Wide Butter – – One Size hebben de perfecte samenstelling om je seksleven een boost te geven.wide butter – Handboeien – one size zijn comfortabel en eenvoudig te gebruiken, de handboeien zijn voorzien van een verstelbare sluiting zodat deze altijd goed passen. De uitstekende pasvorm en flexibele stof van deze unisex handboeien zorgen voor een soepel gebruik tijdens het spelen. Door de materiaalkeuze zijn de Wide Butter – Handboeien – One Size uitermate geschikt voor mensen die met plezier de kunst van verkennen.

Wat zijn Wide butter – Handboeien – One Size?

Wide Butter – Handboeien – One Size zijn professionele kwaliteit handboeien voorzien van een verstelbare sluiting. De banden van de sluiting zijn voorzien van een hittebestendige coating die gemaakt is van een soepele soft touch materiaal. De handboeien zijn op maat te maken en passen op alle handen, alsook de simpele verstelling maakt deze geschikt voor iedereen. Met deze handboeien kan je je seksleven naar een hoger niveau tillen. De Wide Butter – Handboeien – One Size zijn er in een one size variant.

Hoe gebruik je Wide butter – Handboeien – One Size?

Wide Butter – Handboeien – One Size kunnen zowel solo als met een partner gebruikt worden. De verstelbare sluiting maakt het plaatsen en verwijderen van de handboeien eenvoudig. Met deze Handboeien kan je het vertrouwen en de controle tussen jou en je partner vergroten. Bij Lady Killer verkopen we veel die te combineren zijn met de handboeien, zoals voorbinddildos en . Zorg er altijd voor dat het spelletje onder controle blijft, want je wilt tenslotte een veilige ervaring.

Voor wie zijn de Wide butter – Handboeien – One Size?

Wide Butter – Handboeien – One Size zijn geschikt voor zowel ervaren als beginnende gebruikers. De handboeien zijn goed verstelbaar en landen vanzelf op het juiste plaats. Bovendien zijn ze eenvoudig te gebruiken, waardoor iedereen de tijd kan nemen om de juiste spanning te vinden.

Hoe kan het seksleven verbeterd worden met Wide butter – Handboeien – One Size?

Wide Butter – Handboeien – One Size kunnen je seksleven verbeteren door meer controle en vertrouwen te geven. Als de handboeien goed passen, zal de binding steviger zijn. Ook kan het spelletje interessanter worden, aangezien de handboeien makkelijk verschoven en veranderd kunnen worden. De mate van seksuele stimulatie kan ook eenvoudig verhoogd worden met bijvoorbeeld soft bondage, door meerdere systemen te gebruiken. Hiermee krijg je meerzijdige controle, duidelijkheid en veilige bindingservaringen.

Met welke speeltjes en toys kan Wide butter Handboeien – One Size gebruikt worden?

Wide Butter – Handboeien – One Size kan gecombineerd worden met allerlei verschillende speeltjes en toys. Door het plaatsen van de handboeien kan je verschillende posities aannemen waardoor er meer seksuele stimulatie ontstaat. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een aan de handboeien te bevestigen. Dit kan zowel voor mannen als vrouwen een extra stimulerende ervaring zijn. De restricties van de handboeien kunnen ook gecombineerd worden met vibrators, klik hier voor meer informatie over dit onderwerp. Er zijn nog veel meer toys die samen met handboeien gebruikt kunnen worden voor een verrijkende bondage ervaring.

Hoe reinig je Wide butter – Handboeien – One Size?

Na elk gebruik is het belangrijk om je Wide Butter – Handboeien – One Size goed te reinigen om bacteriën te voorkomen. De handboeien verdienen zowel intern als extern een grondig onderhoud. De meest effectieve manier om de handboeien te reinigen is met een antibacteriële cleaner en een zachte doek. Breng de cleaner aan op de doek en veeg zachtjes over de handboeien. Laat de handboeien daarna goed drogen en bewaar ze op een veilige en droge plaats.

Waarom zou je Wide butter – Handboeien – One Size moeten proberen?

Wide Butter – Handboeien – One Size is een veilig en betrouwbaar systeem dat gemakkelijk te gebruiken is. De verstelbare sluiting maakt deze handboeien zowel geschikt voor ervaren koppels en beginners. Daarnaast zorgen de pasvorm en het flexibele materiaal voor een comfortabele ervaring. In onze e-shop Lady killer.nl kun je alle accessoires windsnel en discreet online bestellen. Wees er zeker van dat je een verscheidenheid aan opties hebt om je perfect-afgestelde handboeien te vinden. Ga nu het avontuur aan en voeg wat opwinding toe aan je seksleven, met deze betrouwbare handboeien.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045910998