De IS E-Stim Wand met 3 Siliconen Opzetstukken verhoogt je ultieme erotische sensaties

De IS E-estim Wand met 3 Siliconen Opzetstukken is de meest innovatieve manier om meer plezier in je intieme relaties te ervaren. Met de IS E-Stim Wand met 3 Siliconen Opzetstukken worden er spannende sensaties veroorzaakt waar je en je partner plezier aan ervaren. Deze prachtige e-stimulator verhoogt de intense aantrekkelijkheid in een intieme situatie en maakt het moment nog meer geil, intens en opwindend.

De IS E-Stim Wand met 3 Siliconen Opzetstukken heeft een unieke functionaliteit en de eigenschappen die je hieronder kunt bekijken, maken het een must-have speeltje voor jouw intieme avonturen.

Eigenschappen van de IS E-Stim Wand met 3 Siliconen Opzetstukken

  • Unieke, innovatieve e-stimulatiefunctie met intensiteitsregelaar voor het regelen van de elektrische sensatie
  • Draadloos en afstandsbedienbaar via Bluetooth en koppelbaar met de IS E-Stim App
  • Compacte draagbare siliconenvorm voor een realistisch gevoel
  • Uurwerken van draadloze vibratie en “smart functions”
  • Uitschakelbare, waterproof rubber coating
  • Veilig, tool-less magnetische haken voor het verwisselen van
  • Verchroomde metalen platen aan beide zijden voor metalen connectiviteit

Wat is een E-Stim Wand?

De E-Stim Wand is een revolutionaire elektronische seksspeeltje dat spannende sensaties creëert door middel van elektrische stimulatie. Het is een multifunctioneel speeltje dat plug & play is, waardoor het ideaal is voor beginners en gevordene e-stim gebruikers. De IS E-Stim Wand met 3 siliconen opzetstukken heeft een draadloze “smart function” dat de wand koppelt met de IS E-Stim app. Dit maakt het mogelijk om verschillende sensaties te kiezen en te programmeren en te genieten van verschillende vibrationseffecten.

De wand is uitgerust met een afstandsbediening met een variabel volume voor het regelen van de intensiteit en vibratiegegevens worden gestuurd om de beste vibratie effecten te creëren. Verchroomde metalen platen aan beide zijden van de wand zorgen ervoor dat er een krachtige metalen verbinding wordt gecreëerd. De wand heeft ook een gummi omhulsel met een waterdichte coating, waardoor het perfect is voor alle soorten wateractiviteiten.

Hoe gebruik je de IS E-Stim Wand?

Het gebruik van de IS E-Stim Wand is eenvoudig. Voor het begin is het aan te raden om een kleine batterijinvoer aan te sluiten, wanneer de wand is aangesloten downloadt je makkelijk de IS E-Stim App. De IS E-Stim App helpt je bij het configureren van verschillende sensatieprogramma's zoals vibratie, uurwerken, verschillende programma's en de variabele intensiteit voor elk programma.

Vervolgens is het mogelijk om de IS E-Stim Wand te gebruiken met alle siliconen opzetstukken van Ladykiller.nl. Elk siliconen opzetstuk is extreem flexibel en zorgt voor een realistisch gevoel. Combineer de IS E-Stim Wand met de verschillende opzetstukken voor verschillende effecten en ervaar het ultieme erotische senstaies.

Voor wie is de IS E-Stim Wand?

De IS E-Stim Wand met 3 Siliconen Opzetstukken is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een beter, innovatiever en avontuurlijker seksleven. De E-Stim Wand is ontworpen om de intieme momenten te verbeteren en te verheffen. Of je nu net begonnen bent met het zoeken naar plezier in de slaapkamer of al een ervaren gebruiker bent van e-Stim, de IS E-Stim Wand met 3 Siliconen Opzetstukken zal je niets anders bieden dan een grenzeloze seksuele ervaring.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de IS E-Stim Wand gebruiken?

De IS E-Stim Wand is eenvoudig te gebruiken. Sluit het apparaat aan en download de IS E-Stim App om te starten. Selecteer programma's en zachte setting, en regel de intensiteit van de elektronische stimulatie. Wij adviseren je om bij het begin altijd met een lage intensiteit te beginnen, zodat je je aanpassen aan de sensatie kan.

Hoe kan ik de IS E-Stim Wand combineren met andere speeltjes?

Je kan de IS E-Stim Wand met alle siliconen opzetstukken van Ladykiller.nl combineren. Alle opzetstukken hebben een extreem flexibel design en zorgen voor een realistisch gevoel. Combineer verschillende opzetstukken voor verschillende effecten en ervaar het ultieme erotische sensaties.

Hoe kan ik de IS E-Stim Wand gereinigd worden?

Het is belangrijk om je IS E-Stim Wand goed te reinigen na ieder gebruik. Gebruik naar geslachtsdelen en een milde zeep en gebruik gewoon warm water om je IS E-Stim Wand, opzetstukken en accessoires te wrijven. Let op dat je geen chemicaliën of alcohol gebruikt.

Waarom zou ik de IS E-Stim Wand proberen?

Het is belangrijk om je seksleven te verrijken. De IS E-Stim Wand met 3 Siliconen Opzetstukken is een revolutionair speeltje dat je in staat stelt om je intieme relatie te verrijken met intense spannende sensaties. Probeer het uit en ontdek een nieuwe wereld van erotische avonturen!

Daarnaast hebben wij ook andere categorieën speeltjes in onze shop, zodat je je seksleven evenementen maakt met behulp van innovatieve speeltjes. Ontdek de innovatieve , stimulatoren, stijlvolle clitoraal stimulatoren en veel meer. Bij Ladykiller.nl vind je alles waarmee je je erotische leven spannender kan maken!

Waarom zou ik de IS E-Stim Wand bij Ladykiller.nl kopen?

Ladykiller.nl heeft een ruim assortiment aan speeltjes die jouw seksleven interessant, dynamisch en innovatief maakt. We hebben alle IS E-Stim Wand met 3 Siliconen Opzetstukken in onze winkel, evenals andere innovatieve speeltjes die je erotische leven verrijken.

We hebben klantvriendelijke prijzen en bieden gratis levering aan. We hebben ook een goede reputatie als het gaat om verpakking en service na verkoop. Bovendien staat de veiligheid van onze klanten voorop. We hebben alleen producten met kwaliteitsmateriaal, van e-stimulators tot speciale accessoires en .

Daarom nodig ik je uit om de IS E-Stim Wand met 3 Siliconen Opzetstukken te proberen en al je intieme relaties te verbeteren! Koop je eigen IS E-Stim Wand emancipator bij Ladykiller.nl voor een avontuur in ultieme erotische sensatie!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518030214