Het ultieme seksspeeltje voor - en stimulatie: Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral. Met de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral zal je klaar komen zoals nog nooit tevoren. Het is het perfecte seksspeeltje van topkwaliteit siliconen om deze twee erogene zones te verwennen en te verleiden. Deze zal je welverdiende momenten van ontspanning na al die vele werkuren geven.

Kenmerken van de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral :
– Bent uitgerust met 7 ingebouwde vibratiefuncties
– Rechargeable via USB kabel
– Gemaakt van 100% safe en voedselklasse siliconen
– Waterdicht
– Mooie koraal roze kleur

Wat is de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral ?

De Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral is een uniek, universeel seksspeeltje. Gemaakt van flexibel siliconen, is dit seksspeeltje ontworpen om geen enkele plek onvanzelf te laten. Ook heeft het een intraculair gevormde kop, speciaal ontworpen om direct en diep contact te maken met de G-spot. Bovendien komt dit seksspeeltje met maar liefst zeven verschillende functies en twee verschillende snelheden. Zodra het seksspeeltje aan het werk is gezet, zullen de sensuele golven die het produceert de G-spot en de clitoris zo stimuleren dat ervoor zorgen dat het je bedpartner duizelig doet worden van genot.

Hoe gebruik je de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral ?

De Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral is vrij eenvoudig te gebruiken. Om de seksspeeltje te activeren, druk je gewoon op de aan / uit knop op de basis. Zodra het seksspeeltje is geactiveerd, druk je op de knoppen om de vibrerende functies en verschillende snelheden te controleren. Na het spelen is het raadzaam het seksspeeltje met lauw water en speciale sextoy reinigingsmiddelen te reinigen.

Voor wie is de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral bedoeld ?

De Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral is bedoeld voor elkeen die het gevoel wil ervaren van mind-blowing orgasmes. Of je nu solo of met je bedpartner speelt, met de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral krijg je alle spanningen te vergeten en leven te begrijpen als nooit tevoren. Dankzij de kleinere afmetingen, is het seksspeeltje ook ideaal voor koppels die op reis gaan, het neemt niet veel ruimte in.

Hoe verbetert de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral je seksleven?

Met zijn adembenemend design en vierkant puntsysteem is de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral dé perfecte keuze voor geavanceerde vibrerende sensaties. Het is een must-have item en creëert lange, diepe begeerte en genitalia-verwenners waar je van zou kunnen genieten. Geef jezelf (of je partner) een onvergetelijk orgasme! De zen – Rechargeable Silicone G-spot vibre – coralte stimuleert met het krachtigste vibrerende systeem en zal de meest intense sensaties kunnen creëren.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral gebruiken?

Je kunt de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral gebruiken met verschillende andere seksspeeltjes, afhankelijk van je verfijnde persoonlijke voorkeur of de stemming die je wilt creëren. Waarom ga je niet met een avontuurlijk, vibrato-verzachtend potlood of een verwarmende massageolie-glijmiddel aan de slag om de mix van sensaties te verhogen? Of combineer je de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral met een ontspannende, valse parelring? Er zijn nog veel meer combinatiemogelijkheden mogelijk, je moet alleen je fantasie gebruiken!

Hoe moet je de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral reinigen?

Na het gebruik van je sextoy is het belangrijk om goed schoon te maken. Je kunt de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral schoonmaken met speciale seksspeeltjes reinigingsmiddelen. Veeg het seksspeeltje hierna af met een lauw washandje met lauw water en laat het vervolgens nat drogen. Vergeet niet dat je seksspeeltje naar langdurig gebruik wel eens buiten bewustzijn kan gaan en vereist om er voor te zorgen dat het er ook blijft.

Wordt jouw partner met de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral verleid?

Als je op zoek bent naar een seksspeeltje dat je kunt gebruiken om je partner te verleiden, dan is de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral precies wat je zoekt. Met zijn strak design, heerlijk zachte materialen en geraffineerde bewegingen is deze seksspeeltje precies wat je nodig hebt om jou en je partner alle verbeelding te laten vervullen die je voor ogen had. Heeft u al enige ervaringen met seksspeeltjes? Dan zal u dit seksspeeltje waarschijnlijk algemeen accepteren voor het bekende genot dat het geeft. Maar ook als je helemaal neu is op het gebied van seksspeeltjes, dan is de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral een eenvoudig, betaalbaar en toch uiterst plezierig seksspeeltje.

Bij Ladykiller.nl vind je de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral, waarmee je geweldige seksuele sensaties kunt creëren! Koop de Zen – Rechargeable Silicone G-Spot Vibe – Coral nu bij Ladykiller.nl en ervaar een vloedgolf van opwinding! Ontdek jouw seksuele capaciteiten met deze krachtige, betaalbare en hoogwaardige technologie. Bestel er vandaag nog een om seksuele genot te ontdekken.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421083267