Onze Wetlook String met Rits – One Size is een seksueel stijlvolle en zeer aantrekkelijke lingeriestring. Het is de perfecte manier om jouw lingerie-collectie aan te vullen met een lingeriestplet piece. De Wetlook String met Rits – One Size is een one-size string die aansluit bij elke vrouwelijke vorm. Hieronder vind je een overzicht met de voornaamste eigenschappen van de Wetlook String met Rits – One Size:

• Gemaakt met hoogwaardige wetlook materialen – De Wetlook String met Rits – One Size is gemaakt van een hoogwaardige wetlook materialen, met stretch die ervoor zorgt dat het perfect past bij elk vrouwelijk lichaam.
• Geïnspireerd door elegante lingerie – De Wetlook String met Rits – One Size is geïnspireerd door elegante lingerie stukken. De verleidelijke string heeft een speciale ritssluiting aan de voorzijde.
• Perfect voor verleidelijke spelletjes – De Wetlook String met Rits – One Size is perfect voor verleidelijke spelletjes en om je seksleven Zin op te vrolijken.

Wat is de Wetlook String met Rits – One Size?

De Wetlook String met Rits – One Size is een seksueel stijlvolle lingerie string. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat het perfect aansluit bij elk vrouwelijk lichaam. De string is verfraaid met een verleidelijke ritssluiting aan de voorzijde waardoor het een elegante en stijlvolle lingerie set complimenteert. De Wetlook String met Rits – One Size is een one-size model wat betekent dat het aansluit bij elke vrouwelijke vorm.

Hoe wordt de Wetlook String met Rits – One Size gebruik?

De Wetlook String met Rits – One Size is gemakkelijk te gebruiken. Je kunt de string als een onderdeel van je reguliere lingerie of als alleenstaand kledingstuk dragen. Je kunt de string ook gebruiken in combinatie met andere seksueel stijlvolle lingerie, zoals een , top of jarretels. De verleidelijke string dient alsseksueel stijlvolle eye-catcher en voegt aantrekkelijkheid en sensualiteit toe aan je outfit.

Voor wie is de Wetlook String met Rits – One Size bedoeld?

De Wetlook String met Rits – One Size is bedoeld voor vrouwen die een sexy lingeriegevoel willen creëren met verschillende looks. Of je nou op zoek bent naar meer verleiding en sensualiteit in de slaapkamer of je look gewoon een sexy touch wil gee, met deze string kun je altijd jaar een verleidelijk uiterlijk creëren. De Wetlook String met Rits – One Size is one-size en sluit dus perfect aan op alle vrouwelijke lichamen.

Hoe kan de Wetlook String met Rits – One Size je seksleven verbeteren?

De Wetlook String met Rits – One Size kan je seksleven perfect verbeteren. Niet alleen staat de string garant voor een verleidelijk uiterlijk waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt in bed, maar de ritssluiting geeft ook stijlvolle verassing voor je partner tijdens het flirten, het en het vrijen. De verleidelijke string kan het spel in de slaapkamer ook nog eens interessant maken, waardoor je je seksleven wordt opgewaardeerd.

Met welke andere speeltjes en toys je Wetlook String met Rits – One Size kan gebruiken?

Met de Wetlook String met Rits – One Size kun je natuurlijk andere seksspeeltjes op een interessante manier gebruiken. Een van de manieren om de Wetlook String met Rits – One Size te combineren met seksspeeltjes is door spannende en sensuele spelletjes te spelen. In tegenstellingen tussen hard en zacht kunnen verborgen verlangens en fantasieën uitkomen. De Wetlook String met Rits – One Size is ook perfect te combineren met vibrerende toys of 's.

Hoe moet de Wetlook String met Rits – One Size gereinigd worden?

De Wetlook String met Rits – One Size is gemakkelijk te reinigen. Nadat je van de Wetlook String met Rits – One Size hebt genoten, kun je de string wassen met een milde detergent en lauw warm water. Laat de string vervolgens aan de lucht drogen. Kies voor een wash-bag als je de string in de wasmachine reinigt, om de string te beschermen.

Koop de Wetlook String met Rits – One Size bij Ladykiller.nl

Wil jij er verleidelijk uitzien en je seksleven opfleuren? Probeer dan de Wetlook String met Rits – One Size. Bestel de string eenvoudig in onze seksshop Ladykiller.nl. Bij ons krijg je altijd kwaliteit en koop je jouw Wetlook String met Rits – One Size voordelig en discreet.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045901316