De Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina

Ontdek een droomwereld met de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina

De Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina is dé manier om de wereld van seksuele genot te betreden en uitbereiden. Met deze verrassend realistische vagina-masturbator kunnen mannen optimaal van ongekende sensaties genieten. De Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina biedt een levensechte ervaring met een realistisch gevoel en een zachte, opwarmende structuur. Deze mastrurbator heeft van top tot teen een verfrissende easy grip zelfsmerende coating én een ingebouwde tunnel met schokkende stimulatie om jouw seksuele ervaring naar ongekende hoogten te brengen.

De Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina heeft ook andere spannende features, waaronder:

  • 360° samentrekbaar dichtknijpend gevoel
  • 20 verschillende vibratiemodus
  • Textuur en realistische look
  • USB-oplaadbare batterij
  • -safe en non poreuze materialen
  • 10 meter waterdicht

Wat is de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina precies?

De Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina is een revolutionaire, zelfsmerende, easy gripskunstvagina die een realistisch, levensecht gevoel biedt voor een intieme masturbatieervaring. Door de opwarmende structuur en het gevoel van de easy grip coating voelt het alsof je in een warme, zachte omhelzing ligt. De schokkende stimulatie zorgt voor een extra sensuele ervaring en de 20 vibratiemodus om uit te kiezen zorgen voor meer plezier tijdens het spelen.

De Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina is gemaakt van body-safe en non-poreuze materialen, wat betekent dat hij veilig is om te gebruiken voor jouw optimale solobeleving. Daarnaast is de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina USB-oplaadbaar voor onbeperkte plezier en waterdicht tot 10 meter diepte.

Hoe gebruik je de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina?

De Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina is zeer gebruiksvriendelijk. Voordat je de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina gaat gebruiken, zorg ervoor dat hij helemaal opgeladen is. Vervolgens verwijder je het bovenstuk, doop je de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina in warm water (maximaal 42°C) en doe wat glijmiddel op de buitenkant. De Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina werkt het beste met waterbasis . Voor extra plezier kun je een toy cleaner op de vaginamasturbator gebruiken.

Voordat je begint met je zelfbevredigingservaring, kun je de vibratiemodus uitkiezen die het best bij je persoonlijke stijl past. De ingebouwde tunnel vergroot het genot en levert een overweldigend orgasme op. Na afloop kun je de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina eenvoudig reinigen met warm water en een milde toycleaner.

Voor wie is de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina geschikt?

De Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina is het ideale speeltje voor mannen die zichzelf willen verwennen met een ultieme sex-ervaring. De revolutionaire zelfsmerende coating voelt zo natuurlijk aan, het is moeilijk te geloven dat het geen echt lichaam is! De ingebouwde tunnel en intense vibraties kunnen jouw orgasme naar nieuwe hoogtes brengen.

Voor nog meer plezier en een betere seksuele ervaring is de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina perfect te combineren met onze geluidsonderdrukkende headphones en een VR-bril (of een ) voor extra kinky sensaties. Of je kunt de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina combineren met onze andere speeltjes voor mannen uit onze winkel Ladykiller.nl voor een opwindende twee-eenheidspelervaring.

Koop de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina nu bij Ladykiller.nl

Ben je enthousiast geworden om de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina te proberen? Koop dan nu de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina in onze shop Ladykiller.nl en ervaar het plezier en de sensatie waar je altijd al van hebt gedroomd.

In onze shop vind je naast de revolutionaire Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina ook een ruim assortiment van de nieuwste , dildo's, speeltjes voor hetero-, homo- en lesbische stellen én een selectie avontuurlijke om je seksuele beleving nog spannender te maken.

Geniet nu van de Zelfsmerende Easy Grip Masturbator XL Vagina van Ladykiller.nl voor een perfecte solobeleving of combineer opwindende speeltjes voor nog meer opwinding en plezier!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273924421