De Ziggy – Cockring voor een betere seks-ervaring!

De Ziggy – Cockring is een revolutionair seksspeeltje voor mannen dat ontworpen is werd om de seks-ervaring onvergetelijk te maken. Het is een flexibele ring van hoge kwaliteit die je penis omringt voor verhevigde gevoeligheid en meer controle over je ejaculatie. Maar de voordelen van de Ziggy gaan verder – de ring zorgt ook voor een langere en harder latende erectie die je partner zeker zal waarderen.

Voordelen van de Ziggy – Cockring:

  • Verlengt je erectie
  • Verhoogde gevoeligheid en controle over ejaculatie
  • Een langere seks-ervaring met meer plezier
  • Gemaakt van hoogwaardig en comfortabel materiaal

Wat is de Ziggy – Cockring?

De Ziggy – Cockring is een flexibele ring gemaakt van hoogwaardige, medische kwaliteit siliconen wat voor een comfortabel, maar krachtige pasvorm zorgt. Het is speciaal ontworpen voor mannen om de bloedstroom en sensatie in je penis enorm te verhogen, wat uiteindelijk resulteert in een prestatie en vermaak dat je partner zal waarderen. De krachtige pasvorm helpt tegelijk om te voorkomen dat het bloed uit je penis stroomt waardoor ervoor zorgt dat je langer en hardere (en gevoeliger) erecties krijgt.

De Ziggy – Cockring is dus meer dan alleen een seksueel speeltje. Het is een uitrusting die je erectie boost, iets wat ook toegevoegde druk in de penis en een verhoogde seksuele intensiteit kan betekenen. Het is een veelzijdig speeltje dat ook kan worden gebruikt tijdens , en als je bondaged speeltjes gebruikt.

Hoe gebruik je de Ziggy – Cockring?

Het gebruik van de Ziggy – Cockring is eenvoudig en je hoeft er geen technische knowhow voor nodig te hebben. Alles wat je nodig hebt, is een beetje olie (voor stimulering en soepeler plaatsing) en wat je ook al in de winkel van Ladykiller.nl kunt kopen.

Begin met de penis te smeren met massageolie en breng vervolgens de ring aan vanaf de basis van de penis. Eens de ring geplaatst is, verhoog je partner de druk dan handmatig of met het gebuik van andere speeltjes uit onze collectie. Dit zal de bloedkolom beneden de ring verhogen waardoor je meer intensiteit krijgt tijdens je erectie. Zorg ervoor dat je stopt zodra je je ongemakkelijk voelt en laat het speeltje op de juiste manier reinigen (met een warm natte doek en een mild seksspeeltjesreinigingsmiddel) voordat je het opnieuw gebruikt.

Voor de welke is de Ziggy – Cockring geschikt?

De Ziggy – Cockring is geschikt voor alle mannen die een betere sekservaring willen. Hij is gemaakt van flexibel en comfortabel materiaal dat aanpasbaar is. Dit maakt het een ideale keuze voor beginners en gevorderden. Of je rhythme nu rustig of wild is, de Ziggy kan je helpen om je prestaties te verbeteren en je partner te helpen de sensaties van zowel climax als vroege ejaculatie te voorkomen.

Plus, met de Ziggy kun je ook andere seksspeeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl combineren om je seksleven spannender te maken. Denk aan , liefdevolle hulpmiddelen, strap-ons of andere opwindende speeltjes!

Reiniging en verzorging van de Ziggy – Cockring

Reiniging van je speeltjes was nooit zo belangrijk als nu. Daarom moet je altijd je Ziggy – Cockring proper houden met een warm natte doek en een mild seksspeeltjesreinigingsmiddel. Reinig de ring voor en na elk gebruik grondig om bacteriën en het risico op infecties te voorkomen.

Verder hoef je weinig extra te bieden voor de Ziggy. Wrijf de ring af na gebruik en eens deze droog is, zorg ervoor dat je de ring op een veilige, schone plek plaatst om je speeltje in topconditie te houden.

Probeer de Ziggy – Cockring nu

Wil je jouw seksleven een boost geven? Probeer dan de Ziggy – Cockring. Met deze revolutionaire ring zal je jouw seksuele prestaties verbeteren en je partner laten genieten van een -ervaring.

Maar dat is nog niet alles, bij Ladykiller.nl hebben we ook andere bekende seksspeeltjes die het leven in jouw slaapkamer kunnen verbeteren. Wil je een favoriete sekspositie bestuderen? Dan hebben we diverse liefdevolle hulpmiddelen zoals trapezes, -apparaten en ook vibrators in allerlei shape en sizes. Waar je ook naar op zoek bent, bij Ladykiller.nl vind je het allemaal!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311473011