Als je altijd al hebt gezocht naar een sextoy die je ultiem laat genieten en ongekende sensaties geeft, dan zul je zeker avontuurlijk aanvoelen over het XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve. Met deze sextoy zal je sensuele ervaringen beleven die je niet voor mogelijk had gehouden. Het XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve is een draadloze die je vulva en verwent. Met zijn combinatie van 1200 pulserende patronen en 20 krachtige instellingen, zul je de ultieme verwenning ontdekken. Hieronder vind je de eigenschappen die de XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve te bieden heeft:

• Draadloos
• 1200 Pulserende patronen
• 20 Krachtige instellingen
• Telefoon- of tabletbesturing
• Waterdicht voor gebruik in bad
• Grote XL-maat
• Zachte silicone coating

Wat is de XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve?

De XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve is een draadloze vibrator die je vulva en clitoris verwent. Het is gemaakt van een zachte silicone coating met 1200 pulserende patronen en 20 krachtige instellingen die de ultieme verwenning bieden. De grote XL-maat maakt het gemakkelijk om het sextoy vast te houden en over je lichaam te bewegen. De waterdichte beschermlaag maakt het ook geschikt voor badderen en douchen. De vibrator kan ook vanaf je telefoon of tablet worden bediend, waardoor je heel gemakkelijk je delen kunt verwennen.

Hoe gebruik je de XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve?

Om de XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve te gebruiken, moet je het eerst opladen met de meegeleverde USB-kabel. Als het opgeladen is, kan je de knop aan de bovenkant van de vibrator drukken en de verschillende instellingen opschuiven om de juiste modus te kiezen. Als de vibrator is ingeschakeld, zal hij beginnen te trillen. Het is vervolgens een kwestie van bewegen en exploteren om je lichaam te verwennen. De bediening vanaf je telefoon of tablet is ook mogelijk, waardoor je de vibrator op afstand bestuurt.

Voor wie is de XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve?

De XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve is voor iedereen die wil genieten van de meeste ultieme verwenning. Het is voor zowel vrouwen als mannen en voor stellen die alleen of samen willen spelen. Het is gemakkelijk te bedienen en biedt prachtige sensaties die je zoet-warm techniek voor het ultieme orgasme.

Hoe de XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve je seksleven verbetert

Met het XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve is er alle ruimte om dingen spannend te houden en te genieten van een oneindige seksavontuur. Je seksleven kan ermee worden verbeterd als je de vibrator gebruikt om andere erogene zones op je lichaam te verkennen, zoals je genitaliën, je anus, je borsten, je billen of de binnenkant van je dijen. Door het brede scala aan instellingen kun je de vibratie veranderen tot je een orgastisch gevoel krijgt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve gebruiken?

Je kunt de XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve met talloze andere speeltjes en sextoys gebruiken. Bijvoorbeeld draagbare clitorale stimulators, kleine duimvibrators, stimulators, bal-ringen, , butt plugs, double-ditos of massage openzetters. Kies uit de grote selectie van sextoys bij Ladykiller.nl en ontdek meer verleidelijke sensaties.

Hoe reinig je de XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve?

Het is belangrijk om het XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve na elk gebruik grondig schoon te maken. Reinig de omhulsel met warm water en een milde zeep of een sextoy cleaner. Spoel de vibrator gedurende minstens twee minuten met schoon water en droog hem vervolgens voorzichtig af met een schone handdoek. We raden aan om het sextoy meteen weer op te laden als het schoon is om je genot en plezier te garanderen.

Probeer de XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve

Als je op zoek bent naar een sextoy die je ultiem laat genieten en ongekende sensaties geeft, dan moet je de XL Bullet and Wavy Silicone Sleeve zeker proberen. Deze draadloze vibrator zit vol met 1200 pulserende patronen en 20 krachtige instellingen die je niet voor mogelijk had gehouden. Bestel deze sextoy meteen in onze seksshop Ladykiller.nl en geniet van het verschil!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518042170