Proef de ultieme gevoelens met de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo 22 cm van onze shop Ladykiller.nl!

De Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN – 22 cm is de perfecte manier om meer plezier te beleven in de slaapkamer. Met een mooi uiterlijk die realistisch aanvoelt en een artistieke vormgeving die je dat ultieme gevoel geeft dat je plezier zoekt, is dit het perfecte speeltje voor jou!

De Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is speciaal ontworpen om je in een sensuele roes te brengen, waardoor je kunt genieten van intense orgasmes en meer controle hebt over het plezier dat je ervaart.

Geniet van het ultieme gevoel: Voordelen en functies van de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm

De Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is:

– Gemaakt van silky ULTRASKYN materiaal wat zorgt voor een echt levensechte look en feel -een artistieke vormgeving die je dat ultieme gevoel geeft.

– Met een hoogwaardige constructie waardoor het een lange levensduur heeft.

– Voorzien van een soepele satijnachtige afwerking waardoor het speeltje heel comfortabel aanvoelt.

– Uitgerust met een sterke basising voor extra controle op je sensuele avonturen.

– Afgerond met een kurkzachte kop en verzachtende schouders waardoor het speeltje lekkerder aanvoelt.

– Met een realistische lengte van 22 cm-vergelijkbaar met de gemiddelde lengte van een mannelijke penis.

– Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: roze, zwart, bruin en paars.

Met de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm kun je genieten van een geheim seksueel plezier dat je nooit zou hebben gedacht. Deze spannende combinatie van intieme sensaties en artistieke vormgeving betekent dat je met deze stijlvolle speeltje kan genieten van het ultieme gevoel waar je je altijd naar verlangd hebt.

Wat is de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo?

De Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is een realistisch uitziende speeltje dat perfect geschikt is voor als je geheim speelkameraadje. Het is gemaakt van de zachtste en meest realistisch aanvoelende materialen die er zijn, ULTRASKYN, met zijn verzachtende schouders voor extra comfort en controle. Deze dildo heeft een realistische lengte van 22 cm, vergelijkbaar met de gemiddelde lengte van een mannelijke penis, waardoor hij toepasselijk is bij alle soorten spelletjes. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder roze, zwart, bruin en paars!

Hoe gebruik je de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm?

De Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm kan worden gebruikt voor koppelsspel of voor solo-spel. Beginnen met wat lichtere druk voor je sluitspier om je te helpen ontspannen. Als je meer ervaren bent, kun je gerichte stimulatie creëren met behulp van de spice up-technieken zoals draaien, ronddraaien en drukken, die meer controle en meer plezier zullen geven.

Voor wie is de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm?

De Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is de perfecte oplossing voor iedereen die intenser en meer spannend plezier wil. Hij is geschikt voor iedereen, of je nu op zoek bent naar het beste speeltje voor solo-spel of een voor koppels. Ook voor mensen die ervaren zijn in het gebruik van speeltjes, is deze realistische dildo perfect.

Hoe verbetert de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo -22 cm het leven van onze klanten?

Met de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm kunnen onze klanten genieten van de ultieme seksuele ervaring die komt met intense orgasmes, diepgang en subtiliteit en een artistiek geïnspireerd design. Ook kan het leven van onze klanten worden verbeterd door de mogelijkheid om de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm te combineren met andere speeltjes uit onze winkel.

Hoe combineer je de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm met andere speeltjes?

Onze winkel biedt vele andere speeltjes aan waarmee je de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm kunt combineren om je ervaring met je dildo leuker en spannender te maken.

Bijvoorbeeld:
– Orale acteurs, waarmee je je dildo kunt maken tot een stijlvolle verbale speler.
en olieën, die je dildo een nog soepeler gevoel geven.
, die je dildo kan combineren met een anale stimulatie die je nog nooit hebt ervaren.
– Verschillende vibrerende hulpmiddelen, waarmee je meer diepgang en intensere orgasmes kunt bereiken.

Hoe reinig je de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm correct?

We bevelen het gebruik van een goedgekeurde reiniger aan, die veilig is voor de ULTRASKYN materiaal waar de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm uit gemaakt is. Als je een goedgekeurde reiniger gebruikt, kun je er zeker van zijn dat je speeltje veilig en hygiënisch is voor gebruik.

Laat de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm van Ladykiller.nl je dat ultieme gevoel geven!

Laat de magie van de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm van onze shop Ladykiller.nl tot leven komen. Met zijn realistische uiterlijk en artistieke vormgeving, kan je optimaal stimulatie ervaren en genieten van de ultieme sensuele bevrediging.

Als je nog andere manieren zoekt om je leven in de slaapkamer spannender te maken, hebben we nog veel meer categorieën met speeltjes voor je om te surfen. Onze collectie heeft al het bovengenoemde andere speeltjes waarmee je de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm kunt combineren, evenals , houders, anale pluggen, , anale kralen, penisringen, sekspoppen, hulpmiddelen, cock rings en veel meer!

We weten dat je het beste voor jezelf verdient, dus waarom niet geven in aan de verlangens en investeren in de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm vandaag nog! Breng de ultieme gevoelens tot leven met dit sensueel speeltje en blijf er helemaal bij, terwijl je tot aan het moment van maximale extase komt. Koop de Xander Corvus – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm van Ladykiller.nl vandaag nog!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421073367