Adembenemend spuitend kutje met Squirt It

Ladykiller.nl is blij om de verschillende voordelen te kunnen aanbieden aan onze klanten met de Squirt It – Spuitend Kutje. Deze verhoogt de spanningsniveaus en bevrediging door het creëren van een sensueel, spuitend orgasme. Het Squirt It – Spuitend Kutje biedt een uitstekende stimulatie voor ecstasy spelletjes en het perfecte, opwindende speeltje voor alleen of met een partner. Met dit spuitende kutje Glasdildo kunnen mannen en vrouwen dit spectaculaire gevoel thuis ervaren.

Eigenschappen van de Squirt It – Spuitend Kutje:

  • Realistisch Squirting Sensatie
  • Speciaal gevormde, duurzame Constructie
  • Gemakkelijk op te laden via USB aansluiting
  • Oplaadbare batterij
  • Verrijkt met Siliconen Olie, voor extra glijden
  • WaterProof, voor plezier onder de douche
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Verpakt in een discrete verpakking

Wat is de Squirt It – Spuitend Kutje?

De Squirt It – Spuitend Kutje heeft een unieke verzameling van caracteristieken die zowel comfortabel, realistisch als verrijkend zijn. Dit spuitende kutje is ontworpen om te spuiten wanneer wordt gepompt, en nog beter, het verrijkt de ervaring met siliconen olie funktioneert als glijmiddel. Deze voedt en verzacht je huid voor een smeuïge sensatie. Het Squirt It – Spuitend Kutje is gemaakt van duurzaam materiaal en is waterproof, dus je kunt grenzeloze plezier vinden onder de douche, bad of buiten. De oplaadbare batterij gaat urenlang mee voor je spannende ontmoetingen.

Hoe gebruik ik de Squirt It – Spuitend Kutje?

Het gebruik van de Squirt It – Spuitend Kutje is heel eenvoudig. Om de beurt pomp je, waardoor de spuitend kutje vervolgens een aanstoot geven. Hierdoor kan je een spuitend sensatie te ervaren die niet guardians te worden. De Squirt It – Spuitend Kutje op reageert precies zoals je zou verwachten, en er zijn geen schokken of abrupte bewegingen. Je kunt Squirt It – Spuitend Kutje ook opzetten als een tweede partner voor een meer ‘authentieke' ervaring. Het creëren van een realistische sensatie die dicht bij het echte ding komt.

Voor wie is de Squirt It – Spuitend Kutje geschikt?

De Squirt It – Spuitend Kutje is perfect voor mannen, vrouwen of koppels die op zoek zijn naar een leuke manier hun leven in de slaapkamer meer opwindend te maken. Bovendien is het Squirt It – Spuitend Kutje geschikt voor elk lid van de LGBTQ+ gemeenschap. Het Squirt It – Spuitend Kutje is perfect als solo speeltje of om samen met een partner te spelen. Je zult versteld staan door de nieuwe spelletjes die je kunt spelen en is ook ideaal voor mensen die een wat geslotener karakter hebben of die liever alleen een meer intieme ervaring willen. Met de Squirt It – Spuitend Kutje in je hand zal je zeker een nieuw vlak van bevrediging ontdekken.

Hoe je de Squirt It – Spuitend Kutje combineert met andere speeltjes beautyfles

Voor nog meer plezier en genot kun je de Squirt It – Spuitend Kutje combineren met andere speeltjes. De Squirt It – Spuitend Kutje is perfect te gebruiken samen met , dildo's, kunstvagina's of anale speeltjes. Het voedt en verrijkt de ervaring. De Squirt It – Spuitend Kutje is ook gemakkelijk te gebruiken samen met de Squirt It – Spuitend Kutje biedt een , verrijkende ervaring voor een ongekende bevrediging met een partner of alleen.

Een Squirt It – Spuitend Kutje reinigen

Na elk gebruik is het aan te raden de Squirt It – Spuitend Kutje grondig te reinigen om de hygiëne te waarborgen. Met de Squirt It – Spuitend Kutje is dit eenvoudig te doen met water, watje en afwasmiddel verdunnen in warm water. Vergeet niet om de batterijen te vervangen voor langere levensduur.

Probeer de Squirt It – Spuitend Kutje uit in Ladykiller.nl

Bij Ladykiller.nl kun je al onze producten ontdekken voor een meer spannend leven in bed. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, precies op de klanten afgestemd. Van vibrators en dildo's tot kunstvagina's en anale speeltjes, je zult hier wat vinden. Of je nu op zoek bent naar alleengebruik sexuality speelgoed of het meer spannend wil maken met een partner, bij Ladykiller.nl vind je wat je zoekt. Maak je klaar om het maximum uit jouw seksleven te halen met Ladykiller.nl. We raden aan de Squirt It – Spuitend Kutje eens te proberen, het is de perfecte manier om je product te verrijken en te verbeteren. Dus, kom je leven spannender maken met de Squirt It – Spuitend Kutje in onze winkel Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

782421054434, 782421054557