Kom lekker samen spelen met het You & Me – Cadeauset! Ervaar samen de ultieme seksuele opwinding met deze heerlijke cadeauset. Met het You & Me – Cadeauset kunnen partners of vriendinnen heerlijk samen genieten en beleven ze een heerlijk avontuur.

Eigenschappen:
– 2 liervibrerende egg's: eentje in het blauw en eentje in het paars
– Vibrerende cockring
– Penisring

– Verwarmde massage-oliën
– Parfum
– Satijnachtige pompon

Wat is You & Me – Cadeauset?

You & Me – Cadeauset levert een perfecte combinatie van seks-essentials waarmee je verkennen de intieme momenten vol plezier. Deze cadeauset bevat een mix van speeltjes voor zowel mannen als vrouwen. Met de typische oranje kleur en modern design is deze cadeauset een must-have voor jullie seksualiteit.

Hoe gebruik je de You & Me – Cadeauset?

Met de You & Me – Cadeauset kunnen partners en vriendinnen hun seksleven opnieuw uitvinden. Een spannende ervaring zoeken? De twee liervibrerende egg's zorgen voor een intense stimulatie voor gevorderden. Met de vibratie die voor een lekkere en intense sensatie zorgt, is dit speeltje een perfecte opstap voor extra stimulatie. Maar ook de vibrating cockring en penisring bieden een extra opwindende ervaring. Neem voor een volgende stap eens de anale plug uit de set.

Voor wie is de You & Me – Cadeauset bedoeld?

De set is ideaal voor drukke stellen die samen weg willen uit hun dagelijkse routines. Met de You & Me – Cadeauset kunnen zij nieuwe ervaringen opdoen en hun seksleven een extra boost geven. Ook voor singles die hun seksleven willen verbeteren is het een top keuze. Samen spelen en nieuwe verassingen ervaren? Je vindt het allemaal in de You & Me – Cadeauset.

Hoe kan de You & Me – Cadeauset je seksleven verbeteren?

De You & Me – Cadeauset is ideaal om je seksleven te verbeteren. Met deze set kunnen partners samen nieuwe rollen uitproberen, waardoor het seksualiteitsniveau verhoogd wordt. De verwarmde massage-oliën uit de You & Me – Cadeauset worden speciaal gebruikt voor een . Maar de You & Me – Cadeauset biedt nog veel meer. De wrijvende penisring en het barstenswarmende anale kralenspiel zorgen ook voor geweldige ervaringen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de You & Me – Cadeauset gebruiken?

Met de You & Me – Cadeauset kun je vele verschillende speeltjes koppelen, zoals een voor vrouwen of een andere masturbator voor mannen. Je kunt ook experimenteren met sleutelhangers, real feel penismassage's of vibrator's met verschillende standen. Of ga voor complete sekssets om de ultieme samenleving te beleven.

Hoe moet je de You & Me – Cadeauset reinigen?

De You & Me – Cadeauset kun je het best reinigen met warm water en antiseptisch middel. Zorg ervoor dat alle speelgoed grondig gereinigd worden voordat je het weer gebruiken. Ook het verwisselen van toys tussen partners is verstandig. Al met al verdient de You & Me – Cadeauset goede zorg en .

Waarom zou je de You & Me – Cadeauset moeten proberen en bij Ladykiller.nl kopen?

De You & Me – Cadeauset is een must-have als je meer van je seksleven van wilt maken. In deze cadeauset vind je een mix van de leukste speeltjes en toys voor zowel partners als singles.Samen spelen en nieuwe ervaringen opdoen is alleen maar mogelijk met de You & Me – Cadeauset. Wil je de set ook proberen? Shop nu bij Ladykiller.nl en laat je seksuele avontuur beginnen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

847878001353