XL Vibrating Egg is de perfecte accessoire voor een krachtige, verslavende ervaring die je zoemende sensaties door je hele lichaam laat stromen. Dit multifunctionele sekstoy trilt, vibreert en draait om jouw verbeelding te voeden. De XL Vibrating Egg is een sextoy waarmee twee mensen of je een solo kan genieten.

Som hieronder de eigenschappen van XL Vibrating Egg op in bulletpoints.

• Intens trillen voor een
• 10 krachtige vibratiepatronen, waardoor er voor ieder wat wils is
• 12er set poriënvullers waarmee je de vibraties verzacht
• Geavanceerde draaibare functie voor extra stimulatie
• Handig draadloos afstandsbedieningspaneel
• Gemaakt van medische siliconen voor een geweldige sensuele ervaring
• Makkelijk schoon te maken en te desinfecteren

Wat is een XL Vibrating Egg?

De XL Vibrating Egg is een sextoy die je een intense sensatie van vibratie geeft. Het is gemaakt van zacht medisch silicone dat rustig aanvoelt op je huid. Ook heeft de een lange draadloze afstandsbediening waarmee je de vibratiepatronen in het sextoy aanpassen kunt.

Hoe kan je de XL Vibrating Egg gebruiken?

De XL Vibrating Egg is ontworpen voor gebruik met je partner of als solo sextoy. Het sextoy heeft 10 vibratiepatronen waardoor je kunt variëren met de intensiteit. Wanneer je liever een zachtere ervaring wilt, dan zijn de 12er set poriënvullers precies wat je wilt. Je kunt deze aan het sextoy bevestigen om het iets minder intens te maken. De geavanceerde draaibare functie zorgt voor extra stimulatie, waardoor je volledig kunt genieten van het sextoy.

Voor wie is de XL Vibrating Egg bedoeld?

De XL Vibrating Egg is bedoeld voor iedereen die meer kracht en intensiteit in hun seksleven willen. Het sextoy is perfect voor het afwisselen van heerlijke sensaties en het vergroten van je lust. Ook voor ervaren gebruikers is dit sextoy een goede keuze. Je kunt de intensiteit vergroten door het connecteren met andere speeltjes en toys.

Hoe kan de XL Vibrating Egg je seksleven verbeteren?

De XL Vibrating Egg helpt je je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Door deze sextoy te gebruiken veranderen je sekservaringen en krijg je interessante sensaties die je ervaringen compleet herdefinieert. Je partner zal ook profiteren van de intense sensatie die het sextoy biedt.

Met welke andere speeltjes en toys je de XL Vibrating Egg kan gebruiken?

Je kunt de XL Vibrating Egg op verschillende manieren gebruiken in combinatie met andere sextoys en speeltjes. Je kunt de draadloze afstandsbediening gebruiken om het sextoy te laten draaien, wat een leuk effect kan geven. Ook kan je het sextoy gebruiken met speeltjes die uiteraard compatibel zijn met de XL Vibrating Egg, zoals vaginale, anale en clitorale stimulerende speeltjes.

Hoe moet je de XL Vibrating Egg reinigen?

Het is belangrijk om de XL Vibrating Egg grondig te reinigen na elk gebruik. Zorg ervoor dat je het sextoys reinigt met lauw water en een zachte, geneutraliseerde zeep. Als je het sextoy gebruikt in een spa branche; gebruik dit dan alleen voor je eigen veiligheid en gebruik voor elk ander individu een nieuw sextoy.

Aanbeveling om de XL Vibrating Egg te proberen

Als je geïnteresseerd bent in het ervaren van wat de XL Vibrating Egg jou te bieden heeft, raden wij aan om deze sextoy eens uit te proberen. Bij Ladykiller.nl kun je de XL Vibrating Egg kopen en je eigen seksleven verbeteren. Je kunt rekenen op professioneel advies en je bestelling goed verpakt en discreet verzonden.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518035578