Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen biedt je een uniek product met geweldige seksuele voordelen in een 15 ml flesje. Een verzorgend product dat speciaal ontworpen is voor mannen die meer tijd en kracht willen tijdens seksuele activiteiten. Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen is geformuleerd met natuurlijke ingrediënten die actief werken om de seksuele prestaties te verbeteren. Dit lokale serumaanvulling bereikt meer tijd en duurzaamheid in de seksuele activiteiten waardoor mannen van alle leeftijden toegang hebben tot extra potentie en kracht voor de betere ervaring.

Eigenschappen Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen – 15 ml:

• Verlengt de duur van het seksuele contact.
• Geeft mannen meer kracht en energie om aan seks te doen.
• Vrijgaveklaar voor meer tijd en duurzaamheid.
• Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.
• Versterkt mannen uithoudingsvermogen.
• Verzorgt, beschermt en hydrateert mannen penis.
• Vlekken en parabenen vrij.
• Waterafstotend.
• Snelle dringende resultaten

Wat is Xtra Time – vertragend serum voor Mannen?

Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen is een lokaal aanvullend serumspecifiek ontworpen voor mannen die meer tijd en kracht willen tijdens hun seksuele acties. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, wordt het lokale aanvullende serum gebruikt om doorbloeding en prestaties te verhogen voor de betere ervaring. Omdat het een lokaal aanvullend serums is, breng je het aan op je penis rechtstreeks en kun je direct van het product gebruikmaken.

Hoe gebruik je het Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen?

Gebruik Xtra Time om de duur van de seksuele activiteit te verlengen. Gebruik Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen rechtstreeks op je penis. Het serum wordt snel opgenomen waardoor je direct kunt gaan genieten. Neem een wilde rit zonder af te remmen. Xtra Time – Vertragend Serum zal je seksuele prestaties verbeteren en je uithoudingsvermogen vergroten. Vergeet niet dat je Xtra Time – Vertragend Serum alleen extern moet gebruiken. Gebruik geen andere crèmes of gel in combinatie met Xtra Time – vertragend serum voor Mannen.

Voor wie is Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen?

Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen is speciaal ontwikkeld voor mannen van alle leeftijden. Het lokale serum geeft hen meer tijd en duurzaamheid tijdens seksuele activiteiten. Door de verbeterde toegankelijkheid tot kracht en uithoudingsvermogen, kan Xtra Time – Vertragend Serum gebruikt worden door elke man die op zoek is naar meer tijd en daadkracht tijdens de prestaties.

Hoe kan Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen je seksleven verbeteren?

Met Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen zal je seksleven worden verbeterd. Xtra Time – Vertragend Serum verbetert de duurzaamheid en voortgang van seksuele activiteiten tot het uiterste. De rit die eerder zo wild was, wordt nu wilder. Door meer tijd en kracht heb je meer controle over de situatie.

Met welke andere sextoys en spellen kan je Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen gebruiken?

Xtra Time – Vertragend Serum is prima te gebruiken met veel andere sextoys en speeltjes. Wat je ook kunt gebruiken, neem bijvoorbeeld de en knuffel hem als je partner geniet van het schokken. Laat daarna de vibrator aan binnenkant en gebruik Xtra Time – vertragend serum om het sensuele gevoel dat de vibrator geeft te versterken. Dit zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van het seksspeelgoed en tegelijkertijd het beste uit het product kunt halen.

Hoe moet je Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen reinigen?

Xtra Time – vertragend serum voor mannen is snel en eenvoudig te reinigen. Spoel het blootgestelde gebied gewoon met lauw water en maak je penis schoon met een milde zeep. Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen mag voor geen enkel type verzorgingsproduct worden gebruikt.

Probeer Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen te proberen en koop het bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een beter seksleven, dan is Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen de perfecte keuze. Neem de wilde rit zoals nooit tevoren en ervaar meer tijd, kracht en duurzaamheid. Bestel Xtra Time – Vertragend Serum voor Mannen bij Ladykiller.nl voor een voordelige prijs en geniet van de ervaring die het u biedt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5600298351218