De Vierkante Gezichtswashandje is een innovatief en handig product dat ideaal is om je sextoy speeltje mee schoon te maken. De Vierkante Gezichtswashandje is een veelzijdig sextoy accessoire dat zo gemaakt is dat je alle kanten en hoeken kunt bereiken daar waar andere sextoy reinigingsproducten niet kunnen komen. Dit alles heeft als doel om de kwaliteit van je sextoy te gaan verhogen.

Dit zijn de eigenschappen van de Vierkante Gezichtswashandje:

– Gemaakt van stevig katoen
– Geschikt voor alle sextoys
– Voorzien van een schuimende soap laag
– Het gebruikte materiaal is zacht en comfortabel
– De washand is flexibel en kan worden gebogen op alle mogelijke manieren

Wat is de Vierkante Gezichtswashandje?

De Vierkante Gezichtswashandje is een washand, gemaakt van katoen met een unieke schuimende soap laag aan de onderkant. De Vierkante Gezichtswashandje is erg flexibel en kan, door de speciale vormgeving, makkelijk binnen de kleinste kieren en hoeken van je sextoy. Omdat de Vierkante Gezichtswashandje elke keer weer in de oorspronkelijke vorm terugkeert, blijft de washand stevig in je hand liggen, waardoor je je sextoy nog grondiger kunt reinigen.

Hoe kan je de Vierkante Gezichtswashandje gebruiken?

Je kunt de Vierkante Gezichtswashandje gebruiken om je sextoy schoon te maken en te reinigen. Je kunt de Vierkante Gezichtswashandje gebruiken met lauwwarm water en milde zeep. Veel sextoys bevatten plaatjes of kleurtjes, waardoor gewone zeep niet sterk genoeg is om je sextoy te reiniging. Daarom heeft de Vierkante Gezichtswashandje aan de onderkant een speciale schuimlaag die is ontwikkeld om je sextoy grondiger te reinigen.

Voor wie is de Vierkante Gezichtswashandje bedoeld?

De Vierkante Gezichtswashandje is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een innovatief, veelzijdig en handig accessory dat ervoor zorgt dat je sextoy speeltjes langer meegaan. De Vierkante Gezichtswashandje is het ideale sextoy accessoire voor zowel beginnende gebruikers als gevorderde gebruikers.

Hoe kan de Vierkante Gezichtswashandje je seksleven verbeteren?

De Vierkante Gezichtswashandje kan je seksleven verbeteren door ervoor te zorgen dat je speeltjes zo schoon mogelijk zijn, zodat je je sextoys zo goed mogelijk kunt gebruiken. Door de Vierkante Gezichtswashandje te gebruiken kun je je sextoys hygiënisch en schoonhouden. Dit zorgt ervoor dat je sextoys langer meegaan en je er volop van kunt genieten.

Met welke andere speeltjes en toys je de Vierkante Gezichtswashandje kan gebruiken?

Je kunt de Vierkante Gezichtswashandje gebruiken met alle soorten sextoys. Dit kunnen 's, , speeltjes, massage speeltjes of andere sextoys zijn. De Vierkante Gezichtswashandje is heel handig voor het schoonmaken van speeltjes die moeilijk schoon te maken zijn, zoals bijvoorbeeld dildo's met holtes.

Hoe moet je de Vierkante Gezichtswashandje reinigen?

De Vierkante Gezichtswashandje kan worden gereinigd met lauwwarm water en milde zeep. Verder kun je de Vierkante Gezichtswashandje ook steriliseren in kokend water. Verwarm de washand nooit in een magnetron of oven, om uitdroging te voorkomen. Na gebruik kun je de washand in lauwwarm water weken om zo de eventuele resten zeep te verwijderen en de washand grondiger te reinigen.

Aanraden aan de klant

Als professionele ecommerce expert en sextoy blogger raad ik de klanten aan om de Vierkante Gezichtswashandje te proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen. De Vierkante Gezichtswashandje is een innovatief sextoy accessoire waar je optimaal mee kan variëren. Ervaar zelf de voordelen van de Vierkante Gezichtswashandje en laat je sextoy speeltjes weer blinken.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273922380