Ontdek de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla in onze webshop Ladykiller.nl

Als je opzoek bent naar een kwaliteitsvolle, realistische seksspeeltje, dan heb je de perfecte metgezel gevonden in de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla! Het kenmerkende natuurlijke gevoel, de krachtige, aanpasbare vibraties, en de stevige constructie met een stevig harde schacht maken de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla tot een must-have voor iedereen die op zoek is naar luxueus erotisch plezier!

Voordelen en Functies:

Met de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla zit je altijd goed voor optimaal plezier! Hier volgt een lijst van de voordelen en functies die de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla biedt:

  • De William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla is gemaakt van 100% -safe silicone en voelt dus aangenaam aan.
  • De William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla heeft krachtige, aanpasbare vibraties.
  • De William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla heeft een stevige constructie met een stevig harde schacht.
  • De William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla is 24 cm lang, heeft een diameter van 5 cm en is beschikbaar in afwasbare Vanilla kleur.
  • De William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla is oplaadbaar en voorzien van een USB-kabel.
  • De William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla is 100% waterdicht voor nog meer plezier in en uit het bad.
  • De William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla heeft een 2 jaar garantie geldig bij aankoop in onze webshop.

Wat is de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla?

De William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla is een krachtige en realistisch seksspeeltje van hoge kwaliteit. Het speeltje is gemaakt van 100% body-safe silicone, met een stevige constructie en een stevig harde schacht. De William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla heeft krachtige, aanpasbare vibraties die je een nog intenser gevoel geven. De vibraties zijn ook af te stellen aan je eigen wensen. Bovendien zijn de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla oplaadbaar (USB-kabel inbegrepen) en is het 100% waterdicht. Dit betekent dat je veel plezier kan beleven in en uit het bad!

Hoe gebruik je de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla?

De William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla is eenvoudig in gebruik. Smeer wat op het speeltje en op het gebied waar je de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla gaat gebruiken. Druk vervolgens op de knop om de vibraties in te schakelen en ga langzaam op pad naar heerlijk plezier. De William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla is snel op te laden met de meegeleverde USB-kabel. Wanneer het plezier voorbij is, reinig dan het seksspeeltje met wat warm water en zeep of een speciale seksspeeltjesreiniger.

Voor Wie is de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla?

Of je nu ervaren bent met seksspeeltjes of net van start gaat – de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla is uitermate geschikt voor iedereen die op zoek is naar luxueus erotisch plezier. Met de 24 cm, 5cm diameter, waterdichte, op te laden, krachtig vibrerende William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla heb je nu een seksspeeltje dat meer lijkt op het real thing. Dankzij de meegeleverde USB-kabel heeft de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla altijd genoeg kracht voor jouw ultieme erotische avonturen!

Hoe kan de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla jouw leven verbeteren?

Naast fijn erotisch plezier biedt de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla ook extra verbondenheid met je partner of solo-sessies. Omdat de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla zo'n realistisch gevoel geeft, voelt het alsof je een ‘echte' partner hebt. De William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla is extra leuk te combineren met andere speeltjes uit onze webshop. Denk bijvoorbeeld aan een paar , , of een blinddoek. Bovendien heeft de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla een 2 jaar garantie – dus er is geen kans dat je moet betalen voor onverwachte kosten als je de speeltjes correct gebruikt.

Koop de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla nu in onze webwinkel Ladykiller.nl

Wil je je seksleven een extra spannende boost geven met kwaliteitsvol, realistisch plezier met de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla? Je hoeft niet verder te zoeken, je hebt al gevonden wat je zocht! Koop je William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla nu in onze webwinkel Ladykiller.nl en laat jij je seksleven naar een hoger niveau stijgen met het beste van het beste in seksspeeltjes. In onze webwinkel staan ook nog tal van andere categorieën aan speeltjes voor een spannende ervaring alleen of met partners. Probeer de William Seed – ULTRASKYN – Pocket Ass – Vanilla nu uit in onze winkel en beleef optimaal genot en seksuele gevoelens!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421083816