William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm

Een realistisch speeltje van topkwaliteit voor uw shop in Ladykiller.nl

Op zoek naar een afwisselende manier om uw slaapkameravonturen op te kruiden? Kijk dan niet verder, want William Seed – Realistische ULTRASKYN – 20 cm heeft precies wat je zoekt! Deze ultra-realistische ULTRASKYN dildo heeft een perfect natuurlijke vorm en een levensechte coating. Ideaal om als singlegirl of samen met een partner van te genieten!

Dit zijn de functies en voordelen van de William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm:

  • Een prachtige realistische ULTRASKYN dildo met een levensechte coating.
  • Met een stevige volle doorsnede van 20 cm en dikte voor ultiem vermaak.
  • Kan zowel vaginale als anale penetratie tegen.
  • Heeft een stevige maar flexibele basis en is voorzien van een handig touwtje voor eenvoudig verwijderen.
  • Gemaakt van 100% veilig ∓ hygiënisch materialen.
  • Eenvoudig te reinigen met warm water en een mild antibacterieel middel.

Wat is de William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm?

De William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm is een ultrarrealistisch speeltje van topkwaliteit dat afkomstig is uit de collectie van speelspecialist William Seed. Deze dildo is gemaakt van het hoogwaardige ULTRASKYN-materiaal, dat zorgt voor een levensechte coating. De dildo heeft een stevige doorsnede van 20 cm en een optimale dikte waardoor de gebruiker een optimaal vermaak in bed ervaart. Daarnaast heeft de dildo een stevige, maar flexibele basis, en is daarnaast voorzien van een praktisch touwtje.

De William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm is gemaakt van 100% veilig en hygiënisch materiaal dat eenvoudig met warm water en een mild antiseptisch middel schoon te maken is. Natuurlijk is de dildo ook ideaal te gebruiken in combinatie met een glijmiddel en andere speeltjes uit onze shop, Ladykiller.nl.

Hoe gebruik je de William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm?

De William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm is geschikt voor anal en vaginale penetratie. Om optimaal te kunnen genieten, raden we aan om voorafgaand aan de penetratie een verzorgende glijmiddel en waterbasis-massageolie op de dildo aan te brengen.

Tijdens de penetratie dient u waakzaam te zijn over uw tempo. Onze klanten kunnen kiezen voor een lage, medium of hoge snelheid, afhankelijk van hun ervaring. U kunt de dildo rustig heen en weer schuiven of draaien, afhankelijk van de wensen van uw gebruiker. Dit zal allemaal helpen om de ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Na het gebruik van de dildo bieden wij aan onze klanten aan de William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm schoon te maken met warm water en een mild antiseptisch middel.

Voor wie is de William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm geschikt?

De William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm is een fantastisch speeltje dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen, zowel in hun alleen als in een partner. De dildo is geschikt voor beginnende gebruikers die kennis willen maken met dit type speeltje, maar zeker ook voor gebruikers die meer ervaring hebben. Door zijn flexibiliteit en nauwsluitende, realistische coating zal de dildo een unieke ervaring bieden waarvan u blijvend zult genieten.

Waarom is William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm zo geweldig?

De William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm is een vegan-vriendelijk alternatief voor ander populaire speeltjes. De dildo staat bekend om zijn extreem realistisch uiterlijk en voelen. Het is breder en flexibeler dan veel van zijn concurrenten, en je komt heerlijk klaar tijdens de penetratie.

De dildo is daarnaast ideaal te gebruiken in combinatie met andere speeltjes uit onze shop, zoals cockrings, clitorisstimulators, , intruderbal stimulators en meer. Geniet en ontdek wat de William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm voor je kan betekenen!

Waarom het aanbevelen van de William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm?

De William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm is de perfecte oplossing voor het op fleuren van de avonturen in uw slaapkamer. Met zijn realistische uiterlijk en een levensechte coating zal iedere gebruiker zeker weten te genieten. Combineer de dildo met andere speeltjes uit onze shop, Ladykiller.nl, voor ultiem vermaak.

We willen de klanten aanmoedigen om de William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm te proberen. De dildo is perfect te combineren met veel andere producten uit onze website en het leven in de slaapkamer spannender maken. Dus kom langs in onze shop en ontdek wat er allemaal mogelijk is met de William Seed – Realistische ULTRASKYN Dildo – 20 cm en de andere speeltjes in onze winkel!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421073374