Ass Holster – Anaal Plug Harnas

De ultime speeltje voor spannend BDSM spel met een tikkeltje dominatie

Als je op zoek bent naar een bijzonder, spannend speeltje voor kinky -spel, dan heb je de Ass Holster – Plug Harnas gevonden! Deze stijlvolle harnas is comfortabel en heerlijk om te dragen en biedt perks voor wie de touwtjes in handen wil houden. Wij bieden je bij Ladykiller.nl alles wat je nodig hebt om jouw “leuk geplaatste” sessies een speciale twist te geven.

De Ass Holster – Anaal Plug Harnas is een vrijwel ongehoorde uitvinding:

  • Het is sterk, comfortabel en flexibel.
  • Ideaal voor kinky BDSM play (, onderwerping, dominatie, etc).
  • Comfortabel en zoemspecifiek ontworpen.
  • Gemaakt van hoogwaardig PU-leer.
  • Geschikt voor anale stimulans.
  • Erg veelzijdig.
  • Handig op te rollen.

De Ass Holster – Anaal Plug Harnas en Wat deze voor U kan doen

De Ass Holster – Anaal Plug Harnas is het ultieme vrijpartij-speeltje voor wie zat is van dezelfde geslachtsspelletjes. Het is een ongelooflijk draagbare harnas dat comfortabel aanvoelt. Het is sterk en flexibel om uw behoeften te voldoen. Het is gemaakt van hoogwaardig PU-leer met een mooie korreligheden en een hoge weersbestendigheid. De harnas is speciaal ontworpen om comfortabel te zitten, met elastieken lussen en verstelbare knoppen voor een perfecte pasvorm. De Ass Holster – Anaal Plug Harnas is ideaal voor kinky BDSM-spel, zoals bondage, onderwerping, dominatie.

De grote hoogteverstelbare ring biedt verschillende opties om jouw speelpartner aan vast te binden. Met de Ass Holster – Anaal Plug Harnas zijn de mogelijkheden eindeloos. Voel je vrij om alles te proberen.

De Ass Holster – Anaal Plug Harnas is gemaakt met comfort en plezier in gedachten. Je kunt er een anale plug mee dragen voor extra stimulans of je kunt je partner aan de anale plug binden. Voor extra plezier kun je ervoor kiezen om vibratoren, agendas of andere speeltjes aan de harnas te bevestigen en deze tijdens het spel te gebruiken.

Gebruik van de Ass Holster – Anaal Plug Harnas

De Ass Holster – Anaal Plug Harnas is vrij eenvoudig in gebruik. Trek het harnas comfortabel aan en pas het met de knoppen aan je lichaam aan. Breng vervolgens de anale plug in en bevestig deze aan de grote ring van de harnas. Je kunt ook een , een agenda of een ander speeltje aan de harnas bevestigen.

Wanneer je klaar bent, bind je je partner stevig vast op een positie die je beide prettig vinden. Je kunt de positie aanpassen door simpelweg de touwtjes aan je partner aan te trekken.

Door wie kan de Ass Holster – Anaal Plug Harnas gebruikt Worden?

De Ass Holster – Anaal Plug Harnas is ideaal voor stellen die op zoek zijn naar een nieuw manier om een BDSM-liefdesessie naar een hogere staat te brengen. Het is gemaakt voor iedereen die toe is aan wat extra stimulatie in de slaapkamer. Of je nu ervaren bent in bondage of net begint met het ontdekken van kinky BDSM-spel, met de Ass Holster – Anaal Plug Harnas kan je de touwtjes in handen houden en spannende posities aannemen.

Combineer de Ass Holster – Anaal Plug Harnas met andere sekstoestellen

De Ass Holster – Anaal Plug Harnas is perfect om te combineren met andere geweldige speeltjes en die je kunt kopen bij Ladykiller.nl. Of je nou liever kiest voor bondage, , , kitt en andere sekstoestellen, bij Ladykiller.nl bieden we een ruim assortiment seksspeeltjes van alle bekende merken.

Hoe reinig ik de Ass Holster – Anaal Plug Harnas?

Na elk gebruik is het aan te raden om de Ass Holster – Anaal Plug Harnas met een mild, warm water en een mild schoonmaakmiddel te wassen. We raden ook aan om een speciall voor seksspeeltjes gemaakte reiniger te gebruiken. Laat de Ass Holster – Anaal Plug Harnas grondig drogen voordat je hem opbergt om kleverige resten of schimmel te voorkomen.

Probeer de Ass Holster – Anaal Plug Harnas en maak je seksleven spannender

Om je seksleven op een bouwstijlvan voet te stellen met een tikkeltje spannend kinky BDSM-spel, heb je de Ass Holster – Anaal Plug Harnas nodig! Ook als je op zoek bent naar een seksspeeltje voor een kinky bondage spel, ben je bij Ladykiller.nl aan het juiste adres. We bieden niet alleen de Ass Holster – Anaal Plug Harnas, maar ook een breed assortiment BDSM-benodigdheden zoals bed bondage sets, vibrators, zweepjes, naughty dienbladen, , kijkspiegels, spierencorsetten en nog veel meer. Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs bij onze webshop en verhef je seksleven op naar een hoger niveau!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518028167