2 in 1 Massage- & Glide Gel van Ladykiller.nl

Met de 2 in 1 Massage- & Glide Gel van Ladykiller.nl kunnen alle heerlijke fantasieën van onze klanten worden uitgeleefd. Onze Massage- & Glide Gel is een van de meest unieke producten ter wereld en is ontworpen voor de meest intense sensuele ervaringen. Het is een gladde, koele crème die extreem veel glijmiddel combineert met een kalmerend effect.

Voordelen en eigenschappen van onze 2 in 1 Massage- & Glide Gel

De 2 in 1 Massage- & Glide Gel heeft vele voordelen en geweldige eigenschappen:

  • Het is een universeel product en kan precies zo gebruikt worden als een traditioneel glijmiddel
  • Het kalmeert de huid, waardoor uw massage of glijpartner de meest intense sensaties ervaart
  • Het is biologisch afbreekbaar, meervoudig gebruik en 100% veilig voor alle soorten speelgoed
  • Het is hypoallergeen en irritatievrij
  • Het is eenvoudig te gebruiken dankzij het slanke ontwerp van de fles
  • Het kan verschillende materialen zoals rubber, siliconen en latex gemakkelijk verzachten

Wat is de 2 in 1 Massage- & Glide Gel en hoe gebruik je het?

De 2 in 1 Massage- & Glide Gel van Ladykiller.nl is een uniek, biologisch afbreekbaar glijmiddel. Het is begonnen als een traditioneel glijmiddel maar met de komst van speciale technologieën is het op spannende wijze verbeterd. Het product combineert glijmiddel en kalmerende ingrediënten en aanvullende vitaminen om een extreem intense sensuele ervaring te creëren. Het is eenvoudig en veilig op speeltjes te gebruiken en is zelfs wateroplosbaar.

Het is eenvoudig om de 2 in 1 Massage- & Glide Gel te gebruiken. Breng een kleine hoeveelheid aan op het gebied dat je wilt verlichten. U kunt zo veel of zo weinig gebruiken als u wilt, afhankelijk van wat uw partner comfortabeler maakt. U kunt het op zowel jezelf als uw partner aanbrengen als u een massage of glijsessie gaat doen. Dit product is vrij van schadelijke chemicaliën en kan gemakkelijk gereinigd worden met warm water en milde zeep.

Wie is de 2 in 1 Massage- & Glide Gel voor?

De 2 in 1 Massage- & Glide Gel van Ladykiller.nl is geschikt voor iedereen die uitkijkt naar een intensere massage- of glijsessie. Of je nu een ervaren masseur bent of je wilt je avonturen in de slaapkamer upgraden, de 2 in 1 Massage- & Glide Gel is perfect voor jou. Onze Massage- & Glide Gel is ideaal voor iedereen die graag het maximale uit hun sensuele ervaring wil halen.

Met onze 2 in 1 Massage- & Glide Gel kunnen onze klanten hun sensuele avontuur naar het volgende niveau tillen en hun speeltjes gemakkelijk combineren met de 2 in 1 Massage- & Glide Gel. Zodra ze klaar zijn met hun sensuele uurtje kunnen ze de 2 in 1 Massage- & Glide Gel gemakkelijk opruimen met warm water en milde zeep.

Ontdek en koop alles voor spannende avonturen bij Ladykiller.nl

Bij Ladykiller.nl hebben we alles wat je nodig hebt voor de meest spannende avonturen in de slaapkamer. Of je nu op zoek bent naar een glijmiddel, een massage-olie, een speeltje, een of iets anders, wij hebben het. Ons assortiment bevat spannende producten voor zowel mannen als vrouwen, waardoor je zowel je producten als je avontuur kunt personaliseren om jouw unieke kant te laten schitteren.

Of je nu alleen bent of met iemand anders speelt, onze producten zullen je helpen bij het verbeteren van je spel. Neem de 2 in 1 Massage- & Glide Gel als ultieme uitdaging in combinatie met je bestaande of aankomende speelsessies. Ons uploadsnelle glijmiddel helpt je om je sensuele avonturen naar een nieuw niveau te brengen.

Probeer vandaag nog de 2 in 1 Massage- & Glide Gel en ontdek hoe je leven in de slaapkamer spannender kan worden. Koop de 2 in 1 Massage- & Glide Gel bij Ladykiller.nl om de meest intense sensuele momenten te ervaren. Samen met onze geweldige collectie speeltjes, massage-producten en kunt u ervoor zorgen dat elke avond een nieuw avontuur is. Ga naar Ladykiller.nl voor meer informatie.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342004991, 4042342005011