Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen is een fantastisch seksspeeltje dat is ontworpen om je seksuele ervaring te verhogen met een unieke vertragende formule. De 15 ml fles Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen bevat een exclusieve samenstelling van ingrediënten om mannen te helpen de controle over hun erectie te behouden en hun orgasme te vertragen. Dit product geeft je de kans om jouw prestaties te verbeteren en het maximale uit je seks te halen. Hieronder vind je een aantal kenmerken van de Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml.

Kenmerken van Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml

  • Unieke vertragende formule met exclusieve samenstelling van ingrediënten
  • Geschikt voor mannen om controle over verminderde erectie te behouden en orgasme te vertragen
  • Helpen prestaties te verbeteren en het maximale uit seks te halen
  • Kan gemakkelijk met andere seksspeeltjes en toys worden gecombineerd
  • Gemaakt van hypoallergene en 100% veilige ingrediënten

Hoe gebruik je Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml?

Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml kan op verschillende manieren worden gebruikt voor een verlengde sexsessie. Begin de seks door het toedienen van een kleine hoeveelheid van de vertragende gel op de penis. Masseer de gel zachtjes in door middel van strelende bewegingen. Je kunt meer gel toevoegen wanneer je merkt dat je controle op je erectie verzwakt. Laat de vertragende gel ten minste 5 minuten inwerken voordat u verder gaat met de seks.

Voor wie is Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml bedoeld?

Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml is bedoeld voor mannen die een verlengde sekssessie willen ervaren zonder compromis te sluiten op het gebied van controle op de erectie en het beleving van een langdurig orgasme. Het product biedt controle over het uitstellen van het orgasme zonder de seks te onderbreken of de stimulatorit te verliezen. Het is een ideaal product voor mannen die om welke reden dan ook geen absolute controle willen hebben over hun eigen prestaties.

Hoe kan Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml je seksleven verbeteren?

Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml kan je seksleven enorm verbeteren. Het product bevat een speciale formule die je helpt om je orgasme te vertragen. Bij regelmatig gebruik kan de gel het vermogen om je prestaties te verbeteren en het maximale uit je seks te halen verhogen. Door je orgasme langer uit te stellen, krijg je de kans om diepgaande gevoelens van genot te ervaren om je seksuele ervaring intenser te maken.

Met welke andere speeltjes en toys je Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml kan gebruiken?

Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml kan worden gecombineerd met een verscheidenheid aan andere speeltjes en toys zoals , penisringen, , penis sleeves, en veel meer. De gel versterkt en verbetert het gebruik van deze andere seksspeeltjes en sex toys, waardoor de mogelijkheden om meer te ervaren bijna onbeperkt worden.

Hoe moet je Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml reinigen?

Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml kan gemakkelijk gereinigd worden met warm water en zeep. Spuit een kleine hoeveelheid vloeibare zeep op wat lauwwarm water en maak vuil en eventuele resten op onder voortdurend kneden. Spoel het product opnieuw af en laat het goed drogen voordat je het opnieuw gebruikt.

Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml proberen bij Ladykiller.nl?

Ben je op zoek naar een produckt dat je orgasme kan vertragen, je prestaties kan verbeteren en je seksleven kan verrijken? Probeer dan Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml bij Ladykiller.nl. Onze seksshop heeft dit product voor jouw beschikbaar staan en bovendien ontvang je gratis verzending bij je bestelling. Vergeet ook niet om andere seksspeeltjes en toys te bekijken die je met de Xtra Time – Vertragende Gel voor Mannen – 15 ml kan combineren voor een ervaring en meer intimiteit met je partner.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5600298351195