De XL Bullet is een handige en krachtige sextoy die je helpt onvergetelijke sextravings te beleven. Met de XL kun je nieuwe verkenningen starten met jouw partner of solo. Het speeltje heeft een krachtige motor en een geribbeld silicone oppervlak dat rillingen over je lichaam zal veroorzaken. Deze vibrator is gemaakt van duurzame materialen waardoor je geschikt is voor langdurig plezier.

Voordelen van XL Bullet Vibrator:
– Krachtige motor die stille trillingen afgeeft
– Waterbestendig
– Verzonken knop die voorkomt dat de vibrator per ongeluk aan gaat
– Geribbeld oppervlak en lekker flexibel
– Gemakkelijk formaat waardoor je de vibrator gemakkelijk meeneemt

Wat is de XL Bullet Vibrator?

De XL Bullet Vibrator is een gestroomlijnd en draagbaar speeltje dat gebruik maakt van een stille motor. Het speeltje heeft een geribbeld oppervlak waardoor je de trillingen op plekken aanbrengt waar je meer stimulatie wenst. De motor is zeer krachtig en duurzaam, waardoor je verzekerd bent van groot en langdurig plezier. De vibrator heeft een waterproof coating, waardoor je zachtjes onder de douche of in bad kunt genieten van de vibrator. De XL size Bullet Vibrator is langer dan andere bullets vibrator zodat je meer stimulatie kan ervaren.

Hoe gebruik je de XL Bullet Vibrator?

Je kunt de XL Bullet Vibrator gebruiken als clit vibrator of voor een intieme massage. Door de krachtige en stille motor en het geribbelde oppervlak bevorderd de vibrator sensuele en opwindende ervaringen. Door de waterproof coating kan je de vibrator ook gerust gebruiken in bad of onder de douche. Tevens heeft de XL Bullet Vibrator een verzonken knop die voorkomt dat het speeltje per ongeluk aangaat. Gebruik voor extra comfort tijdens het gebruik van de vibrator.

Voor wie is de XL Bullet Vibrator bedoeld?

De XL Bullet Vibrator is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar extra stimulatie en sensuele ervaringen. Of je alleen of met je partner speelt, de vibrator is geschikt voor jong en oud. Door de krachtige en stille motor kun je gerust zonder dat je partner, buren of andere huisgenoten de trillingen horen. Het geribbelde oppervlak geeft je meer gevoeligheid waardoor je stimulatie ervaart.

Hoe kan de XL Bullet Vibrator je seksleven verbeteren?

Met de krachtige motor en het geribbelde oppervlak zal de XL Bullet Vibrator een stijging van seksuele activiteit ervaren. Door de waterbestendigheid kun je de vibrator ook gerust in bad of onder de douche gebruiken als je zoek bent naar seksuele belevingen. Of je nu alleen speelt of samen met je partner, het speeltje geeft je ingewikkelde nieuwe combinaties om een culminerend orgasme te bereiken.

Met welke andere speeltjes en toys kun je XL Bullet Vibrator gebruiken?

Je kunt de XL Bullet Vibrator combineren met ander toys voor nieuwe seksuele ervaringen. Onze seksshop Ladykiller.nl heeft allerlei speeltjes die je kunt gebruiken tijdens het spelen met jouw vibrator. Je kunt kiezen uit anal hooks, leather gloves, , cockrings, lipsticks, etc. Ontdek de verschillende sensuele mogelijkheden door speeltjes te combineren met de XL Bullet Vibrator.

Hoe moet je de XL Bullet Vibrator reinigen?

Het is belangrijk dat je speeltjes goed rein de na gebruik. Gebruik hierbij altijd een toy cleaner reinigingsmiddel waardoor je het speeltje volledig schoonmaakt. Gebruik na het reinigen water en toy cleaner een zacht doekje om het speeltje af te vegen. Zorg ervoor dat alle vocht volledig is verdwenen voordat je het speeltje opbergt.

Aanraden om de XL Bullet Vibrator te proberen

Als je op zoek bent naar intieme en sensuele momenten, dan weet je dat je een krachtig en stil speeltjes nodig hebt. De XL Bullet Vibrator is uitgerust met een krachtige motor en een geribbeld oppervlak wat krachtige, stil trillingen afgeeft. Geniet van intense trillingen met de XL Bullet Vibrator en verken de verschillende mogelijkheden die je hiermee kunt bereiken. Ontdek je erotische zelf met de XL Bullet Vibrator en koop je speeltje nu in onze seksshop, Lady killer.nl. Vergeet ook niet om nieuwe speeltjes te ontdekken om jouw seksleven nog interessanter te maken.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

848518034465, 848518034496, 848518034489