Wow! Strawberry Ice is een veelzijdig sextoy widely dat je seksleven naar een hoger niveau tilt. Wow! Strawberry Ice is voorzien van een innovatieve, krachtige motor waarmee je overstimulatie vermijdt. Je kunt het sextoy draadloos bedienen met de afstandsbediening zodat je eruit kunt kiezen waar, wanneer en hoe je speelt. De Wow! Strawberry Ice is veilig gemaakt van hoogwaardige materiaal van medische kwaliteit en is uniek vormgegeven.

Onderstaande eigenschappen maken Wow! Strawberry Ice uniek:
– Krachtige, draadloze vibraties
– Afstandsbediening met 15 verschillende trillingen
– Uniek ontwerp met medische kwaliteit materiaal
– 100% waterproof en draagbaar
– USB oplaadbaar

Wat is Wow! Strawberry Ice?

Wow! Strawberry Ice is de ideale sextoy voor iedereen die op zoek is naar de perfecte sensuele ervaring: van heel subtiel tot extreem verrassend. Wow! Strawberry Ice is het ultieme speeltje dat de standaard naar een nieuw level tilt. Het Sextoy is gemaakt van hoogwaardig materiaal van medische kwaliteit en is gemakkelijk schoon te maken en te gebruiken. De Wow! Strawberry Ice heeft krachtige, draadloze vibraties met 15 verschillende trillingen die je kunt bedienen met de afstandsbediening. Daarnaast is het sextoy ook 100% waterproof waardoor je hem gemakkelijk mee kan nemen in bad of in de douche. Daarnaast is het sextoy USB oplaadbaar.

Hoe kun je Wow! Strawberry Ice gebruiken?

Wow! Strawberry Ice is een multifunctioneel sextoy met razendsnelle en krachtige vibraties om je seksleven naar een nieuw level te brengen. Wow! Strawberry Ice kan worden gebruikt voor gepersonaliseerde, klitorale stimulatie. Voel een intense, pulserende sensatie en geniet van de privileges die Wow! Strawberry Ice je biedt. Je kunt ook delicaat je en of intensieve klittenstimulatie. Met de afstandbediening kun je voor elk moment een trilling kiezen die perfect past bij jouw stemming.

Voor wie is de Wow! Strawberry Ice bedoeld?

De Wow! Strawberry Ice is bedoeld voor iedereen die meer wil uit hun seksleven halen. Of je nu beginner, ervaren of iemand bent met speciale behoeftes, de Wow! Strawberry Ice zal je seksleven naar een heel nieuw level brengen. Door het gebruik van deze multifunctionele sextoy kunnen zowel mannen als vrouwen en singles als stellen er bevredigende sensaties uit halen. Wow! Strawberry Ice zal je seksuele ervaring flink upgraden.

Hoe kan de Wow! Strawberry Ice je seksleven verbeteren?

Wow! Strawberry Ice is een veelzijdig sextoy dat de standaard van speeltjes en sextoys verhoogd. Met de Wow! Strawberry Ice kun je je seksleven upgraden tot een meer volledige en intense ervaring waarmee je kunt experimenteren met verschillende sensaties. Door het verschillende trillingen kun je spelen met verschillende intensiteiten, waarmee je jouw seksleven een boost kan geven.

Met welke andere speeltjes en sextoys kan je de Wow! Strawberry Ice gebruiken?

Met behulp van de Wow! Strawberry Ice kun je genieten van verschillende sensaties in je seksleven. Je kunt de Wow! Strawberry Ice gebruiken samen met andere speeltjes en sextoys om nog meer plezier en bevrediging te halen. Wat dacht je van bijvoorbeeld een , cockring of een lolly om te combineren met de Wow! Strawberry Ice. Door het gebruik van verschillende speeltjes en sextoys benut je alle mogelijkheden van de Wow! Strawberry Ice.

Hoe moet de Wow! Strawberry Ice worden gereinigd?

Het is belangrijk om altijd de Wow! Strawberry Ice grondig te reinigen na elk gebruik. Om de Wow! Strawberry Ice goed te reinigen, kun je de sextoy afnemen met een natte doek en een milde zepen en daarna afdrogen met een lintloze, niet poreuze doek. Voorkom dat het sextoy met chemicaliën of schurende middelen schoongemaakt worden, om het sextoy niet beschadigd te raken.

Probeer Wow! Strawberry Ice en koop het in onze Ladykiller.nl seksshop

Wow! Strawberry Ice is een innovatief en razendsnel sextoy dat je seksleven naar een hoger niveau tilt. Ervaar de intense, krachtige vibraties en geniet van de privileges die Wow! Strawberry Ice u biedt. Het sextoy is eenvoudig te bedienen, veilig in gebruik en verkrijgbaar in onze Ladykiller.nl seksshop. Probeer Wow! Strawberry Ice vandaag nog en ontdek het verschil.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5600298351935