In sextoys wordt veelal gezocht naar kwaliteit, veelzijdigheid en innovatie. The Extender Sleeve, een product van de beste kwaliteit, de veelzijdigheidenspreidt zijn interessante innovatieve mogelijkheden. De Extender Sleeve is een revolutionaire sextoy waarmee jij kunt genieten van een stimulatie die wij je niet eerder kunnen aanbieden.

Eigenschappen van The Extender Sleeve:
– Gemaakt van hoogwaardig siliconen
– Stretchable voor een betere pasvorm
– Glijdt comfortabel over de penis en biedt een heerlijke stimulatie
– Verschillende patronen voor gerichte stimulatie
– Discreet en aantrekkelijk verpakt

Wat is The Extender Sleeve?

The Extender Sleeve is een eenvoudig in te brengen sextoy voor mannen. De Extender Sleeve zorgt voor een langer, breder en intenser seksueel genot. Met deze sleeve kunt u onder andere uw wanneer deze gebruikt wordt. De sleeve is gemaakt van hoogwaardig siliconen en stretchable voor een betere pasvorm. Hierdoor glijdt de sleeve comfortabel over de penis en biedt een heerlijke stimulatie.

Hoe gebruik je The Extender Sleeve?

Om optimaal van The Extender Sleeve te genieten wordt aangeraden deze vooraf te smeren met waterbasis glijmiddel. Gebruik de sleeve op uw penis en gebruik de verschillende patronen voor gerichte stimulatie. Door lange, brede en korte bewegingen over de penis te maken worden er diep in uw binnenste erotische sensaties gecreëerd.

Voor wie is The Extender Sleeve?

De Extender Sleeve is bedoeld voor de man die meer uit zijn seksleven wil halen. Door middel van de size extension krijgt u een verbeterde seksuele vervulling en een dieper genot. Hiermee wordt een gemakkelijker orgasme bereikt dankzij het intense gevoel. De Extender Sleeve is dus geschikt voor iedere man die meer wil gaan ervaren uit het seksleven.

Hoe kan The Extender Sleeve je seksleven verbeteren?

The Extender Sleeve is een innovatief sextoy waarmee rekening gehouden wordt met de man. De sleeve zorgt voor een zoektocht naar een dieper genot. Hierbij wordt er een vergrote penis gecreëerd. Dit geeft zowel aan de man als aan de vrouw meer genot. Tevens zorgt de sleeve voor meer stimulatie. Hierdoor genieten beide partijen meer van de seksuele ervaring.

Met welke andere speeltjes en toys kan je The Extender Sleeve gebruiken?

The Extender Sleeve kan worden gebundeld met andere speeltjes voor mannen zoals , cockrings en prostaatstimulators. De sleeve is makkelijk in gebruik en geeft iedere toepassing een extra dimensie. Hierdoor zal het erotische genot nog meer vergroten tijdens het seksleven.

Hoe moet The Extender Sleeve gereinigd worden?

Na gebruik van The Extender Sleeve is het aangeraden de sleeve uitgebreid te reinigen. Hiervoor is het aangeraden de sleeve grondig te reinigen met water en een sextoy cleaner. De sextoy cleaner zorgt ervoor dat de sleeve grondig schoongemaakt wordt. Hierdoor blijft de sleeve zo hygiënisch mogelijk en blijft het maximale genot behouden.

Probeer The Extender Sleeve in onze seksshop Ladykiller.nl

Wil je kennis maken met The Extender Sleeve? Neem een kijkje in onze seksshop Ladykiller.nl. Hier bieden wij een breed assortiment aan sextoys die ons in staat stellen een nieuwe wereld van seksuele genot te creëren en de meest onweerstaanbare en erotische sensaties mee te beleven. In onze shop hebben wij een brede selectie aan The Extender Sleeve's verkrijgbaar, waardoor je precies kunt vinden wat je zoekt. Wij raden jou aan om de sleeve uit te proberen en geniet van een uitbreiding van de primaire ervaring van het seksuele genot.

We hopen dat je je nieuwe Extender Sleeve zult genieten en er veel seksuele bevrediging door zult ervaren. Dankzij The Extender Sleeve zal je verrast worden door het grote aanbod aan seksuele genot waar je lang naar kon zoeken. Laat je penis veranderen in een nieuw avontuur. Genieten maar!

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8718627528891