Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm is deze zachte, comfortabele sekssheet van hoge kwaliteit die je bed op elke denkbare manier wordt gevuld. Gemaakt van zacht microvezel en gemaakt met liefde, deze sheet is een must-have voor koppels die hun seksuele ervaring naar het volgende niveau willen tillen. Ideaal voor het gebruik van poedersprays, rain, olie of andere wateractiviteiten, de Love Sheet zorgt voor een comfortabel en hygiënisch speelveld voor jou en je partner.

Wat is de Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm?

De Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm is een luxe sekssheet van 180 x 260 cm die bescherming biedt tegen vloeistoffen, poedersprays en andere wateractiviteiten. Het is gemaakt van zachte microvezel met een dikke en luxe look en feel. Het materiaal is sterk, waterafstotend en slijtvast. Wat het extra leuk maakt, is dat het materiaal gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is.

Hoe gebruik je de Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm?

De Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm is ontworpen om perfect op elk matras te passen, zodat het een extra bescherming biedt tegen vloeistoffen, poedersprays, body rain, olie en andere wateractiviteiten. Je kunt de Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm gebruiken om je bed volledig uit te rollen of om een grote omgeving te creëren voor jou en je partner om te genieten van sensualiteit, plezier en verkenning. Let wel op dat de sheet onmiddellijk wordt schoongemaakt na gebruik om ervoor te zorgen dat het vrij is van bacteriën, vuil en stof.

Voor wie is de Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm?

Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm is een ideaal speeltje voor koppels die op zoek zijn naar een manier om hun seksleven een boost te geven. Het is ideaal voor spelers die fantasieën en verkenning willen uitdrukken en hun seksuele energie willen vrijlaten. Het is ook ideaal voor paren die op zoek zijn naar meer afwisseling, plezier en creativiteit in hun seksleven.

Hoe verbeter je je seksleven met de Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm?

Met Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm kan elk seksspel meer speelse creativiteit en sensualiteit opleveren. Of je nu poedersprays, olie, body rain of andere wateractiviteiten gebruikt, de sheet biedt je maximale hygiëne en comfort om je seksplezier te verhogen. Je kunt elke soort speelsheid verkennen, van soft tot een wild avontuur van sexuele energie.

Met welke andere sekstoys en speeltjes je Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm kunt gebruiken?

Voor een uitstekende ervaring met Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm, is het aan te raden andere seksspeeltjes te kiezen die past bij jouw fantasie en verlangens. Er zijn veel soorten speeltjes die je kunt combineren met de Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm. Van en bodywands over poedersprays tot vloeibare wax, elk soort sexspeeltje kan je helpen je erotische beleving te verhogen.

Hoe reinig je de Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm?

Na gebruik is het belangrijk om de Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm direct te reinigen om bacteriën, vuil en stof te verwijderen. Gebruik warm water en milde wasmiddelen om het in de machine te wassen. Je kunt ook gepaste luchtjes en desinfecterende middelen gebruiken om ervoor te zorgen dat de sheet proper en schoon is.

Waarom je de Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm moet proberen?

Als je op zoek bent naar een luxe en comfortabele sekssheet om het uiterste uit je sekservaring te halen, dan is de Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm precies wat je zoekt. Gemaakt van duurzaam materiaal en ontworpen met liefde, de Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm biedt complete bescherming terwijl je je kwetsbaarheid blootstelt. Scan onze seksshop Ladykiller.nl en bekijk de Wild´N Wet Play Area – Love Sheet – 180 x 260 cm vandaag nog! Probeer deze sekssheet en laat je seksleven voor beide partners naar een hoger niveau gaan.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4028403220814, 4028403220821