De Whip with Wide End is een spannende seksspeeltje dat een mix is van een zweep en een .
De eigenschappen van de Whip with Wide End zijn het volgende:
• Lekker zachte leren veren
• Door klopjes is er een extra stimulatie zonder pijn
• Waterdicht
• Vibratiefunctie
• Uitneembare shaft
• 10 sfeervolle vibraties
• Inclusief USB- opladen

Wat is de Whip with Wide End?

De Whip with Wide End is een seksspeeltje dat bestaat uit twee delen. Het hoofd van de zweep zit verweven met de vibratieshaft, waardoor een comfortabele grip ontstaat, zodat je de speler gemakkelijker kunt hanteren. Ook heeft de Whip with Wide End een uitneembare shaft voor gemakkelijk schoonmaken. De leren veren zorgen voor een intens sensueel gevoel en de vibratie kloppen zorgen voor een extra stimulatie zonder pijn. Dit seksspeeltje is zowel via een USB-aansluiting te opladen als waterbestendig, waardoor je het kunt gebruiken in bad of onder de douche.

Hoe gebruik je Whip with Wide End?

De Whip with Wide End is bedoeld voor zowel solo- als partnergebruik. Vooral voor spelletjes is de Whip with Wide End een waardevolle aanvulling. Je kunt de zweep gebruiken voor sensueel en lichte slagen, zoals kloppen, tikken en/of stoten. Stimuleer jezelf of je partner met de zachte, vibrerende klopjes en ontdek het genot zonder de pijn.

Voor wie is de Whip with Wide End bedoeld?

De Whip with Wide End is voor iedereen die op zoek is naar een intieme seksuele ervaring. Het is vooral populair bij -liefhebbers of beginnende seksspeelpartners die nieuwsgierig zijn naar de spannende extreme vormen van seks. Ook is het een geweldig speeltje voor stellen voor het toevoegen van een unieke dimensie aan hun intieme plezier.

Hoe helpt de Whip with Wide End je seksleven te verbeteren?

De Whip with Wide End voegt een intiemere dimensie toe aan jouw seksleven. Het is een geweldig hulpmiddel om jullie seksuele verlangens en fantasieen een boost te geven. De vibrerende klopjes helpen je en je partner opwinden en de vibraties zorgen voor extra stimulatie, wat leidt tot een intensere seksuele ervaring. De sensueel veren zorgen voor extra verwennerij en voldoening.

Welke andere speeltjes of toys kun je combineren met de Whip with Wide End?

Je kunt de Whip with Wide End combineren met andere seksspeeltjes om jouw seksuele ervaringen nog spannender te maken. Geniet bijvoorbeeld van extra stimulatie terwijl je jouw partner pleasuure geeft door er een draaischijf, of een ander vibrerend speeltje aan toe te voegen. Je kunt ook kiezen met een en een paar om je boundage spelletje extra spannend te maken.

Hoe moet je de Whip with Wide End reinigen?

Voor hygiëne en plezier is het reinigen van de Whip with Wide End zeer belangrijk. Nadat je klaar bent met spelen, dien je het seksspeeltje schoon te maken met lauw water en een milde, seksspeelgoedreiniging. Voor waarborging van de beste resultaten adviseren wij altijd het reinigsproduct dat speciaal is ontwikkeld voor seksspeeltjes te gebruiken.

Waarom zou je de Whip with Wide End kopen?

Wil je jouw seksuele ervaringen tot leven brengen? Dan is de Whip with Wide End een must-have! Dit seksspeeltje biedt je de mogelijkheid om sensueel en agressIEF te spelen, waardoor de spanning toeneemt. Neem de stap en ontdek het plezier met de Whip with Wide End bij Ladykiller.nl! Een geweldige seksshop met een brede selectie seksspeeltjes en toys, en een discreet en uitstekende service.