De Wetlook Jannies – Zwart zijn sexy en unieke lingerie die het sexleven naar een hoger niveau tillen. Deze bodyjans bieden sexy verleiding met een zwarte wetlook afwerking, waardoor deze ideaal zijn voor vrouwen die stijlvolle en stoute lingerie willen. De Wetlook Body Jannies – Zwart hebben een aantal kenmerken waar je van kunt genieten:

• Gladde en zachte stof die de huid een gevoel van luxe biedt
• Lengte tot de dij voor extra dekking
• Ontworpen met regenboogkleurige decoratie langs de zoom
• Verstelbare bandjes voor gevarieerde pasvorm
• Aantrekkelijke open voorkant voor een verleidelijk effect

Wat is Wetlook Body Jannies – Zwart?

De Wetlook Body Jannies – Zwart is een stijlvolle en ondeugende body die perfect is voor vrouwen die op zoek zijn naar een sexy lingerieset om zich goed in te voelen. Het heeft een lange, smalle cut die past bij het slanke silhouet van de vrouwelijke vorm. De regenboog-decoratie langs de zoom geeft de outfit een prachtig en verfijnd aanzien, terwijl de verstelbare bandjes gevarieerde pasvormen mogelijk maken. Maar waar deze bodyjans vooral een aantrekkelijke kant aan hebben, is de open voorkant voor een verleidelijk effect.

Hoe kan je Wetlook Body Jannies – Zwart gebruiken?

De Wetlook Body Jannies – Zwart is perfect voor koppels die hun heidense avontuur op een extra sexy manier willen benaderen. Met de Wetlook Body Jannies – Zwart heb je een verleidelijke lingerie-outfit die je -game net een kleine boost geeft. Bovendien is de Wetlook Body Jannies – Zwart perfect om een speciale verrassing in te zetten als verjaardagscadeau, Valentijnsdag-cadeau, trouwdag-cadeau of een cadeau voor jezelf.

Voor wie is de Wetlook Body Jannies – Zwart bedoeld?

De Wetlook Body Jannies – Zwart is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een sexy en stijlvolle lingerie om hun seksleven spannender te maken. Voor vrouwen die willen genieten van de sensualiteit die de Wetlook Body Jannies – Zwart te bieden heeft. Voor stellen die een nieuwe verleidelijke passie willen verkennen.

Hoe kan de Wetlook Body Jannies – Zwart je seksleven verbeter?

De Wetlook Body Jannies – Zwart is een sexy en opwindende body die je seksleven naar een hoger niveau kan tillen. De strakke cut en de glinsterende regenboog-decoratie langs de zoom zorgen ervoor dat je een verleidelijke uitstraling hebt waar je je helemaal in kunt verliezen. De verstelbare bandjes geven je bovendien de flexibiliteit om de Wetlook Body Jannies – Zwart aan te passen aan je eigen persoonlijke voorkeuren. Met deze zwarte body zullen jullie avonturen op het gebied van seks kunnen worden verkend zoals nooit tevoren.

Met welke andere speeltjes en toys komt de Wetlook Body Jannies – Zwart goed tot zijn recht?

De Wetlook Body Jannies – Zwart is een perfecte combinatie met een breed scala aan speeltjes en , zoals , 's, klitstimulators, kussens, -uitrustingen en vele andere. Door de body te combineren met een reeks speeltjes en accessoires breng je je avonturen op seksueel gebied naar een hoger niveau.

Hoe moet je Wetlook Body Jannies – Zwart reinigen?

De Wetlook Body Jannies – Zwart moet gereinigd worden voordat en na gebruik met milde wasmiddelen. Plaats het kledingstuk bij voorkeur in een waszakje voor extra bescherming. Steek het kledingstuk nooit in de droger. Hang het kledingstuk op of laat het lucht drogen.

Waarom zou je de Wetlook Body Jannies – Zwart moeten kopen?

De Wetlook Body Jannies – Zwart biedt een sexy en opwindende lingerie-outfit die de warmte en de spanning in de slaapkamer een boost kan geven. Bovendien kun je de lingerie-outfit combineren met een breed scala aan speeltjes en accessoires voor een spannende ervaring. Dus vergeet niet om de Wetlook Body Jannies – Zwart te proberen en deze online te bestellen in onze seksshop Ladykiller.nl.

Kledingmaat

, ,

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

5908305962120