner uiteindelijk ongemak voelen.

Om je partner te helpen hun mond te openen zodat de Damsel – Breathable Ball Gag erin kan, kun je eerst op hun bovenlip gaan zitten en daar licht druk uitoefenen. Wanneer hun mond open is, sluit dan voorzichtig de Damsel – Breathable Ball Gag om hun mond. Om comfort te verhogen, kun je optioneel wat glijmiddel op de muur van The Damsel – Breathable Ball Gag smeren. Na het gebruik van de Damsel – Breathable Ball Gag, verwijder het mondstuk dan weer voorzichtig.

Voor wie is de The Damsel – Breathable Ball Gag bedoeld?

The Damsel – Breathable Ball Gag is bedoeld voor echte BDSM fans die een veilige, gesloten mondstuk willen gebruiken bij hun kinky spelletjes. Het ademende materiaal zorgt voor extra gebruikersgemak bij langdurig gebruik, wat niet mogelijk is met andere soorten mondstukken.

De Damsel – Breathable Ball Gag is licht van gewicht, comfortabel om te dragen, en gemakkelijk te verwijderen wanneer je klaar bent. Dit maakt de Damsel – Breathable Ball Gag ideaal voor koppels die een veilige en gemakkelijk te gebruiken mondstuk zoeken.

Hoe kan The Damsel – Breathable Ball Gag je seksleven verbeteren?

The Damsel – Breathable Ball Gag zal je seksleven echt verbeteren als je op zoek bent naar een veilig, ademend mondstuk. Het gesloten mondstuk helpt je je partner van hun stem te beroven, waardoor de machts- en disciplineverhoudingen in je spel worden versterkt.

Uiteraard kun je The Damsel – Breathable Ball Gag ook gebruiken voor plezier en sensuele spanning, waardoor je seksleven een extra opwinding krijgt. Als je partner is gebonden met deze ball-gag, raas je fantasie de vrije loop en geniet je van ieder moment dat je deze ball-gag draagt.

Welke andere speeltjes en toys kun je gebruiken met The Damsel – Breathable Ball Gag?

The Damsel – Breathable Ball Gag kan gebruikt worden als onderdeel van je BDSM-speelgoedverzameling. Je kunt dezelfde veiligheid en spanning krijgen als je je speeltjes zoals , touwen en oogmaskers gebruikt.

Je kunt ook andere sextoy's gebruiken met The Damsel – Breathable Ball Gag om het plezier te verhogen. Probeer een op hun genitale gebieden of een anale voor extra stimulatie. Als je ontdekt wat je partner goed vindt terwijl ze geblinddoekt en gekneveld zijn, kun je deze kennis gebruiken om je seksleven naar een hoger niveau te brengen.

Hoe reinig je The Damsel – Breathable Ball Gag?

Het is belangrijk om The Damsel – Breathable Ball Gag na ieder gebruik grondig te reinigen om ervoor te zorgen dat deze hygiënisch blijft. Gebruik een mild reinigingsmiddel na elk gebruik, en laat het volledig drogen voordat je het opbergt.

Zorg ervoor dat je The Damsel – Breathable Ball Gag goed opbergt om ervoor te zorgen dat deze een lange tijd meegaat. Bewaar het mondstuk in een luchtdichte verpakking, op een schaduwrijke plek en uit de buurt van direct zonlicht om te voorkomen dat het materiaal wordt aangetast.

Probeer vandaag The Damsel – Breathable Ball Gag uit bij Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een veilige en comfortabele ball-gag, dan is The Damsel – Breathable Ball Gag perfect voor jou. Wacht niet langer en breng jouw BDSM fantasieën tot leven, en kom The Damsel – Breathable Ball Gag uitproberen in onze seksshop Ladykiller.nl! Vergeet niet om je ball-gag na elk gebruik grondig te reinigen, zodat je jarenlang plezier kunt hebben van je kinky spelletjes.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

883045912787