Houd je van krachtige looks voor zowel in en buiten de slaapkamer? Probeer dan de Wetlook BH & String Set – One Size van Ladykiller.nl, een top seksshop waar jij er altijd op je best uit kan zien. In deze gewaagde lingerie straps set staan mode en speelsheid in één.

Eigenschappen Wetlook BH & String Set – One Size:
– Met gekruiste multicolor strips voor een krachtige look
– Eén maat, geschikt voor bijna alle maten
– Ademende, duurzame en comfortabele stof
– Wordt geleverd met nylon string

Wat is de Wetlook BH & String Set – One Size?

De Wetlook BH & String Set – One Size is een opvallende en gewaagde lingerie set. Perfect voor het verfraaien en verleggen van je grenzen in de slaapkamer. Met deze verleidelijke lingerie set maak je iedere avond mee! De Wetlook BH & String Set – One Size is vervaardigd uit ademende, duurzame en comfortabele stof en heeft kleurrijke horizontale strip voor een krachtig design. Deze set bestaat uit een beha en in één maat, geschikt voor bijna iedere maat.

Hoe wordt de Wetlook BH & String Set – One Size gebruikt?

De Wetlook BH & String Set – One Size is bedoeld om tijdens intieme momenten gedragen te worden. Perfect om je sexy avatar tijdens uren durende stomende avonden te verleiden. De zacht aanvoelende materiaal maakt het mogelijk om comfortabel gedragen te worden terwijl je ook een vrij gevoel hebt.

Voor wie is de Wetlook BH & String Set – One Size?

De Wetlook BH & String Set – One Size is voor iedereen die op zoek is naar een stemmige en verfijnde look jezelf in. Of je nu op zoek bent naar een lingerie set voor stomende avonden, of naar een mode die je toe een kleine boost in zelfvertrouwen geeft, met deze set zal je er een dusdanig zelfverzekerd uit zien dat je partner geen kans heeft om het niet te zien!

Hoe kan de Wetlook BH & String Set – One Size je seksleven verbeteren?

De Wetlook BH & String Set – One Size de lingerie set is niet alleen voor mooie looks, maar kan ook je seksleven, zelfvertrouwen en daardoor de kwaliteit van je seksuele relatie verbeteren. Niet alleen de stijl die je uitstraald, maar ook het materiaal waarvan de lingerie set is gemaakt, voel je als lekker en gaat je relatie met je partner naar een hele nieuwe dimensie.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Wetlook BH & String Set – One Size gebruiken?

De Wetlook BH & String Set – One Size kan heel goed gecombineerd worden met andere artikelen zoals , of . Verras je partner met een creatieve combinatie van items, zodat jullie geen ogenblik van je seksuele avontuur hoeven te missen!

Hoe moet je de Wetlook BH & String Set – One Size reinigen?

De Wetlook BH & String Set – One Size is aan de buitenzijde gemaakt van polyester, en aan de binnenzijde van katoen. De beste manier om deze set te reinigen is met de hand met lauw water en een mild reinigingsmiddel. Ga er zeker niet mee in bad of douche, omdat ze gemaakt zijn van een stof die oplost als je te lang in het water blijft staan. Hang de set achterstevoren ophangen om ze te laten verdrogen; zo voorkom je schades aan de stof.

Probeer de Wetlook BH & String Set – One Size uit en koop direct in onze seksshop Ladykiller.nl!

Als je klaar bent je een statement te maken met deze prachtige Wetlook BH & String Set – One Size, waarom dan niet proberen? Ladykiller.nl heeft kwaliteitsartikelen die ervoor zorgen dat je de avond van je leven krijgt. Deze Wetlook BH & String Set – One Size is perfect om te beginnen bij het verleggen van je seksuele grenzen. Wat wacht je nog? Probeer de Wetlook BH & String Set – One Size en definieer je partner met deze set!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045903204