Geniet van het ultieme genot met de XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve. Dit speciale sextoy is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. De bijzondere vormgeving wordt gecombineerd met een zacht materiaal waardoor je extra veel plezier zult beleven. De XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve is perfect voor solo-seks maar ook om samen met je partner mee te spelen. Dit speeltje is sterk aan te raden voor elke man of vrouw die op zoek is naar wat extra verwennerij tijdens de seks.

Eigenschappen van de XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve:
• Gemaakt van flexibele en grondige siliconen materiaal
• De sleeve bevat een mix van kleuren
• Perfect voor intens en sensueel plezier
• Extra flexibel

Wat is de XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve?

De XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve is een sleeve gemaakt van een zacht en flexibel silicone materiaal dat is uitgerust met een extra aantal swirls en kogels. De sleeve heeft een natuurlijke schoonheid en is omhullend. Het materiaal is geschikt voor gevoelige huid en voelt zacht en soepel aan. Voor nog meer plezier is de sleeve uitgerust met een bepaald patroon aan kogels dat het ultieme genot biedt. De sleeve is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en faciliteert zo het meest genot.

Hoe wordt de XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve gebruikt?

De XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve kan gebruikt worden voor solo-seks maar ook voor samen seksueel plezier met je partner. Het is aan te raden om een water-gebaseerde glijmiddel te gebruiken voor een extra geweldig speelplezier. Tijdens het ‘inspelen' is de sleeve flexibel genoeg om aan elke vorm van je lichaam aan te passen. De sleeve heeft een perfect materiaal zodat je veel sensuele gevoelens kan beleven.

Voor wie is de XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve bedoeld?

De XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve is perfect voor iedereen die op zoek is naar wat extra sensuele en verwennerij tijdens de seks. Dit specifieke speeltje is even goed geschikt voor mannen als voor vrouwen. De sleeve staat garant voor urenlang genot, zowel solo-seks of gedeeld met een partner.

Hoe kan de XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve je seksleven verbeteren?

De XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve biedt extra flexibiliteit wat resulteert in meer genot en tevredenheid. Het is een krachtig sextoy dat je naar hoger niveau van sensuele gevoelens brengt. Ook kan de sleeve gebruikt worden in combinatie met andere speeltjes en toys om het seksplezier te intensifiëren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve gebruiken?

De XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve is een zeer veelzijdig speeltje dat ook te gebruiken is in combinatie met andere sextoys. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een prostaat stimulator of een . Zo kan je je seksleven nog meer intensifiëren en nieuwe gevoelens ontdekken. De kans is dan ook aanwezig dat jouw seksleven naar nog hogere pieken gaat.

Hoe moet de XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve gereinigd worden?

Het verzorgen en reinigen van de XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve is zeer eenvoudig. Je kan het speeltje reinigen met een antibacteriële sextoy reiniger of met warm water en een mild veegmiddel. Laat het speeltje ook voldoende drogen voordat je het opbergt.

Probeer de XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve vandaag nog!

Als je op zoek bent naar meer plezier en een extra sensuele ervaring tijdens de seks, kies dan voor de XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve. Bij Ladykiller.nl vind je alleen de beste speeltjes en sextoys, verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Bestel de XL Bullet and Swirl Silicone Sleeve vandaag nog en geniet van het ultieme genot.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518042149