Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart: een vrijheid zonderende ervaring

Wil jij jouw partner verwennen met een passievolle ervaring? Dan verwen je jouw partner het beste met onze Wrapped In Lust Harnas Open – Zwart. Dit hemelsblauwe omhulsel, struktuur en stijl is precies wat jij verlangt om jouw intimiteit volledig te vervullen. Het zachte, maar stevige materiaal van de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart geeft jou meer bewegingsvrijheid om je ontdekkingsrichting in de slaapkamer te verkennen en je partner te verwennen met de frisse, menselijke warmte.

Met de Wrapped In Lust Harnas Open Body – zwart krijgen jij en je partner een extra boost aan verfrissende vibratie. De hoogwaardige, ademende materialen uit onze Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart, stellen jou en je partner beiden in staat om volledig te zinspelen op de jouw vereiste vormen van romantiek. Trek de liefdevolheid terug tenzij je de lasting fullfillment en passie werkelijk wil beleven.

Functies en voordelen van de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart

  • Geeft je meer bewegingsvrijheid om je ontdekkingsrichting in de slaapkamer te verkennen.
  • Hoogwaardige, ademende materialen die jouw warmte vast zullen houden.
  • Extra boost aan verfrissende vibratie zodat je beide kunt zinspelen op de jouw vereiste vormen van romantiek.
  • Met negen verschillende maten zit er altijd een perfecte maat voor jou tussen.
  • Mogelijk om het harnas open te knopen om dat perfecte kleine spannende gevoel te creëren.
  • Word geleverd met een hanger, versieringen en extra vrijheids toebehoren had om jouw persoonlijke signatuur te maken.

Wat is de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart?

De Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart is een comfortabel en sexy alternatief voor lingerie. Deze prachtige, bedekte omhulling is perfect voor degene die op zoek zijn naar de vrijheid, gebonden zonder dat je gebonden bent. In het Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart zijn verschillende openingen voorzien voor directe ervaring waarbij jij en je partner al bewegend kunnen genieten van elkaar. Dankzij negen verschillende maten, is er altijd een harnas dat past bij jouw persoonlijke stijl. De Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart werkt samen met de ongelofelijk zachte, gevoerde materialen die je meer vrijheid en beweging geeft terwijl je je partner omarmt.

Hoe gebruik je de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart?

Het Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart is super eenvoudig aan te trekken, je hoeft gewoon het hoofd- en heupgedeelte van de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart om je heen te sluiten. Vervolgens kan je gewoon relaxen en genieten van je speelse partner. Het open knoop harnas bestaat uit veel kleine knoopjes waardoor jij en je partner genoeg tijd hebben deze samen te ontcijferen, Genieten geld hier het motto!

Voor wie is de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart geschikt?

De Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart is geschikt voor koppels die er net iets iets spannender moeten van worden in de slaapkamer. Men zal zich verwonderen over de bewegingsvrijheid die dit harnas biedt, vooral door de hoogwaardige, ademende materialen. In combinatie met het stijlvolle en frisse zwarte ontwerp, is de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart perfect voor koppels die willen genieten van een unieke ervaring.

Hoe de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart het leven van onze klanten kan verbeteren en hoe ze de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart kunnen combineren met andere producten in onze winkel?

De Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart verbetert het leven van koppels door de koppel de mogelijkheid te modern om op een spannende en frisse manier te beleven. De Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart vervult al je passie en romantische verlangens. Je kunt de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart ook perfect combineren met andere producten in onze winkel. Hierbij kan je denken aan onze gloednieuwe lingeriecollectie, opwindende speeltjes en andere kinky omhullingen voor gevorderden.

Hoe moet de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart gereinigd worden?

De Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart moet op een correcte en voorzichtige manier worden gereinigd. Deze naadloos gestileerde harnas kan het beste met een mild warm sopje schoongemaakt worden met een zachte spons. Voor het beste resultaat, raden wij aan om schoonmaakmiddel aan te brengen op de buitenkant van de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart, alleen het kraaggedeelte nogmaals te spoelen en dan in een waszak te doen voor de wasmachine. Vergeet niet om de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart uit te wassen en te haken om te laten drogen.

Ontdek jouw nieuwe grenzen! – Probeer nu de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart in onze shop Ladykiller.nl!

Wat is er nou spannender dan opnieuw uitvinden wat je leuk vindt en bij jou past? Met de Wrapped In Lust Harnas Open Body – Zwart van Ladykiller.nl zal je versteld staan hoe ver je kan gaan! Laat je verrassen door de vrijheidsgevende mogelijkheden en verken deze season jezelf aan de hand van je partner. Bij Ladykiller.nl kun je terecht voor harnassen, , sm-speelgoed, 's, rubberen specialisten en meer. Verdiep je in onze shop om getuige te worden van zeer erotische en romantische zoektochten met jouw partner bij Ladykiller.nl.

Kledingmaat

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

017036694660