Als professionele ecommerce expert en sextoy blogger wil ik je voorstellen aan de XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve van Ladykiller.nl. Deze sleeve is gemaakt van hoogwaardige silicoon, heeft een bijzonder ontwerp en is zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Hiernaast is deze sleeve uitgevoerd met een ribbelstructuur aan de buitenkant waardoor het geen saai sextoy is met een voorspelbare sensatie. De krachtige XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve van Ladykiller.nl wordt standaard geleverd met een mini /bullet.

Eigenschappen XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve:
– Gemaakt van hoogwaardige silicoon
– Brede opening en stretch materiaal
– Geschikt voor mannen en vrouwen
– Uniek ontwerp met ribbel structuur
– Lengte 17,78 cm
– Wordt geleverd met een mini vibrator/bullet

Wat is de XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve?

De XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve is een sextoy dat van hoogwaardige silicoon is gemaakt en is de ultieme vibrator voor gevorderden. De sleeve is voorzien van een ruime opening waardoor hij gemakkelijk en comfortabel over de penis kan worden geschoven. De ribbels aan de buitenkant zorgen voor een extra stimulatie waardoor je met deze sleeve andere sensaties ervaart. Ook is deze sleeve uniek in zijn ontwerp en is daardoor een opvallend sextoy dat in geen enkele seksspeeltjescollectie mag ontbreken.

Hoe kan de XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve gebruikt worden?

De XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve is uitermate geschikt voor solobelevingen of voor samen met je partner. Gebruik de sleeve als een standaard penis sleeve en laat je overvallen door de bijzondere sensaties die de ribbels opleveren. Met de mini vibrator/bullet die komt met de sleeve kun je nog meer unieke sensaties ervaren. Je kunt ook de mini vibrator/bullet gebruiken om de ribbels op je partner te laten prikkelen tijdens orale seks. De steen van de sleeve wordt opgewarmd door de lichaamstemperatuur waardoor hij zich aanpast aan je gevoelens.

Voor wie is de XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve bedoeld?

De XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve is voor zowel mannen als vrouwen en biedt een enorme boost aan een seksleven. Door de intense sensatie die de ribbels opleveren kunnen mannen meer en betere orgasmes bereiken. Voor vrouwen is het de perfecte toy om de Zweedse Massage sensatie te ervaren. Vergeet ook zeker niet te genieten van de extra vibraties die je partner kan voelen.

Hoe verbetert de XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve je seksleven?

De XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve levert een extra stimulatie bij de penis en kan zo je seksleven aanzienlijk verbeteren. Door de extra sensatie van de ribbels kan je seksuele belevenissen en orgasmes intenseren. Ook kan je partner door de ribbels en vibraties een betere stimulans voelen waardoor je seksleven meer aangenaam wordt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve combineren?

De XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve is zeer veelzijdig in combinatie met andere speeltjes. Zo kun je de sleeve combineren met andere 's, of andere stimulatiemiddelen. Ook kun je de sleeve comboen met andere sextoys waarmee je beide partner kunt stimuleren.

Hoe verzorg je en reinig je de XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve?

Het is erg important dat je de XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve goed verzorgt en reinigt om infecties te voorkomen. Gebruik daarom altijd waterbasis en spoel de sleeve na gebruik schoon met lauw water en speciale toy cleanser of milde zeep. Nadat de sleeve is schoongemaakt kun je deze droogwrijven of afspoelen met een doekje.

Probeer de XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve en bestel bij Ladykiller.nl

De XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve van Ladykiller.nl biedt je een veelzijdige seksleven met nieuwe stimulerende sensaties. Wil jij jouw seksleven opnieuw ervaren en verkennen? Probeer dan de XL Bullet and Ribbed Silicone Sleeve van Ladykiller.nl en laat je overvallen door de intensiteit en variatie die de ribbelstructuur oplevert! Bestel deze unieke sleeve daarom bij onze shop.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518042156