Hou je van spelen met heerlijke ? Dan is de Wikkel – One Size de ideale speeltje voor jouw seksleven. Deze wikkelhandboeien bieden de perfecte mix tussen comfort en bondage-plezier. Ze zitten mooi om de polsen zonder te knellen, hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig te reinigen. De Wikkel Handboeien – One Size zijn er in één grootte, waardoor je ze gebruiken kunt bij alle onderarmmaten.

Wat zijn de Wikkel Handboeien – One Size?

De Wikkel Handboeien – One Size zijn pasvorm handboeien voor 1 persoon waarmee je perfect de fetish en bondage spelletjes kunt uitproberen. De wikkelhandboeien zijn gemaakt van zacht polyester met elastisch. De wikkelhandboeien bevatten geen extra metalen . Ze hebben extra veel klittenband zodat de boeien zo strak of juist losser aangebracht kunnen worden als je wilt. En door de perfecte pasvorm voelen ze zacht aan, zonder dat ze zich knellen. Ook worden de Wikkel Handboeien – One Size geleverd met twee sleutels zodat je ze ook weer los kunt maken.

Hoe kun je de Wikkel Handboeien – One Size gebruiken?

De Wikkel Handboeien – One Size bieden je ongekende, onvergetelijke, erotische genotervaringen voor een erotisch avontuur. Beginnende en ervaren gebruikers kunnen de eindeloze opties verkennen met het spelen van seksspel met deze kwaliteitswikkelhandboeien. Laat je fantasie gaan en maak je wildste bondage fantasieën waar. Zo is het mogelijk om de handboeien als een losse band om je pols te wikkelen of juist strak om je hoofd te doen.

Voor wie zijn de Wikkel Handboeien – One Size?

De Wikkel Handboeien – One Size zijn er voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsproduct dat uitstekende prestaties levert wanneer het wordt gebruikt. Daarnaast zijn ze voor bijna iedereen met een onderarmmaat geschikt. Gebruikers krijgen vaak een specifieke boeienset in de winkel zonder de Wikkel Handboeien – One Size. Maar met de Wikkel Handboeien – One Size creëer je een geruststellende ervaring zonder dat ze te strak om de polsen knellen.

Hoe kan de Wikkel Handboeien – One Size je seksleven verbeteren?

De Wikkel Handboeien – One Size bieden je de juiste mix tussen comfort en bondage-plezier. Dit maakt het een zeer geschikt product voor het verbeteren van je seksleven. De kwaliteitswikkelhandboeien zorgen ervoor dat je kan genieten van een , maar ook dat je de boeien om je polsen of hoofd kunt aanbrengen zonder klachten op te lopen.

Welke andere speeltjes en toys kun je gebruiken metWikkel Handboeien – One Size?

De Wikkel Handboeien – One Size kun je gebruiken in combinatie met verschillende andere seksspeeltjes en toys. Zo kun je ze gebruiken in combinatie met knuffels, , SM artikelen, handboeien en spanksters voor een perfecte sekservaring. Ook is het mogelijk om de Wikkel Handboeien – One Size te gebruiken als een losse band voor wat rustiger spelletjes.

Hoe reinig je de Wikkel Handboeien – One Size?

De Wikkel Handboeien – One Size kan je gemakkelijk reinigen met een doekje, eveneens met een speciale anti-bacteriële luchtverfrisser die je sowieso in een seksshop kunt kopen. Ook kun je de Wikkel Handboeien – One Size steriliseren met een speciale spray, die je ook bij Ladykiller.nl kunt krijgen.

Waarom zou je de Wikkel Handboeien – One Size moeten proberen?

De Wikkel Handboeien – One Size zijn één van de meest populaire bondage producten op de markt. De wikkelhandboeien bieden je de juiste mix tussen comfort en bondage-plezier. Iedereen met een onderarmmaat kan de boeien gebruiken. Ook kun je het spelen met deze boeien combineren met andere seksspeeltjes en toys, waaronder vibrators, knuffels, SM artikelen, handboeien en spanksters. Kortom, de Wikkel Handboeien – One Size bieden een veilige, geruststellende ervaring om je fantasie, en die van je partner, te verkennen. Als je de Wikkel Handboeien – One Size wilt kopen moet je deze bij Ladykiller.nl bestellen.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045911254