Je zou er de You Caught Me – Teddy voor willen vangen!

Puppytoys zijn daar fijn voor. En als je op zoek bent naar de perfecte ‘plooibus' dan zou je moeten kiezen voor de ‘You Caught Me – Teddy', dat is op onze website Ladykiller.nl te koop. Wil je meer weten over de ‘You Caught Me – Teddy?' – Lees dan even verder!

Beschrijving You Caught Me – Teddy

Met de ‘You Caught Me – Teddy' weet je zeker dat je gebeten wordt! Dit plooibare pluche speeltje wordt je beste vriend. Het is de ideale metgezel voor ieder moment. De ‘You Caught Me – Teddy' is er in twee leuke kleuren, roze en blauw. Hij is door de zachte stof en het geruwde materiaal super leuk om mee te spelen. De ‘You Caught Me – Teddy' kan zo mee naar bed, het strand, de sportschool, op een dagje uit of naar een festival. Met de ‘You Caught Me – Teddy' kun je Dolly Drops of andere speeltjes meenemen, en je laat je vriendin of vriend weten waar je op uit bent!

Eigenschappen You Caught Me – Teddy

Kortom, de ‘You Caught Me – Teddy' heeft de volgende eigenschappen:

  • Gemaakt van 100% gerecycled polyester.
  • Gebold voor extra comfort.
  • Geschikt voor dames en heren.
  • Is waterafstotend.
  • Maakt bizarre poses mogelijk.
  • Is gemakkelijk mee te nemen op reis.
  • Kan gemakkelijk gereinigd worden.

Wat is de You Caught Me – Teddy precies?

De You Caught Me – Teddy is een puppy speeltje dat gemaakt is van 100% gerecycled polyester. Het kan extreme poses aannemen zodat je alle kanten op kunt rijden. Hij is gebold voor extra comfort en het geruwde materiaal maakt het steigeren extra leuk. Hij kan gebruikt worden door zowel vrouwen als mannen. Het materiaal is waterafstotend, wat betekent dat hij ook leuk is om mee naar het strand te nemen of gebruikt kan worden voor een dag waterplezier.

Hoe gebruik je de You Caught Me – Teddy?

Je kunt de You Caught Me – Teddy gebruiken voor je eigen plezier, maar ook met andere puppytoys kun je er een spannend speelgoed mee maken. De You Caught Me – Teddy kan ook worden gebruikt als een perfecte seksspeeltje in de slaapkamer. Combineer de You Caught Me – Teddy met andere speeltjes zoals Dolly Drops, wand-bangers, dop- en slidingstoppers, tunnelspelers of andere plooibare speeltjes. Geniet van de intense gevoelens die de You Caught Me – Teddy geeft, en laat meedomhelzen door zijn comfortabele gevoel.

Voor wie is de You Caught Me – Teddy geschikt?

De You Caught Me – Teddy is voor iedereen geschikt, en je kunt er goed mee lachen omdat hij in staat is bizarre poses aan te nemen. Wees creatief en maak de meest opwindende seksspeeltjes. De You Caught Me – Teddy is zeer makkelijk schoon te houden en te onderhouden. Na gebruik kun je het speelgoed gemakkelijk met een doek en een milde zeep afvegen.

Waarom je de You Caught Me – Teddy uitproberen en bij Ladykiller.nl kopen?

Voor een avontuurlijke slaapkamer ervaring, of je nu single bent of in een relatie, de You Caught Me – Teddy is het perfecte speeltje voor je. Probeer ‘m uit en zie wat hij voor jou kan doen. We hebben bij Ladykiller.nl ook nog vele andere categorieën aan speeltjes waarmee je je leven in de slaapkamer spannender kunt maken. Als je de You Caught Me – Teddy bij ons komt kopen, dan weet je zeker dat je verzekerd bent van een goede service en dat je gegarandeerd een product van hoge kwaliteit krijgt voor een betaalbare prijs.

Je mag gerust zeggen dat de You Caught Me – Teddy de ultieme uitdaging is voor seksspeelgoed liefhebbers. Dus als je op zoek bent naar een uniek en innovatief speeltje, dan is de You Caught Me – Teddy van Ladykiller.nl daar zeker geschikt voor. Probeer ‘m uit en zie hoe zalig hij is!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

657664174990, 657664175003