Latrine Extreme Funnel Gag is een sextoy dat een extreme sensatie en intens plezier geeft dankzij zijn unieke vorm en tijdloze designs. Geef toe aan je verlangen naar intense -sessies en ervaar de ultieme extreme sensatie.

De Latrine Extreme Funnel Gag heeft de volgende functies:
• Gemaakt van sterk en duurzaam materiaal
• Comfortabel gevormd om te dragen
• Elk onderdeel van het ontwerp is veilig en milieuvriendelijk
• Gemakkelijk schoon te maken
• Reukloos
• Verkrijgbaar in vele verschillende kleuren

Wat is een Latrine Extreme Funnel Gag?

De Latrine Extreme Funnel Gag is een sextoy dat speciaal ontworpen is voor BDSM-liefhebbers die hun seksleven op een hoger niveau willen tillen. Het is een innovatief ontwerp, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zacht vinyl en soepel staal en niet-giftige kleurstoffen. De schacht is voorzien van een tunnelvormige bovenkant en daardoor geeft het je een extreme sensatie. Het is zo gemaakt dat het je comfortabel draagt en elke beweging meekrijgt.

Hoe gebruik je de Latrine Extreme Funnel Gag?

De Latrine Extreme Funnel Gag is ideaal voor zowel beginners als gevorderden in BDSM. Voordat je de gag gebruikt, is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Je krijgt twee opties: kort of lang. De korte maat is ideaal voor beginners die willen voorkomen dat ze hun maatpas overslaan, terwijl de langere maat perfect is voor diegenen die de ultieme extreme sensatie willen ervaren.

Als je de juiste maat hebt gekozen, is de volgende stap het bedienen van de Latrine Extreme Funnel Gag. Op de bovenkant van de gag zijn twee stevige beugels aangebracht die je vast kunt draaien om het stevig in je te houden. Als je de Latrine Extreme Funnel Gag op de juiste manier hebt geplaatst, kun je deze in vergrendelen om je partner de controle te geven.

Voor wie is de Latrine Extreme Funnel Gag bedoeld?

De Latrine Extreme Funnel Gag is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar nieuwe sensaties en arrangementen zoals , BDSM en andere . Als je al vertrouwd bent met deze arrrgementen, biedt de Latrine Extreme Funnel Gag je de kans om alles nóg spannender te maken. Deze gag biedt je de mogelijkheid om elk speels moment met veel plezier te beleven en je grenzen te verleggen.

Hoe verbetert de Latrine Extreme Funnel Gag je seksleven?

De Latrine Extreme Funnel Gag geeft je de mogelijkheid om je seksleven te verrijken en je grenzen te verleggen. Deze gag is voorzien van veel features en innovatieve designen. De nekbanden zijn speciaal gemaakt om comfortabel te dragen en de beugels voorkomen dat de mond van je partner kan sluiten. Als je de Latrine Extreme Funnel Gag gebruikt, kan je partner niet praten terwijl hij of zij wordt gedomineerd. Dit biedt nog meer plezier tijdens het spelen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Latrine Extreme Funnel Gag gebruiken?

De Latrine Extreme Funnel Gag is perfect te combineren met andere sextoys, zoals bondage apparatuur, manchetten, halsbanden en . U kunt de Latrine Extreme Funnel Gag bijvoorbeeld gebruiken in combinatie met bondage touwen om een uitgebreide BDSM-ervaring te creëren. Daarnaast kan het ook samen met een worden gebruikt voor extra intens plezier.

Hoe schoonmaak je de Latrine Extreme Funnel Gag?

De Latrine Extreme Funnel Gag is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek en wat milde zeep. Zorg ervoor dat u geen agressieve schoonmaakmiddelen of chemicaliën gebruikt, omdat dit het materiaal van de gag kan beschadigen. Bovendien is het belangrijk dat u de Latrine Extreme Funnel Gag op een koele plaats bewaart en dat u de stank verwijdert door het regelmatig schoon te maken.

Probeer de Latrine Extreme Funnel Gag voor jouw ultieme seksleven

Als je op zoek bent naar een sextoy met een uniek ontwerp dat je een extreme sensatie, intense bondage-sessies en plezier biedt, dan is de Latrine Extreme Funnel Gag ideaal voor jou. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je zeker bent dat je een kwaliteitsproduct koopt. Andere sterke punten van deze gag zijn dat het comfortabel is om te dragen, makkelijk schoon te maken en dat het verkrijgbaar is in vele verschillende kleuren. Doe jezelf een plezier en beleef het ultieme BDSM-plezier met de Latrine Extreme Funnel Gag. Je kunt de Latrine Extreme Funnel Gag vinden in onze seksshop Ladykiller.nl tegen een betaalbare prijs.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

848518023803