Zweep XOXO – De perfecte manier voor extra speelsheid!

Geniet nog meer van jouw seksleven met de Zweep XOXO!

De Zweep XOXO van Ladykiller.nl is een eenvoudig te gebruiken maar zeer krachtige speelsheid voor in de slaapkamer. Hij heeft verschillende stevige en zachte leren strips die gemakkelijk met één hand te bedienen zijn en die je partner zachtjes streeelt totdat hij of zij klaarkomt. De speciale XOXO-greep maakt deze zweep ideaal voor koppels die aan doen. Met de Zweep XOXO kan je nu ook extra speelse momenten creëren, zodat jullie seksleven spannender dan ooit wordt.

Eigenschappen van de Zweep XOXO

  • Krachtige maar ook zachte steekslag.
  • Verstelbare XOXO-greep voor comfort en veiligheid.
  • Comfortabel, eenvoudig en half slip stijl ontwerp.
  • Ideaal voor koppels die BDSM willen toepassen.
  • Gebruikmakend van fijne, stevige leren stukken.
  • Gemaakt voor optimaal speelplezier.

De Zweep XOXO van Ladykiller.nl is een perfect speeltje voor aanvullende sensuele ervaringen. Deze zweep is bedoeld om je seksleven spannend en intiem te maken, waardoor de zogenaamde ‘BDSM' (, discipline, sadisme en masochisme) steeds populairder wordt. Door de praktische, eenvoudige XOXO-handgreep is de zweep makkelijk in gebruik en kan je hem op verschillende manieren toepassen.

Hoe gebruik je de Zweep XOXO?

De Zweep XOXO is gemaakt om je partner een zacht steekslag te geven zonder dat er veel kracht aan te pas komt. Voer een krachtige, maar tegelijkertijd delicaat zwiepende beweging uit vanuit je pols, terwijl je je handpalm richting de steekslaggerichte beweging van je partner beweegt. Op deze manier krijgt jouw partner een mooie zachte steekslag, maar zonder dat die te krachtig of pijnlijk is.

Voor wie is de Zweep XOXO?

De Zweep XOXO is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een plezierige speelsheid. Hij is perfect voor koppels die wensen te experimenteren met BDSM, het speelse en bondagespel dat steeds populairder wordt. De XOXO-greep maakt de zweep zeer geschikt voor een brede waaier aan handgrepen en steekslagen, waardoor hij de perfecte zweep is voor het spannende BDSM-spel. Zo kan je jouw en je partners lovely seksleven nog spannender maken met Ladykiller.nl!

Verbeter je seksleven!

De Zweep XOXO is een onmisbaar speeltje voor koppels die hun seksleven spannender willen maken en die op zoek zijn naar extra speelsheid. De krachtige maar tegelijkertijd zachte zwiepende bewegingen zullen je partner op alle vlakken verrassen en steeds weer een opwindend nieuw speels ervaring geven. Je kan je seksleven nog meer verbeteren als je andere speeltjes in onze winkel combineert met de Zweep XOXO, zoals bijvoorbeeld een of . De Zweep XOXO is zeer eenvoudig te reinigen en hierdoor kan je deze steeds weer perfect en hygiënisch gebruiken.

Bestel nu jouw Zweep XOXO!

Wil je graag je seksleven spannender maken? Probeer dan zeker een Zweep XOXO! Bestel hem nu in onze webshop Ladykiller.nl en experimenteer met je partner met extra speelse acties. We hebben ook meer speeltjes in onze winkel, zoals , , kettingen, en nog veel meer andere spannende speeltjes! Geniet nu van je seksleven met Zweep XOXO en laat je verrassen!

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

Barcode

8714273506450, 8714273507365