De Zoe – Jackhammer Kont Masturbator is een revolutionaire toy die je kont ervaring naar een nieuw niveau tilt. Of je nu een kont seks pro of een beginner bent, de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator is een must-have om je seksleven naar de volgende dimensie te brengen.

Eigenschappen van Zoe – Jackhammer Kont Masturbator:
– Gemaakt van 100% medisch rubber: zacht en comfortabel
– Uniek ontwerp met afgeronde kop, textuur en ronde schachten
– Nodig geen batterijen of afstandsbediening en geen netstroom
– Handig en draagbaar
– Gemakkelijk te reinigen

Wat is de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator?

De Zoe – Jackhammer Kont Masturbator is een seksspeeltje dat is ontworpen voor mannen die kont masturbatie willen verkennen. Gemaakt van 100% medisch rubber, is de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator zacht en comfortabel aan te voelen. Het unieke ontwerp met afgeronde kop, textuur en ronde schachten, zorgt ervoor dat de gebruiker de meest realistische sensatie ervaart. U hoeft ook geen batterijen of afstandsbediening te gebruiken. De arm van de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator is ook handig klein en draagbaar, waardoor hij eenvoudig kan worden meegenomen als u op reis bent.

Hoe gebruik je de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator?

De Zoe – Jackhammer Kont Masturbator is makkelijk te gebruiken. Allereerst moet u er zeker van zijn dat de sextoy voor 100% schoon is. Gebruik voor het gebruik een waterbasis glijmiddel om het meest comfortabele gevoel te bevorderen. Vervolgens kunt u de arm vastpakken met uw handen en omhoog en neer bewegen. U kunt de snelheid en diepte bepalen. U kunt ook proberen om uw Zoe – Jackhammer Kont Masturbator te vervangen door verschillende sexspeeltjes die u heeft.

Voor wie is de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator?

De Zoe – Jackhammer Kont Masturbator is bedoeld voor mannen die kont masturbatie willen verkennen. Of je nu een kontmasseur pro of een beginner bent, de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator is een perfecte toevoeging om ervoor te zorgen dat je seksleven naar een nieuw niveau gaat. Het unieke, comfortabele design maakt het ook perfect voor homoseksuele mannen.

Hoe kan de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator je seksleven verbeteren?

Met de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator kunt u genieten van een realisme die niet kan worden verkregen met andere soorten sextoys. De unieke ontwerp zorgt voor een echte sensatie, waardoor u een meer intens orgasme kunt bereiken. Met deze speeltje kunt u ervoor zorgen dat het orgasme langer duurt dan ooit tevoren.

Met welke andere speeltjes en toys kunt u de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator gebruiken?

De Zoe – Jackhammer Kont Masturbator zal een perfecte aanvulling zijn op uw collectie seksspeeltjes. U kunt het gebruiken in combinatie met andere sextoys en speeltjes. Probeer het te gebruiken met of anale penisslingers voor een extra stimulatie. U kunt ook een , of andere sextoys gebruiken in combinatie met de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator.

Hoe moet je de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator reinigen?

Het reinigen van de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator is erg eenvoudig. Gebruik gewoon warm water en handzeep om de sextoy grondig te reinigen. Breng vervolgens een toy cleaner aan volgens de aanwijzingen. Breng na het reinigen wat glijmiddel aan voor het comfort en voorkomt oneffenheden. Laat de sextoy vervolgens droog worden voordat je hem opbergt.

Waarom zou je de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator proberen en kopen bij seksshop Ladykiller.nl?

De Zoe – Jackhammer Kont Masturbator is een geweldig stuk seksspeelgoed voor mannen die kont masturbatie en seksuele verkenning willen verkennen. U kunt genieten van een nog nooit eerder ervaren variatie en intense orgasmes. En met de Zoe – Jackhammer Kont Masturbator in uw collectie sextoys verzekerd u dat u altijd een meer bevredigend orgasme zult hebben. Probeer zoek – Jackhammer Kont Masturbator vandaag nog en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

653078939392